https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank Seti + PSD
Basliksiz-1.png

Can sıkıntısı Rank çalışması Öncelikle Özen göstermedim hani illede mükemmel olmasın diye
hatalarım var örneğin renkler birbirine çok yakın maksat can sıkıntısını gidermekti 
seven olursa kullansın diye paylaşıyorum PSD 
YORUMA AÇIK

RANK PSD DİREK İNDİR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel :)
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 01:09)Red0x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel :)

Teşşekürler 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
link kırık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Testere Tıkla :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@xoxox simdi oldu sağol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 18:31)Testere Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @xoxox simdi oldu sağol
Rica ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 01:01)EmreCix521 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basliksiz-1.png

Can sıkıntısı Rank çalışması Öncelikle Özen göstermedim hani illede mükemmel olmasın diye
hatalarım var örneğin renkler birbirine çok yakın maksat can sıkıntısını gidermekti 
YORUMA AÇIK

RANK PSD DİREK İNDİR

Rankların hepsinin arka planı ölmüş yazı fontu beter bumu güzel ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 19:01)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-03-2015 Saat: 01:01)EmreCix521 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basliksiz-1.png

YORUMA AÇIK

[/url][url=http://http://genelix.pusku.com/emre/EmreCix521%20PSD.rar]RANK PSD DİREK İNDİR

Rankların hepsinin arka planı ölmüş yazı fontu beter bumu güzel ?
ben kimseye harika diye birşey demedim ve ayrıca yorumuna katılıyorum çünkü arşivim silindi şimdilik böyle devam 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ErtanKahya Uzun Süredir Yorumlarını Ve Konularını Takip Ediyorum. Yetkili Değilim Ama Nedense Gözüme Takıldın.
@EmreCix521 Adlı Kullanıcı Demiş ki "hatalarım var örneğin renkler birbirine çok yakın maksat can sıkıntısını gidermekti",
Ancak Sen "Rankların hepsinin arka planı ölmüş yazı fontu beter bumu güzel ?" Demiş sin Sanıyorum Konuyu Okumamışın.
 Adam Orda Sana Çok Mukemmel Rank Yaptım Ne Bilim İşte Harika  Oldu Dememiş ki, Konuya Göre Yorum Yazmalısın.
Biraz Saygını Takın Derim.

----------------------------------------
Bu Arada Ranklar Hoşuma Gitti.. Yazı Fontu Arkaplana Gayet İyi Oturmuş..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ErtanKahya senden daha güzel bir rank çalışması bekliyorum .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 20:49)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ErtanKahya senden daha güzel bir rank çalışması bekliyorum .
Bak Buna Bende Katılıyorum, Yaptğında Benide Etiketlemeyi Unutman ErtanKahya.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 20:38)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ErtanKahya Uzun Süredir Yorumlarını Ve Konularını Takip Ediyorum. Yetkili Değilim Ama Nedense Gözüme Takıldın.
@EmreCix521 Adlı Kullanıcı Demiş ki "hatalarım var örneğin renkler birbirine çok yakın maksat can sıkıntısını gidermekti",
Ancak Sen "Rankların hepsinin arka planı ölmüş yazı fontu beter bumu güzel ?" Demiş sin Sanıyorum Konuyu Okumamışın.
 Adam Orda Sana Çok Mukemmel Rank Yaptım Ne Bilim İşte Harika  Oldu Dememiş ki, Konuya Göre Yorum Yazmalısın.
Biraz Saygını Takın Derim.

----------------------------------------
Bu Arada Ranklar Hoşuma Gitti.. Yazı Fontu Arkaplana Gayet İyi Oturmuş..
Takip et ama bakarken iyi bak hem sanane yorum benim yorumum
(26-03-2015 Saat: 20:49)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ErtanKahya senden daha güzel bir rank çalışması bekliyorum .
Bekleme
(26-03-2015 Saat: 20:51)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Bak Buna Bende Katılıyorum, Yaptğında Benide Etiketlemeyi Unutman ErtanKahya.

Tüm forumu etiketlicem tek seni etiketlemicem nası olsa takip ediyosun beni etiketlemeye gerek kalmıyor boşuna el yorulmasın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umrumda Değilsin @ErtanKahya Ben Senin Seviyene Alçalamam Kusura Bakma Ben Terbiyemi Takınıcam.. İyi Forumlar..

Bu Arada Senin Etiketlerinede Kalmadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 21:08)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Umrumda Değilsin @ErtanKahya Ben Senin Seviyene Alçalamam Kusura Bakma Ben Terbiyemi Takınıcam.. İyi Forumlar..

Bu Arada Senin Etiketlerinede Kalmadım.

İsmin kinq diye kralmı sandın sen kendini egoya bak bilader sen kimsin? sende benım umrumda degıldın zaten kendini bişey sanıyor sende seviye az zaten benım sevıyemı bu aptal davranışların bozdu iyi günler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mesajlarınız Çok kışkıtıcı. Öncelikle Bu Yaptığınız Forum Kurallarına Aykırıdır Lütfen Davranışlarınızı Düzeltiniz.

Dip Not: Bu Konuda Son Mesajımdır. (Gerisi Post Kasmaya Girer)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2015 Saat: 21:15)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mesajlarınız Çok kışkıtıcı. Öncelikle Bu Yaptığınız Forum Kurallarına Aykırıdır Lütfen Davranışlarınızı Düzeltiniz.

Dip Not: Bu Konuda Son Mesajımdır. (Gerisi Post Kasmaya Girer)

Aptal demek küfürmü? forum kuralı kalmadı gozumde artık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping