Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çalınan Temalar Hakkında .
Merhaba, 
Şu sıralar forumda böyle çok konu görüyoruz, temalar çalınıyor. Yeni konular açılıyor oo bunun temasını çalmışlar, hemen saldıralım konu açalım 10TR.NET şöyle yapar böyle yapar, küfürlü içerikler.

Böyle yaptığınız sürece anca, 10tr.net'in adını kirletiyorsunuz. Bundan sonra birdaha böyle konular açılırsa ve saldırı yapılırsa 10tr.net adına konular vs o forumlarda açılırsa sonu bandır.

Kimin teması çalındıysada, ona özelden öm atarsınız insan gibi çalan forumu uyarırsınız olur biter? ne gerek var küfüre? saygısızlığa, ad kirletmeye?
İyi forumlar. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence de banlanmali. Kendini çok üstün saniyorlar saldiri vs.vs.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 14:32)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, 
Şu sıralar forumda böyle çok konu görüyoruz, temalar çalınıyor. Yeni konular açılıyor oo bunun temasını çalmışlar, hemen saldıralım konu açalım 10TR.NET şöyle yapar böyle yapar, küfürlü içerikler.

Böyle yaptığınız sürece anca, 10tr.net'in adını kirletiyorsunuz. Bundan sonra birdaha böyle konular açılırsa ve saldırı yapılırsa 10tr.net adına konular vs o forumlarda açılırsa sonu bandır.

Kimin teması çalındıysada, ona özelden öm atarsınız insan gibi çalan forumu uyarırsınız olur biter? ne gerek var küfüre? saygısızlığa, ad kirletmeye?
İyi forumlar. 

@Einstein™ Biz nereye küfür ettik ben gittiğimiz 3 forumda küfür felan görmedim tarafımca sen gördüysen o küfür eden arkadaşı uyarırsın #Dizz zaten uyarmıştı mehmetin tema işindende kurtulduk son olarak ilgilenecegimiz 2 forum var onlarıda halledince işimiz bitiyor emek hırsızları arayıcılarıyız biz ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2015 Saat: 15:10)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-05-2015 Saat: 14:32)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, 

İyi forumlar. 

@Einstein™ Biz nereye küfür ettik ben gittiğimiz 3 forumda küfür felan görmedim tarafımca sen gördüysen o küfür eden arkadaşı uyarırsın #Dizz zaten uyarmıştı mehmetin tema işindende kurtulduk son olarak ilgilenecegimiz 2 forum var onlarıda halledince işimiz bitiyor emek hırsızları arayıcılarıyız biz ;)

gerekli bilgiyi, üst tarafta konuda söylemedim mi? 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konu açmış olabiliriz ancak küfür etmedik

şurda söyledigine takıldım

Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Yeni konular açılıyor oo bunun temasını çalmışlar, hemen saldıralım konu açalım 10TR.NET şöyle yapar böyle yapar, küfürlü içerikler.

Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:ne gerek var küfüre? saygısızlığa, ad kirletmeye?

Açıkcası ilk forumaxs'a gittiğimizde evet ettik küfür bundan sonra gittiklerimizde sakince soruyoruz temanın yapımcısınada iletiyoruz zaten neler oldugunu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediğim tek kişi sen değilsin, bu kişisel algılama. Diyeceklerimi yukarıdada ilettim, yapıyorsanız yaparsınız. Yapmazsanız da D10 hakkında küfürlü mesajlar iletirseniz gereken cezayı alırsınız.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping