https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
X Gün Aktif Olmayan Üyelere - (Seni Özledik) Mail Bildirimi
MyBB için X Süredir Online Olmayan Kullanıcılara Otomatik E-posta Bildirim Eklentisi

Eklentinin ismi: Seni Özledik Plugin
yapimci.png Eklentinin Yapımcısı: LegosJedi
cevirmen.png Türkçe Çeviri + 1.6.x Uyarlama : XpSerkan
versiyon.png Eklentinin Versiyonu: 1.0.0
guvenlik.png Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli onay.png
eklenti.png Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.4.x + 1.6.x + Yeni eklenti sistemine göre uyumlu hale getirilmiştir.
arac.png Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz onay.png
aciklama.png Eklentinin Açıklaması: Bu eklenti sayesinde, Sitenizde X süredir aktif olmayan tüm üyelere, eklenti ayarlarında belirlemiş olduğunuz zaman aralıklarında otomatik E-posta bildirimi gönderilmesini sağlarsınız.

bilgi.png Not: Eklentiden 2 çeşit piyasada mevcut fakat, değişen .php sürüm ve mybb eklenti yapısından dolayı çalışmıyorlardı. İstek üzerine eklentiyi yeni sisteme göre güncellemenin faydalı olacağını düşündüm..

eklenti.png Eklentinin Kurulumu:
1)- Ekteki dosyayı .rar'dan çıkarın.
2)- FTP-Upload klasörü içindeki dosyaları forumun kurulu olduğu dizine , (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin.
3)- Admin paneli sag_ok.png Plugin Yönetiminden Aktif Edin.
4)- Admin KP. sag_ok.png Ayarlar sag_ok.png X Gün Aktif Olmayana Otomatik E-posta Bildirimi Ayarları , kısmından eklenti ayarları yapıyor ve kullanmaya başlıyorsunuz.

5)+1 Admin KP. sag_ok.png Araçlar & Bakım sag_ok.png Sol Menüden sag_ok.png Görev Yöneticisi sag_ok.png Açılan sayfadan sag_ok.png X Gün Aktif Olmayana Otomatik E-posta Bildirimi aracından , eklentinin çalışmasını istediğiniz zaman ayarlarını yapılandırabilirsiniz. Eğer hemen çalıştırmak isterseniz versiyon.png ikonuna tıklamanız yeterlidir.
mybb-x-gun-online-olmayana-eposta.png

bilgi.png Önemli Not: Eklentinin stabil bir çekilde çalışıp E-posta gönderebilmesi için mail ayarlarınızın doğru bir şekilde yapılmış olması gerekir. Bazı sunucularda ''.php mail'' sistemi kapalı olduğundan dolayı mail gönderimi başarılı olmayacaktır. Eğer .php mail barındığınız sunucuda kullanıma kapalı ise, onun yerine ''SMTP mail'' ayarlarınızı doğru bir şekilde yaparak bu eklentiyi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

resim.gif Ekran görüntüleri:
mybb-x-suredir-aktif-olmayana-mail.png

mybb-x-sure-aktif-olmayan-kullaniciya-otomatik-mail.png

Kaynak: Kaynak adresteki eklenti çalışmıyor bilginize !

Kod:

http://mods.mybb.com/view/we-miss-you-plugin

Tıkla indir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler güzel bir ekelenti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşşekürler Sanki Önceden Vardı Bu Uygulama Öyle Hatırlıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 01:50)DVZShoutbox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Crtl+C  Ctrl+V    BEST
Kusura bakmayın sayın üyemiz elle yazamadım sizi rahatsız ediyorsam kusura bakmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 01:52)SaRii Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşşekürler Sanki Önceden Vardı Bu Uygulama Öyle Hatırlıyorum.

Sanırsam 10tr.net'te şu an yok , ben teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 01:50)DVZShoutbox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Crtl+C  Ctrl+V    BEST

Paylaşım, paylaşımdır. Hiçbir zararı yok. Tahrik edecek yorumlar yapmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://i.hizliresim.com/VVq7pv.png

ultra editleme yeteneklerim sayesinde reklamı gizledim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 01:57)DVZShoutbox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://i.hizliresim.com/VVq7pv.png

ultra editleme yeteneklerim sayesinde reklamı gizledim
Mybb'nin resmi türkiye sitesi reklama girmiyor çünkü bizim kullandığımız pluginlerin çoğu onların sayesinde kullanılıyor.
+Forum veya genel forum sitesi olmadığından reklama girmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
d10 da ftp yok paylaşmayada gerek yok :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Serhat™ FTP Vardır FTP olmadan bunlar aktarılmaz.
FTP Sadece Kendini Kanıltamış Tema Ekibi ve Tema Yapan Yetkililer/Üyeler Alabilir.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki forumlara kurulu gelen eklentiler dışıda eklenti kurmak mümkünmü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 02:23)DVZShoutbox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki forumlara kurulu gelen eklentiler dışıda eklenti kurmak mümkünmü

İstediğiniz plugini admine ö.m yoluyla iletirseniz forumunuza yükleyebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Admin eklermisiniz plugini
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-07-2015 Saat: 02:28)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-07-2015 Saat: 02:23)DVZShoutbox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki forumlara kurulu gelen eklentiler dışıda eklenti kurmak mümkünmü

İstediğiniz plugini admine ö.m yoluyla iletirseniz forumunuza yükleyebilir.

Öyle olmuyor galiba bir foruma yükleyince diğer forumlara da geçiyor mu  öyle bir şey vardı galiba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir plugin yüklendiği zaman bütün forumlarda etkili olur. Ve bende paylaşmıştım bu eklentiyi fakat kurulmadı. Bence kurulmamalı zaten. Bu kadar kasma falan varken bir eklenti eklenmesi saçma olur. Bakın sistem kasmasın diye gerekli eklentileri bile kapatıyoruz. 
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar kouyu saptırmayın , teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping