Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronaldo Wallpaper | İlk Wallpaper'im :)
Arkadaşlar ilk çalışmam olduğu için lütfen yorum atın kendimi geliştirmeme yardımcı olun :)

Wallpaper.png
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Texture eklemelisin bence :/ Wallpaper dediğin baya bol efektli (göze hoş gelen efektler) olur. Yazıyıda çok sade yapıyorsun. Benim konularımda reco çalışmasının yazısı gibi yaparsan biraz daha iyi olacaktır nasıl yapıldığını bilmiyor isen skype desteği verebilirim ÖM ile iletişime geçebilirsin ^^ Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Wadé Texture önerin var mı acaba :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL , Daha deminki cümlen çok saçma . Çalışmana göre texture ekliyeceksin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-06-2015 Saat: 12:59)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Wadé Texture önerin var mı acaba :)

Texture önerisi diye birşey yoktur bana kalırsa. Çünkü büyük packler var grafik packleri içlerinde bir sürü şey var. Araştırmak zor değil hocam :D Ha dersin packlerle uğraşamam bulamam 
Kod:
http://lmgtfy.com/?q=textures
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@SunXDizayn Biraz sade yaptım :) Bir dahakine texture eklerim. En başta ekledim sonra geri iptal ettim, çok kötü durdu :(

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sana önerim, saçma sapan sitelerden resim yükleme, tanınan sitelerden yükle. Daha resmi göremiyorum ben.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Gameiro # Site bana aitti :) Ama buyur senin için yükleyeyim: http://i.hizliresim.com/n76M60.png

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Artık çok fazla saha  kuşbakışı resmi ve futbolcu png'si ile wallpaper yapanları görüyorum. Kuşbakışı yerine, sahanın içinden bir görüntü elde edip, futbolcuyu da oraya oturtsanız süper olur bence.
Tasarıma texture eklersen mahfedebilirsin... efektlerle güzelleştir bence.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@atakaj Ekledim en başta işte, tasarım mahfoldu... Ve efekt falan diyorsunda ben bu işte o kadar yeniyim ki hiç bir şey yapamıyorum... Efekt verme dahi. Unkown Creatives takip ediyorum oradaki videolarla öğrenip yapıyom bende :D

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
neyse iyi kötü yorumlarınızı beklerim

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PSD ile renk efekti uygula :)

Örn: (Ayrıca örnek için boyutları küçülttüm. PSD indirmek istersen öm atabilirsin ^^ )
dFfPvZ7.png
ysvZBNi.png
nO7qamh.png
PxU5Kkr.png
Wj2Wyxn.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform