Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASiPaTRoN'la aramızdaki kavga hkk. (Video)

Hatasız kul olmaz derlerya işte ben böyle birisiyim başıma gelmedik kalmadı bu kavganın bu konuyla son bulmasını istiyorum @ASiPaTRoN

Bütün olay burada anlatılmıştır. Yanlış anlamalar sohbetten edilen küfürler.

Videonun tamamını izleyip yorum atınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
eğer bunları diyorsan Multiler ne oluyor?
Bende banlandım ama ben süremi bekledim multi açmıştım ceza yedim bekledim.
Yerinizde durmadığınız sürece bu olaylar devam edicek.

@Asipatron kaan abi baksın karar kaan abide
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 21:04)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer bunları diyorsan Multiler ne oluyor?
Bende banlandım ama ben süremi bekledim multi açmıştım ceza yedim bekledim.
Yerinizde durmadığınız sürece bu olaylar devam edicek.

@Asipatron kaan abi baksın karar kaan abide

Ben bu kadar multiyi bu banın gereksiz olduğunu anlaması için açtım ancak her açtığımda battım eyüp.

Sonra bu olay gittide gitti neymıs sohbetde kufur etmışım ondan uzamış temasına göz dikmedim bunu anlayın o bir misafir inadına yapıyorlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konunun Linkini Atabilirmisin?
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 21:23)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konunun Linkini Atabilirmisin?

Hangi konuyu?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şaşırtıcı ve çok karışık bir durum. :/ Anlaşılamayacak derecede. En iyisi Asi Patron u Beklemek.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 21:29)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şaşırtıcı ve çok karışık bir durum. :/ Anlaşılamayacak derecede. En iyisi Asi Patron u Beklemek.

Bekliyelim bakalım inşallah banlamaz ve düzgün bir şekilde bu konuyu konuşup kapatırız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
edit 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim kaan abiyle hiç bir sorunum yoktu düzgün gidiyorduk her yorumunda çocuksu tavır yapmayın gördükce artık insandaki sabır taşıyordu herkese çocuk diyordu bende yeter dedim ve sonucu bu kadar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 21:35)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: neden herkesin asipatronla sorunu var ben biliyorum ama söyleyemiyorum çünkü söylersek uzaklaştırılıyoruz : )

Saygı çerçevesinde uzlaşırsanız, kimse'nin kimseye birşeyi kalmaz. Siz istiyorsunuz adam yapıyor. Daha ne olsun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ertan eğer en başında Kaan abide adam gibi özür dileseydin bu olay buraya gelmezdi. Bak banlandın sonra banın açıldı bir hafta sonra mı ne. Fakat sen hala Kaan abiye laf atmaya devam ettin bu nedenle uzaklaştırıldın. Bak en son uzaklaştırıldığındada vardı bir şansın. Sonra hala multi açarak laf atmaya devam ettin ve ban süren uzadı. Keşke olayı buraya kadar getirmeseydin, belki Kaan abi bir şans daha verirdi. Ve Ertan son günlerde iyice asabileşmiştin. Kavgalar, karşı çıkmalar vs... Ama karar Kaan abide bir şey diyemem. Ama bu dediklerimi iyi oku... 
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Bakın burada Ertan la kaan abinin kavgası var gelipte bu kavgayı büyültmeyin.
Hepiniz için geçerli.
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 21:39)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ertan eğer en başında Kaan abide adam gibi özür dileseydin bu olay buraya gelmezdi. Bak banlandın sonra banın açıldı bir hafta sonra mı ne. Fakat sen hala Kaan abiye laf atmaya devam ettin bu nedenle uzaklaştırıldın. Bak en son uzaklaştırıldığındada vardı bir şansın. Sonra hala multi açarak laf atmaya devam ettin ve ban süren uzadı. Keşke olayı buraya kadar getirmeseydin, belki Kaan abi bir şans daha verirdi. Ve Ertan son günlerde iyice asabileşmiştin. Kavgalar, karşı çıkmalar vs... Ama karar Kaan abide bir şey diyemem. Ama bu dediklerimi iyi oku... 

Sende çok fazla yetkili dilinde konuşuyorsun be burak kardeşim benim.. Kaan abiye saygım büyüktü benim support'dan zaten ban yedıkten hemen sonra öm attım ama kabul etmedi bende birşeyler değişti.. içimde yeni bir insan doğdu arkadaş ben ben değildim sonra dediğin gibi iyice asabileştim aptalca davrandım sonra şans diledim tekrar vermedi içimdeki insan dahada büyüdü dahada asabileştim asabileştim..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2015 Saat: 21:42)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bakın burada Ertan la kaan abinin kavgası var gelipte bu kavgayı büyültmeyin.
Hepiniz için geçerli.

Eyüp sorun yok bu konu herkes için tüm forumu içeren bir konu o yüzden herkes yazabilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bunu uzatmanın bir anlamı yok konuyla alakası olmaanlar bu konuya daha fazla yorum yapmasın asipatron girince gereken cevabı verir sorunları çözülür bu sorun ikisi arasında bizi ilgilendirmez
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buna yetkili dili denmiyor olgun ve düzgün bir konuşma deniyor. Son zamanlarda olsa hatanı kabul etmen benim hoşuma gitti. Her neyse Ertan dediğim gibi Kaan abiye bırakıyorum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Şu benim 2 dakikada kaybedicek hesabım için bu kadar uğraştım 9 dakikamı ayırdım sırf şu hesap için kaan abi senden çok özür diledim ama sen kabul etmedin İçimdeki insan yüzünden sana şerefsiz dedim bu sefer sende beni gözünden sildin. Silmekte haklısında kendisine şerefsiz diyen adamın yüzüne bakılırmı değilmi? Senden şans istedim vermedin yine banladın tekrar istedim 1 şans vermedin şans vermemektede haklıydın çünkü ben haketmiyorum.. Daha ne diyebilirim ki ben bu olay bu kadar büyüdü büyüdü büyüdü... daha ne kadar büyüyecek? büyümesin bitsin artık şu tartışmamız

NOT : Video D10 Sohbet'deki küfürler ve yanlış anlamalarla ilgilidir birazda olayın başlangıcı ve ayrıntılı bilgi

Kaan abiyi bekliyoruz kimsenin yorum yazmasını istemiyorum artık.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Videoyu izleyeceğim.
aferin Burak tavrından ötürü. Bravo.
sen diyar denen arkadaş, ya söylediğinin arkasında ol yada hakkımda bir fikrin olmasın. Düşmanın bile zekisini severim.
konuyu inceleyeceğim. Kilitlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Son ama son bir şans veriyorum. Sırf konu uzamasın ve Destek bir üye kaybetmesin diye. Banını tamamen kaldırıp multilerini kapatıyorum. Bu olayların tekrar yaşanmaması dileğiyle. Umarım bir ders alabilmişsindir. Lakin bak şuanda forumda o 1-2 ay önceki lunaparka dönmüş forum görüntüsü var mı? Sadece sana uyguluyor olsam çifte standart dersin eyvallah ama genel anlamda tutumum bu yönde. Ramazan Ayı, kalbi kırılmasın kimsenin. İyi forumlar dilerim hesabında.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping