Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diyar Şikayet (Özelden Yazdığına Bakın)
rQ77zV.png

Plakamı almışmış :) Her zaman dediğim gibi klavyeden yazı yazması kolay, klavyen kırıldı mı yazamazsın.
Şikayetçiyim ilk olarak desteğin ranklarını çaldı. Ranklar çalınınca bende şikayet konusu açtım bu suç oldu özelden bana yazdıklarına bak. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
küfür filan etmedim gayet düzgün bir şekilde söylediğimi düşünüyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Plakanı aldım ne demek?
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

PGM
Teşekkür verenler:
bilmem ne demek insanları tahrik eden sensin 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bilmediğin şeyi yazmayacaksın o zaman. Herkes bilmediği şeyi yazsa ne olurdu bu forumun hali? Bir hata yaptın. Destek'in ranklarını çaldın. Daha bitmedi özür dilemen gerekirken özel mesajdan böyle şeyler yazıyorsun?

PGM
Teşekkür verenler:
madem ranklar çalındı o zaman bunu admine özel mesaj olarak iletirdin konu açmana gerek yoktu insanları tahrik eden sensin bu konuya bidaha cevap yazmıycam port kasmak istemiyorum vee bir sorunun varsa bu şikayet gibi adminlere mesaj olarak atardın senin amacın farklı 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Birbirinizi şikayet etmekte yarışıyorsunuz resmen.
Amacınız ne bilmiyorum ama birbirinin açığını yakalamak güzel birşey değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu açmaktaki sebebim Alper'i uyarmaktı ve uyardım. Ranklarını çalanları öğrensin diye. Şimdi ne demek istiyorsun? Senin rankları çalman suç değil benim şikayet konu açmam mı suç?

PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar uzatmanın bir anlamı yok, arkadaş rankları daha sonra sildi. Yaptığı yanlış olsa bile sonuç ortada, o yüzden uzatmanın bir anlamı yok bu şekilde devam ederseniz büyük bir ihtimal ikinizde ceza alırsınız, o yüzden oluruna bırakmak en iyisi. Gereksiz tartışmalara yol açmayalım olurmu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2015 Saat: 21:49)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu açmaktaki sebebim Alper'i uyarmaktı ve uyardım. Ranklarını çalanları öğrensin diye. Şimdi ne demek istiyorsun? Senin rankları çalman suç değil benim şikayet konu açmam mı suç?

Ben niye rankı çalayım daha doğru düzgün bi sitem bile yok.
Neyse bence konu kapatılmalı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bilal abi tamamda benim demek istediğim suçuyla kalsa iyi. Birde özel mesajdan böyle bir mesaj atması sinir etti beni.

PGM
Teşekkür verenler:
emın ol benm yerımde başka biri olsaydı küfürü sayardı sana katlanmaz insan suçum varsa ban yemeğe hazırım senin gibi kıvırtmam destekten soğuttunuz be sen ve senin gibiler burda olduğu sürece bir daha girmiycem hadi ben kaçar ayrıca klavye kırmaktan bahsetmişsin düzgünce söylüyorum skype gel klavyeyi kim kırıyormuş görürüz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu mesele çok uzayacak kapatın artık bu konuyu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Diyar dostum sana karşı bir hatam varsa özür diliyorum. Fakat bende bir an için sinirlendim önce hata yapıp sonra böyle bir özel mesaj atmana :) Özür diliyorum kardeşim.

PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2015 Saat: 22:15)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diyar dostum sana karşı bir hatam varsa özür diliyorum. Fakat bende bir an için sinirlendim önce hata yapıp sonra böyle bir özel mesaj atmana :) Özür diliyorum kardeşim.

çocuk oyuncağımı bu her onune gelen ufacık birşeyden şikayet ediyor hele ediyorsan bile arkasında dur boşu  boşuna bence konu açmayın  açıcaksanız yararlı konu açın yararınız dokunsun adam sana birşey dememiş biliyorum burda bunu soylemek bana düşmez ama bunun içinde şikayet konusu açılmaz yazdıklarımı iyi okursanız demek istediğimi anlıcaksınız iyi akşamlar.

@DeathAngeL

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
şimdi başka mesaj atmadıysa bununla ceza almaz,gerektirmiyor başka mesajlar varsa özelden bana at.
PGM
Teşekkür verenler:
Engellenecek birşey görmüyorum daha fazla tarışma olmaması için konu kilit.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping