https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ücretli Grafik İşleriniz Yapılır..
Merhaba Arkadaşlar Artık Ücretli Tasarımlar Yapmaya Karar Verdim.Free Tasarımlarıma Devam Edeceğim Ama Merak Etmeyin :)
Yapılacak Hizmetler: Kaliteli Logo,Banner,Cover/Timeline vb. Tasarımlarınız Yapılır..
Ücretler: Kişinin İsteğine Göre Değişicektir.Unutmayın Kalite Arttıkça Fiyat`da Bir O KadarArtıcaktır..
Referanslar: Bu İşlere Yeni Başladığım İçin Free Tasarımlarımı Referans Olarak Göre Bilirsiniz..
Ödeme Yolları: Paypal
İstek Alındıktan Gerekli Ücret Alınır Ve Tasarım En Kısa Sürede Yapılıp Müşteriye İletilir.Eğer Müşteri PSD İsterse Ek Ücret İstenilicektir..
İletişim Bilgileri:

novruz.rehimov

Facebook:
Kod:
NR.Novruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı satışlar dilerim @Novruz
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 15:01)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı satışlar dilerim @Novruz

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı satışlar, bir pm yolluyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 15:16)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı satışlar, bir pm yolluyorum.

Teşekkürler.Bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı satışlar, kendisi satış grafiklerimi hazırlayan kişidir. Çok başarılı...
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı satışlar kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 15:45)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı satışlar, kendisi satış grafiklerimi hazırlayan kişidir. Çok başarılı...
Teşekkürler :)

(14-05-2015 Saat: 15:51)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı satışlar kardeşim.

Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı satışlar diyelim.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-05-2015 Saat: 17:12)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı satışlar diyelim.

Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendisine her türlü kefilim, referansım. Çok tecrübeli ve bu işten para kazanmayı hakeden ve çok geç kalmış birisi ücretli tasarım için. Bol kazançlar dilerim inşallah :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2015 Saat: 15:31)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendisine her türlü kefilim, referansım. Çok tecrübeli ve bu işten para kazanmayı hakeden ve çok geç kalmış birisi ücretli tasarım için. Bol kazançlar dilerim inşallah :)

Teşekkürler Kaan Abi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bencede Arkadaşa Güvenebilirsiniz.İyide Tasarımlar Yapıyor İnşallah Birşeyler Kazanır Kolay Gelsin. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2015 Saat: 15:43)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bencede Arkadaşa Güvenebilirsiniz.İyide Tasarımlar Yapıyor İnşallah Birşeyler Kazanır Kolay Gelsin. :)

Teşekkürler.İnşallah :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mobil ödeme olsa youtube kapak çalışması istiyecektim hocam başarılar :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2015 Saat: 12:01)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mobil ödeme olsa youtube kapak çalışması istiyecektim hocam başarılar :)

Ülke Farkı Yüzünden Mobil Ödeme Seçeneği Yok.Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim, hayırlı satışlar umarım alıcı çıkar tasarımlarına :) 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping