Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menzilde geçirdiğim hayat hikayem
Biliyorum çoğu kişi okumucak oyuzden okuyana 2 rep vericem ha bunu Allah rizasi için okuyun rep için değil:
Selamun aleykum kardeslerim, bildiginiz uzere konu acmistim yola ciktim diye..
Otobusten indik. İlk olarak Gavs'in yakinlarinin mezarini ziyaret ettim fatihalar vs. Okudum. Sonradan (orası küçük ama çok güzel bir koy gibi yer) orda mağazaları vs. Gezdim. (Büyük bir cami var onun altında da büyük bir yatma yeri var herkez bi yastık ve battaniye alıp yatiyor. Gece sanarsin mayın tarlası :D. Sonradan abdest yerleri vs. Var.. Biz gittik aşağıya valizlerimizi koyduk sonradan öğle namazına 3 saat erkenden gittim. Burası bizimkiler gibi değil git namaza 2 3 saat önce yine doludur... Ha bide caminin ortasında 3 metre boşluk bıraktık basta Bende anlamadım neden olduğunu. Sonradan ezan okununca Gavs'ımızin oğlu geldi o namaz kildirdi. Sonradan caminin kapısının önünde bi geçit gibi birşey oluşturdular. Bende katildim. (geçit dediğim millet iki yanda toplanmış ortasını bos birakmislar) Gavs'ımız çıktı bazıları bağırmaya başladı "allah,baba" vb. Bende korktum biraz. Herneyse ha bide geçerken çok güzel bir gül kokusu yaydi mübarek :). Gavs'ımız gittikten sonra babama sordum neden bağırdılar diye babamda:"yıllardır bu ise önem vermiş vs. Kisilere Allah bianlik bagirttiyor diye" bende tabi çok etkilendim.

Simdilik sadece öğle namazıni anlattım. İnşallah diğer olayları isteyen kişiler olursa anlatacağım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok övüyorlar bende gitmek isterim, 2 dua bilmeyen arkadaşlarımı bilirim oraya gidip geldikten sonra iman power'larında bi yükseliş bi artış namaza başlamalar felan :) o yüzden bende merak ediyorum, inş gideceğimde. Devamınıda konuyu editleyip yaz ben takip edicem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nereye gittin ki sen ben görmedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok etkilendim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende gitmek istiyorum yav :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edit.....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
a.selam hosgeldin bnde gittim cok güzel Bir yer Herkese nasip etsin inşallah rabbim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@VataN Amin Kardeşim. Bu Arada @Yurisa Aleyküm Selam ; Yolculuğunda Başarılar Dilerim Kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 21:27)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok övüyorlar bende gitmek isterim, 2 dua bilmeyen arkadaşlarımı bilirim oraya gidip geldikten sonra iman power'larında bi yükseliş bi artış namaza başlamalar felan :) o yüzden bende merak ediyorum, inş gideceğimde. Devamınıda konuyu editleyip yaz ben takip edicem.
Çok mübarek insan ya
(12-04-2015 Saat: 21:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nereye gittin ki sen ben görmedim.
Konuyu olursan sevinirim
(12-04-2015 Saat: 21:32)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende gitmek istiyorum yav :)
İnşallah gidersin
(12-04-2015 Saat: 21:33)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: a.selam hosgeldin bnde gittim cok güzel Bir yer Herkese nasip etsin inşallah rabbim

Hosbulduk kardeşim ne zaman gittin ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 21:41)drajum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @VataN Amin Kardeşim. Bu Arada  @Yurisa Aleyküm Selam ; Yolculuğunda Başarılar Dilerim Kardeşim.

Yolculuk bitti şuan memleketimdeyim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 21:42)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-04-2015 Saat: 21:27)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok övüyorlar bende gitmek isterim, 2 dua bilmeyen arkadaşlarımı bilirim oraya gidip geldikten sonra iman power'larında bi yükseliş bi artış namaza başlamalar felan :) o yüzden bende merak ediyorum, inş gideceğimde. Devamınıda konuyu editleyip yaz ben takip edicem.
Çok mübarek insan ya

(12-04-2015 Saat: 21:28)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nereye gittin ki sen ben görmedim.
Konuyu olursan sevinirim

(12-04-2015 Saat: 21:32)Krons Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende gitmek istiyorum yav :)
İnşallah gidersin

(12-04-2015 Saat: 21:33)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: a.selam hosgeldin bnde gittim cok güzel Bir yer Herkese nasip etsin inşallah rabbim

Konuyu okudum da benim genel kültür zayıf. Gavs?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 21:45)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-04-2015 Saat: 21:42)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Çok mübarek insan ya

Konuyu olursan sevinirim

İnşallah gidersin

Konuyu okudum da benim genel kültür zayıf. Gavs?

Menzil = adıyaman 
Gavs ise Gavs sani adi. Googleden araştırırsanız sevinirim şuanda mobildeyim detaylı bilgiyi yazamiyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Babamın 1 hafta gidip geldikten sonra insan olması . Faydaları baya iyi .
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 22:22)HonoraryMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Babamın 1 hafta gidip geldikten sonra insan olması . Faydaları baya iyi .

Peki önceden neydi ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 22:45)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-04-2015 Saat: 22:22)HonoraryMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Babamın 1 hafta gidip geldikten sonra insan olması . Faydaları baya iyi .

Peki önceden neydi ?

Menzile giderken bile alkol aldığını bilirim yolda
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2015 Saat: 22:52)HonoraryMore Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-04-2015 Saat: 22:45)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Peki önceden neydi ?

Menzile giderken bile alkol aldığını bilirim yolda
Jp0kDY.jpg
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben daha önce gittim gavs Hazretlerini gördüm 4 yil önce geçirdiğim bi hastalık yüzünden bidaha nasip olursa haziranda gitmeyi düşünüyorum Sofim insallah
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-04-2015 Saat: 00:48)VataN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben daha önce gittim gavs Hazretlerini gördüm 4 yil önce geçirdiğim bi hastalık yüzünden bidaha nasip olursa haziranda gitmeyi düşünüyorum Sofim insallah

İnşaallah.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Selamun aleykum. Ben bunlarla nasil iletisime gecbilirim axaba. Gitmek istiyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ortası boş kaldı demişsin; gavs'ın oğlu için mi boş bıraktılar??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping