Yardım etmekten çok grafiker adaylarına yüklenmenizi ve konuyu batırmanızı gördüm. Bu tasarım-kod yardımlarına herkez bakabilir ben grafikerken kod yardımlarıylada ilgileniyordum. Sonuçta burası bir destek sitesi grafiker sadece tasarımlara bölüm şefleri sadece kod sorunlarına yardım edecek diye bir şey yok, isteyen kişi istediği yere destek verebilir.
Burada yetkilisin diye her kuralı bilemezsin, ben birçok üyeden bu rütbemdeyken bile kural öğrendim. Yani bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Ertan belki konu sahibi olan arkadaş bunun psd'sini bulamamış ümidiyle psd konusu atmıştır. Yani birçok şey düşünerekte atmış olabilir. Bu küçük olayları büyütüp bir istek konusu batırmak hem üyeye hemde yetkiliye yakışmaz.
Yetkili üyelere örnek olmalıdır, birçok yorumda ise aklını kullanıp düşünmelidir.
Bu size uyarım olsun bir üyenin yorumunu ilk önce düşünün ve gerekirse özel mesaj ile bu düşüncelerinizi belirtin, ama konularını kirletmeyin.
|
@QuitterTR; Şimdi bu konuya yorum atma herhangi birşey söyleyeceksen bana özel mesaj ile iletebilirsin. |