Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Derin darbe hakkinda
Arkadaslar yine yeni gelen uyelere derin darbe demeye baslamissiniz. Zaten su an derin darbe forumda izinli bir hesabi var. Nicki KingMan. O yuzden yine demeyin millete DD.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bahaaa :D Baha sen herkez olmuşsun :D Herkes senin faken :D @KingMan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:47)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bahaaa :D Baha sen herkez olmuşsun :D Herkes senin faken :D @KingMan

Dur bi dk. Baha kim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:48)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2015 Saat: 16:47)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bahaaa :D Baha sen herkez olmuşsun :D Herkes senin faken :D @KingMan

Dur bi dk. Baha kim ?
DerinDarbe
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
KingMan derin darbemiymiş özelden logolar yapmıştım ona öf :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:54)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: KingMan derin darbemiymiş özelden logolar yapmıştım ona öf :(

O da insan sonuçta .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir forumda denk geldim Derin Darbe Nikli kisiyi suc bilisimlerine sikayet ederek iceri alinmis bir forumda oyle yaziyordu ama hangi forumdu bilmiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:59)Papatya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir forumda denk geldim Derin Darbe Nikli kisiyi suc bilisimlerine sikayet ederek iceri alinmis bir forumda oyle yaziyordu ama hangi forumdu bilmiyorum

Özelden atabilirmisiniz o konuyu merak ettim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne acı cekmıstık yaw
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 17:03)Alchemist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne acı cekmıstık lan.

@Alchemist hocam lan'ı kaldırın bence yasak diye biliyorum ulan,lan kullanmak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dedimya bilmiyorum diye 4yil hapis cezasina carptirilmis
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 17:04)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2015 Saat: 17:03)Alchemist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne acı cekmıstık lan.

@Alchemist hocam lan'ı kaldırın bence yasak diye biliyorum ulan,lan kullanmak.

tesekkur ederım hocam sınırden unutmsum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 16:54)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: KingMan derin darbemiymiş özelden logolar yapmıştım ona öf :(

Hesap izinli. Bosuna yapmadin.
@Papatya kod taglari icinde link at oyle bir sey yok ama.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konuya yorum yazmayacagım bundan sonra bu arada bu derindarbenin naptıgını anlatacak birisi varmı ben banlandığı günleri biliyorum ama ne yaptığını bilmiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 17:06)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuya yorum yazmayacagım bundan sonra bu arada bu derindarbenin naptıgını anlatacak birisi varmı ben banlandığı günleri biliyorum ama ne yaptığını bilmiyorum

Yorumlari oku. http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=70958
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
en az 150 multi açmış diyolardı vay be adam d10'a bildigin kışkırtmaya gelmiş herneyse var böyle işşiz çocuklar. şuan bıraktı herhalde yine en son benım konuma kufur etmişti
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kingman pek mesaj falan atmıyor.Yeni hesap açmış olmasın?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten 150 multi acmisti. Ben o zaman bolum sefi adayiydim hatirliyorrum derin darbenin gunlerini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu derin darbenin amacı karanlık hocamızla arkadaşlar en son konuma küfür ettiğinde nerede o karanlık sonra full küfür. Neyse konu genel bakışı doldurdu iyi forumlar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2015 Saat: 17:14)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kingman pek mesaj falan atmıyor.Yeni hesap açmış olmasın?

Hayir acmadi. Onunla.ben ozel ilgilendim her ne kadar bana da ettigi kufurlere karşın. Bilmiyorum girmiyor pek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping