Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaan abiye benden avatar.
İnşallah beğenir

Wn8zE8.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 10:32)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 10:32)Rocky Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel olmuş eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 10:53)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş. Font Nedir?
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basit Geldi Gözüme Fontu Ver Aynısını Yapayım :) Eline Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 10:57)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel olmuş. Font Nedir?

Teşekkürler kardeşim , Fontun adı : Cybertooth.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 11:03)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit Geldi Gözüme Fontu Ver Aynısını Yapayım :) Eline Sağlık

asdfas.png

Buda benden Materyal Bulamadım + Küçük Yaptım Büyük Olsa Belki Daha Rahat Çalışırdım Üstünde :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 11:03)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basit Geldi Gözüme Fontu Ver Aynısını Yapayım :) Eline Sağlık
Senin yaptıklarının 5 katını yapabilirim fakat senin gibi konularına yorum atıp ezmeye çalışmıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 11:24)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Senin yaptıklarının 5 katını yapabilirim fakat senin gibi konularına yorum atıp ezmeye çalışmıyorum.
Haklısınız hocam katılıyorum size.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımın güzelliğinden çok düşünülmesi bile yeterli. Teşekkür ediyorum ellerine sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Eğer Ezmek İsteseydim Şu Tabiri Kullanırdım Off  Bunda Ne Var Dünyanın En Basit Tasarımı Fontun Adını Söyle Daha Güzelini Yaparım Ama Öyle Demedim Değilmi Kapışmakta İstemedim Sadece Görüşümü Koydum Çıktım Sen Kaç Aydır-Yıldır Uğraşıyorsun Bu İşle Ben Kaç Haftadır Uğraşıyorum Zaten Benden Güzelini Yapmasan Ben Grafiker Olurdum Mutlaka Yöneticiler Senden Bir Işık Almışlarki Seni Grafiker Yapmışlar .

Burada Saçma Sapan Anlaşılmalara Gerek Yok Değilmi Hepimiz Kardeşiz Biraz Olgun Davranın Ve Olgunca Anlayın . Arkadaş Öyle Yapmış Sevmedim Basit Geldi Gözüme Bende Benzerini Yaptım.

Kimseyi Ezmeye Çalışmadım Hayatım Boyunca .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 12:00)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Eğer Ezmek İsteseydim Şu Tabiri Kullanırdım Off  Bunda Ne Var Dünyanın En Basit Tasarımı Fontun Adını Söyle Daha Güzelini Yaparım Ama Öyle Demedim Değilmi Kapışmakta İstemedim Sadece Görüşümü Koydum Çıktım Sen Kaç Aydır-Yıldır Uğraşıyorsun Bu İşle Ben Kaç Haftadır Uğraşıyorum Zaten Benden Güzelini Yapmasan Ben Grafiker Olurdum Mutlaka Yöneticiler Senden Bir Işık Almışlarki Seni Grafiker Yapmışlar .

Burada Saçma Sapan Anlaşılmalara Gerek Yok Değilmi Hepimiz Kardeşiz Biraz Olgun Davranın Ve Olgunca Anlayın . Arkadaş Öyle Yapmış Sevmedim Basit Geldi Gözüme Bende Benzerini Yaptım.

Kimseyi Ezmeye Çalışmadım Hayatım Boyunca .
:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Beğendim Gayet Hoş Olmuş.
-Eline Sağlık..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hediye konusunda bile tartışma çıkıyor be... Bir kerede sakin gün geçsin...

-Güzel olmuş.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 11:46)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarımın güzelliğinden çok düşünülmesi bile yeterli. Teşekkür ediyorum ellerine sağlık :)

Rica ederim hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-06-2015 Saat: 12:03)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Beğendim Gayet Hoş Olmuş.
-Eline Sağlık..

Saolun hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping