Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumPlus İçin Yaptığım Ranklar | Paylaşılmayacaktır
Photo 
Merhaba, Ben N30(Berken). Dün Neon Blazer Yani ForumPlus Yöneticisi Rütbe İstek Konusu Açtı. Bende Yardım İçin Rank Hazırladım. Şuan ForumPlus Tarafından Kullanılmaktadır. Burada Paylaşma Nedenim, Rankların Nasıl Olduğunu Yorumlamanız :) İyi Günler.

LaW36b.png

HD:
Kod:
http://i.hizliresim.com/LaW36b.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üstünü demo diye kapla bence.

Eline sağlık güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle koyduğun için isteyen rankları tek tek alır zaten :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Düzenledim Artık Alamazlar :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aldım bile eline sağlık güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 14:39)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aldım bile eline sağlık güzel olmuş
Nereye alıyorsun kardeş ?
Kimin izniyle ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 14:39)Anonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aldım bile eline sağlık güzel olmuş

Haram Olsun. Alırsan Al :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 15:03)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Nereye alıyorsun kardeş ?
Kimin izniyle ?

Demo yazanını aldım bir sorun mu çıkar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benden veya newsong30'dan izin aldın mı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 15:16)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Benden veya newsong30'dan izin aldın mı ?

Herkes yanlış anlıyor ben yukarıdaki demo olanını aldım arşivime ekledim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alacak adam sitenize koyduğunuz an yine çeker çekecekse boşuna tartışma yaratmayın. Adamın üstüne de gitmeyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada rankların kenarına forumplus yazın yoksa sitenizden alırlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 16:01)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Alacak adam sitenize koyduğunuz an yine çeker çekecekse boşuna tartışma yaratmayın. Adamın üstüne de gitmeyin.

Bu sözleri senden duymak tuhaf. Kendi tasarımın alınsa yeri göğü birbirine katarken haklısın da biz burada haksız mı oluyoruz ? Biraz empati yapmanı tavsiye ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birincisi benim olayımla bunu birbirine karıştırman senin tuhaflığın. Benim çizimlerimi adamlar kendi çizimi gibi gösterdiği için yeri göğü ayağa kaldırdım. Bunları tecrübe ettim ve çekecek adamın zaten o tasarımı bir şekilde çektiğini tecrübe ettim o yüzden öyle yazdım. Ayrıca yeri göğü ayağa kaldıracak olsam dp nin ranklarını aldığınızda kaldırırdım hiç merak etme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2015 Saat: 17:43)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birincisi benim olayımla bunu birbirine karıştırman senin tuhaflığın. Benim çizimlerimi adamlar kendi çizimi gibi gösterdiği için yeri göğü ayağa kaldırdım. Bunları tecrübe ettim ve çekecek adamın zaten o tasarımı bir şekilde çektiğini tecrübe ettim o yüzden öyle yazdım. Ayrıca yeri göğü ayağa kaldıracak olsam dp nin ranklarını aldığınızda kaldırırdım hiç merak etme.

Senin olayın benim olayım. İkisi de hak yemeye girmez mi ? Kullanacaksan izin al öyle kullan yoksa sorup sormadan neden alıyorsun. Yanlışmı konuşuyorum ben ? Sana mı yanlış geliyor ? Evet bir şekilde alacağı doğrudur ama bu ona alma hakkını vermiyor. Verecek olsaydık PSD'sinide paylaşırdık. Kullanacaksa iznini alacak.

Hem biz dp'nin rankını almadık. Aralarında dağlar kadar fark var. O ranklar 0'dan yapıldı. Esinlenmiş olunabilir ama direk alınıp kullanılmadı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin bana sataşmak için yer aradığın var heralde? Attığım yorumu artık nasıl anladıysan? Çekecek adam çeker dedim adamın üzerine gitmeyin zaten demolusunu almış adam. Sana yanlış konuşuyorsunda demedim. Benim temalarıma gelip güzel güzel temaları ücretli satıyosun sonra millet senin köpeğin olsun oh ne güzel diyişinde sana o yorumu yapma hakkını vermiyordu ama ben sana yine de sesimi çıkarmadım. Benim ağzımı burda açtırmasın kimse. Her emek emektir ama bizim gecemizi gündüzümüzü verdiğimiz işe laf atmakta sana düşmezdi.

Benim attığım yorumu kendine batırarak okuma ben çalana hak vermiyorum. Ama o kanıbozuk kişiler zaten alacağı varsa alıyor bu arkadaş çaldım dememiş üzerinde demo yazanı indirdim demiş üzerine gitmen saçma geldi sadece. Yaşın maşın umrumda değil. Kim olduğunda umrumda değil. Ben senin çalışmana saygı gösteriyorum.

Ayrıca "esinlenmek" birebirini yapmak değildir. Bunu da bil. Bende esinleniyorum. Esinlenmiyor muyum sanki? Ama hiç bi tema çizimim başka bi temayı andırmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumumu dikkatli oku, yanlış düşünceler çıkarıyorsun. Senin bahsettiğin şey rankı isterse siteye koyunca alabileceği. Tamam alabilir ama ben özellikle söyledim rankı alabilecek durumda olması onu kullanabileceği anlamına gelmiyor. Bunu söyledim. Kullanmasına izin vermiyorum dedim sen konuyu başka yerlere taşıyorsun. Basit bir tartışmayı nasıl alevlendirebileceğini çok iyi biliyorsun. Her yorumun bir öncekinden daha kışkırtıcı oluyor ve bende buna paralel olarak daha sert yazıyorum. Bu "sataşma" değil "savunmadır".

“Rankı alabilecek olması onu kullanabileceği anlamına gelmez.”

--------------

(23-06-2015 Saat: 17:43)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca yeri göğü ayağa kaldıracak olsam dp nin ranklarını aldığınızda kaldırırdım hiç merak etme.

+

(23-06-2015 Saat: 18:03)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hem biz dp'nin rankını almadık. Aralarında dağlar kadar fark var. O ranklar 0'dan yapıldı. Esinlenmiş olunabilir ama direk alınıp kullanılmadı.

=

(23-06-2015 Saat: 18:12)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca "esinlenmek" birebirini yapmak değildir. Bunu da bil. Bende esinleniyorum. Esinlenmiyor muyum sanki? Ama hiç bi tema çizimim başka bi temayı andırmıyor.

?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping