Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
e-Sim Sanal Gerçeklik Oyunu [Çoook Farklı]
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sizlere e-Sim oyunundan bahsedeceğim. Beyler oyun gerçek hayat gibi ; meclis seçimleri , milletvekili seçimleri , askeri birlikler, cumhurbaşkanı seçimleri , siyasi partiler falan herşey kurabiliyorsunuz. Oyunda 100'den fazla ülke var , her ay seçim oluor falan filan.

Askeri birlik kurabilirsiniz. İsterseniz siyasi parti kurabilirsiniz. Oyunda Türk Lirası var...

Kısaca böyle , Türkiye oyunda en büyük ülke , topraklarımızı çok genişlettik , Arabistan bir kısmı bizim , Yunanistan bizim , Rusya bizim.

Sizleride beklerim ileride destek adına bir parti de kurabiliriz.

LİNK:  
Kod:
https://suna.e-sim.org/lan.336298/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pek beğenmedim. Anlattığın kadar iyi değil.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oyuna girdim oynuyalım :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 16:23)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek beğenmedim. Anlattığın kadar iyi değil.

7 Level olduktan sonra oyun başlıor. 2.gün girip 7 level oluorsun zaten , ondan sonra yorum yap bence :)

(28-06-2015 Saat: 16:30)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: oyuna girdim oynuyalım :)

[quote pid='515396' dateline='1435494642']
Bugün bütün görevleri yap , yarın da yap 7 level olunca oyunun zevki çok.
[/quote]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
 şu anda 4 levelim 5 dakka oynadım :D savaşdım hep :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bugun rahat 6 level olacaksın :)

Yarın girip 7 olduktan sonra oyundaki birçok özelliğin olacak...

Benim konuda verdiğim linkten istediğin kadar kişiyi davet et ne kadar çok kişi oyunda bir arada olursanız seçimlerde o kadar kazanmanız muhtemel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende katıldım. Böyle d10 hep beraber olalım :D Kafayı yedirtti bilgisayara. Avatar yüklemeyin
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2015 Saat: 17:35)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende katıldım. Böyle d10 hep beraber olalım :D Kafayı yedirtti bilgisayara. Avatar yüklemeyin

Hoşgeldin :)

Bugün 6 level olursun , yarın da gir yap görevleri 7 level olunca oyunun zevki çıkar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping