Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gereksiz Yere Atılan Banım Quitter HK ...
Boşu boşuna ban yedim 4 5 saat giremedim ve sebebi 10tr dışı link halbuki kod içine almıştım bana 4 5 saatimi geri vereblecekmisin ?http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=81052
şöyle bir saçmalık daha var kendini çok ama çok kaptıran arkadaşımız uyarı puanı verip duruyor 
Post Kasmak (Uyarı Seviyesi: %+3) 
Uyarı Sebebi: RE: Teşekkür eklentiai
Dün, 02:37 am
07-20-2015, 02:37 am
QuitterTR

Post kasmak ? Post kasmak dedğimiz şey 5 6 defa saçma sapan yorum girmek değilmi ben mi yanlış biliyorum o gün sadece buna yorm yapmıştım ve post sayılmak oldu gereği yapılsın 

edit:neden admin açıklama yaptıktan 38 dk sonra banı açıyorsun görmüyormusun sen neden kendi kafana göre iş yapıyorsun ?

edit2:deathangel normalde ceza ? post nerde kasmışım insanların dedikleriyle hareket etme biraz kendin ol post kassam bile (kasmıyorum da) diyelim kasıyorum direk ban mı ? sözlü uyarı birkaç yaşça küçük çocuğun uyarısıyla mı hareket edicem lütfen biraz kendin ol
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uyarını verip tekrar banını açtırdım.
Konumu oku anlarsın
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
bu senin kendi kafana göre iş yaptığın gerçeğini değiştirir mi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gereksizce bir yorum yapmışsınız.Yani orada o konuya verilmesi gereken yanıt sizin yazdığınız değil.Biraz haklı bir uyarı.Tabi banı tastif etmiyorum.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle daha önce çok sözlü uyarı almışsınız. Belki cezalandırılman yanlış oldu. Lakin daha önce post kasmalarınız var. Yani normalde cezalandırılmanız gerekiyordu ama yetkililerimiz tolerans tanıdı size. Yetkililerin yaptığı işleri siz sorgulayamazsınız. Biz yönetimde tek başımıza karar almıyoruz. Şeflerle ve adminlerle konuşarak karar alıyoruz.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Siz dediğinizde direk geri aldırmaya çalıştım.
AdminKP Den Özel Mesajıma Bakabilirsin Bilsoftla Açıkladım ve Diyara verdiğim uyarıyı geri aldırmaya çalıştım.
Bişey Söyliyeceğim Bide @Diyar : 10TR.NET Dışı Olsun CodeTag içersindeyle fark yok Mesela : Adamlar Reklam yapıyor 10tr.net dışı code tag içerisine aldı diye banlanmıyacakmı?
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Sen çokmu doğru yorumlar atıyorsun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2015 Saat: 18:39)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu senin kendi kafana göre iş yaptığın gerçeğini değiştirir mi ?

Öyle bile olsa yöneticilerle bu şekilde konuşma hakkını vermiyor sana. Zaten bu konu hakkında konu açman bile çok gereksiz, sırf bu yüzden sana uyarı verebilirim. 1. Seviyeden tut, en üstteki yöneticiye kadar kim ne yapıyorsa bunu yönetim harici kimenin sorgulamaya hakkı yok, birbirimizi kırmayalım gelip geçici bunlar. Konu uzamasın kilitliyorum iyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping