https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logo İstek.
Exclamation 
Ne istersiniz : logo
Resmin boyutu : Uzun olsun oke ? geniş deil
Yazi : Red Rose Yazsın Altına Genel Paylaşım Sitesi Veya Platformu Yazsın Slogan Misali :)
Yazilarin rengi : Turuncu
Arka plan rengi : Yeşil Veya Su(Aqua)
Resimler :Hiç Düşünmedim RedRose Kırmızı Gül Anlamına Geliyor Diye Gül Koymayın Örümek Arı Çocuk Vs Simgeler Kullanılırsa İyi Olur
Site ismi: http://redrose.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Buyrun:

556uu.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Ama Bu Olmaz Uzun olucak bu enine olmuş uzun olucak teşekkürler genede fakat uzun olması lazım logo yeri öyle çünkü siteye girip bakabilirsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyide 600x200 Demişsiniz Buda 600x200 ! Sizin Hatanız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
600x200 istemişsiniz ama.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam arkadaşlar cahilliğime verin yorum yazmayı bildiniz: D yapıda göreyim ya :D uzun olucak örümcek ağıda olmamış bu arada :S cocuk falan vs olması lazmdı bekliyorum hala :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bekle Oluo !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen Konunun Başlığı Düzeltin Acil, Lütfen, Nolur Gibi Kelimeler Kullanmayın.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
5581w.png

Buyur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2012 Saat: 20:22)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen Konunun Başlığı Düzeltin Acil, Lütfen, Nolur Gibi Kelimeler Kullanmayın.!

yahu yeter senden çektiğimiz nedir derdin kardeşim senin amacın ney bi bölüm şefi adayı oldun ö.mden ne dediysen yeter artık herkes şikayetci biz bilmiyormuyuz değiştirmeyi başında logo istek yazıyor adam arama bölümüne yazdımı bulur kismeden şikayet gelmiyor hep senden uyarı vs geliyor yeter artık yeter bezdirdin beni yeter! tamammı yeter artık zor tutuyorum kendimi bi aday oldun herkes şikayetci konu başlıgının sonuna ekledim acildiri şikayetin varsa git modlara s.modlara

(01-05-2012 Saat: 20:24)Jelibon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 5581w.png

Buyur

kardeşim bu kısa cook uzun olucak siteme gir bak bi yahu :( :S bi bak ona göre yapsan :S lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:s Yeter Len ! :D Olum Al Koy Bi Dene !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2012 Saat: 20:25)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2012 Saat: 20:22)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen Konunun Başlığı Düzeltin Acil, Lütfen, Nolur Gibi Kelimeler Kullanmayın.!

yahu yeter senden çektiğimiz nedir derdin kardeşim senin amacın ney bi bölüm şefi adayı oldun ö.mden ne dediysen yeter artık herkes şikayetci biz bilmiyormuyuz değiştirmeyi başında logo istek yazıyor adam arama bölümüne yazdımı bulur kismeden şikayet gelmiyor hep senden uyarı vs geliyor yeter artık yeter bezdirdin beni yeter! tamammı yeter artık zor tutuyorum kendimi bi aday oldun herkes şikayetci konu başlıgının sonuna ekledim acildiri şikayetin varsa git modlara s.modlara

(01-05-2012 Saat: 20:24)Jelibon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 5581w.png

Buyur

kardeşim bu kısa cook uzun olucak siteme gir bak bi yahu :( :S bi bak ona göre yapsan :S lütfen
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=2940 Burada Admin Ne Demiş
Kod:
acil
Anlıyormusun Ondan Diyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen sakin olun. Birbirimize saygılı olalım.

ZeaScoot sözlü uyarı (1). Lütfen bir dahakine tekrarlamayalım.

İyi forumlar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2012 Saat: 21:07)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen sakin olun. Birbirimize saygılı olalım.

İyi forumlar..
Çağla Uyarı verme Yetkin varmı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2012 Saat: 21:59)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2012 Saat: 21:07)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen sakin olun. Birbirimize saygılı olalım.

İyi forumlar..
Çağla Uyarı verme Yetkin varmı?

Grafikerim tabi var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Başlığı Editlenmiştir.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi