Forumda kaç tane yetkili var 3 gündür burayı takip ediyorum.hiç bir yetkilinin bir konuya yetiştiğini görmedim ancak Einstein yardım etmeye çalışıyor.Yetişirse diğer üyeler yetişiyor ne kadar saçma bir kadro kurmuşsunuz anca konulara Teşekkürler.Güzel.Eline Sağlık yazıyorlar biride koşmuyor şöyle yapacaksın edeceksin yazıp sorunları çözmüyolar grafik isteklerini yapan tek kişi ScarypoweR oda grafiker değil nasıl bir alım yapıyorsunuz bilmiyorum ama yanlış bir alım olduğu kesin Batuhann koder yetkili konu açıyorum o aktifken sorunum hakkında pm de atıyorum cevap verdiğide yok. Yetkililer bizi takmıyor resmen olması gereken tek grafiker ScarypoweR diye düşünüyorum ben.çünkü grafikerin işi grafik isteklerini yapmak değilmi neden yapımıyolar adam 4 gün önce logo istek diye konu açmış 0 mesaj var.Benim şimdi sorunum çıktı anca üyeler yardım etmeye çalışıyorlar.
@admin Bence çok kötü alımlar yapmışsınız foruma üye olunamama sorunu 1 yıldır varmış eski bir konuya baktım sorun var ama yetkililerden ses yok.
@admin Bence çok kötü alımlar yapmışsınız foruma üye olunamama sorunu 1 yıldır varmış eski bir konuya baktım sorun var ama yetkililerden ses yok.