Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkililer Hakkında.
Forumda kaç tane yetkili var 3 gündür burayı takip ediyorum.hiç bir yetkilinin bir konuya yetiştiğini görmedim ancak Einstein yardım etmeye çalışıyor.Yetişirse diğer üyeler yetişiyor ne kadar saçma bir kadro kurmuşsunuz anca konulara Teşekkürler.Güzel.Eline Sağlık yazıyorlar biride koşmuyor şöyle yapacaksın edeceksin yazıp sorunları çözmüyolar grafik isteklerini yapan tek kişi ScarypoweR oda grafiker değil nasıl bir alım yapıyorsunuz bilmiyorum ama yanlış bir alım olduğu kesin Batuhann koder yetkili konu açıyorum o aktifken sorunum hakkında pm de atıyorum cevap verdiğide yok. Yetkililer bizi takmıyor resmen olması gereken tek grafiker ScarypoweR diye düşünüyorum ben.çünkü grafikerin işi grafik isteklerini yapmak değilmi neden yapımıyolar adam 4 gün önce logo istek diye konu açmış 0 mesaj var.Benim şimdi sorunum çıktı anca üyeler yardım etmeye çalışıyorlar.

@admin Bence çok kötü alımlar yapmışsınız foruma üye olunamama sorunu 1 yıldır varmış eski bir konuya baktım sorun var ama yetkililerden ses yok.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Destek Alınca Kadro Çok İyi Destek Alamayıncamı Kötülüyorsunuz Ekibi ?? 10 Dakka bi cevap gelmedi hemen ekip kötü oldu demi...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Einstein™ çok yardımcı oluyor kardeşim. " Hiçbir " tabirini yanlış kullanmışsın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 14:34)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek Alınca Kadro Çok İyi Destek Alamayıncamı Kötülüyorsunuz Ekibi ?? 10 Dakka bi cevap gelmedi hemen ekip kötü oldu demi...

Yaklaşık 10 tane yardım talebi konum var bakarmısın bi son mesajlara veya konuya yetkili biri cevap yazmışmı.

konuda zaten 3 gündür yazıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Usta forumcu konuştu. Sen hangi forumun sahibisin? Ne kadar tecrüben var forum işlerinde? MyBB bilgin ne düzeyde ki bu şekilde admin'le senli benli konuşabiliyorsun tercihlerini eleştirebiliyorsun. Kayıt olma kısmında 40 TL ücret alındı herhalde sende. Burada herkes elinden geldiğince ücretsiz destek vermeye çalışıyor. Haddini bilerek konuş lütfen. Eleştirinin düzeyini zorlama.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 14:36)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Usta forumcu konuştu. Sen hangi forumun sahibisin? Ne kadar tecrüben var forum işlerinde? MyBB bilgin ne düzeyde ki bu şekilde admin'le senli benli konuşabiliyorsun tercihlerini eleştirebiliyorsun. Kayıt olma kısmında 40 TL ücret alındı herhalde sende. Burada herkes elinden geldiğince ücretsiz destek vermeye çalışıyor. Haddini bilerek konuş lütfen. Eleştirinin düzeyini zorlama.

kusura bakmayın ama hiç cevap alamadım yardım taleblerimde 3 gündür sadece üyeler yardım ediyor bana
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neden üye yönetici ayrımı yapıyorsun? Yöneticilerin özel hayatı yok mu? Üyeler cahil mi? Onlar yardımcı olamaz mı? Herkes kendini kanıtlamak için bir çaba içerisinde yardımcı oluyorlar. Neden bu konuyu bu kadar uzatıyorsun anlamış değilim. Herkesin bir hayatı var ve belli ki ücretsiz desteğe bile nankörlük yapacak kadar düşük seviyede insanlar gelmeye başladı bu foruma. Bak misalen öğlenleri hiç açık olmam ben şuanda açığım. Bende geceleri daha çok giriyorum napayım? Sırf senin için alarm mı kurayım Delete'ye destek vermem lazım diye. Ayıp cidden..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 14:39)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neden üye yönetici ayrımı yapıyorsun? Yöneticilerin özel hayatı yok mu? Üyeler cahil mi? Onlar yardımcı olamaz mı? Herkes kendini kanıtlamak için bir çaba içerisinde yardımcı oluyorlar. Neden bu konuyu bu kadar uzatıyorsun anlamış değilim. Herkesin bir hayatı var ve belli ki ücretsiz desteğe bile nankörlük yapacak kadar düşük seviyede insanlar gelmeye başladı bu foruma. Bak misalen öğlenleri hiç açık olmam ben şuanda açığım. Bende geceleri daha çok giriyorum napayım? Sırf senin için alarm mı kurayım Delete'ye destek vermem lazım diye. Ayıp cidden..

o zaman konuyu kitleyin tartışma çıkmasın lütfen. @AsiPaTRoN
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping