https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank istek
forumexe rankları istiyorum
yapana  rep

Site http://forumexe.10tr.net

admin.png

Admin
Teknik Admin
Co Admin
Security Team
Grafiker
Genel sorumlu
Yönetici
Süper Moderatör
Moderatör
asistan
Gold
emektar
onursal
Bölüm şefi
Genel Şef
şampiyon
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gardaşım : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=73521&highlight=ForumExe
PSD indir editle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ErtanKahya Saçmalama.

Boş boş niye istesinki?
belki müsait değildir belki yapmaya üşenmiştir.

GA lar Yapmak Zorunda GA olmak isteyenlerde yapmalı.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cs6 yüklü idi 2 saat ònce kaldırdım :(( CS6 yüklenmesi uzun sürüyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:23)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ErtanKahya Saçmalama.

Boş boş niye istesinki?
belki müsait değildir belki yapmaya üşenmiştir.

GA lar Yapmak Zorunda GA olmak isteyenlerde yapmalı.

Sayın, @QuitterTR bilgisayarın senin 2002 lerden kalsa windows xp olsa ramı 256 olsa işlemcisi 1.18 olsa fakir olsan anlarsın sen takıl zengin bilgisayarınla photoshop kullanıyorsun diyede bana karışma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yapmana gerek yok senin.

GA lar yapabilir konuyu boş boş baltalama.

burda sen suçlusun.

Yapmak zorunda değilsin.

Adamda PSD yoktur nerden bilebilirsinki.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben rank istiyorum siz ne diyorsunuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte arkadaşımız anlamıyor.
kalkmış bu sene geliyor Bölüm şefi adayına kural öğretiyor.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:27)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yapmana gerek yok senin.

GA lar yapabilir konuyu boş boş baltalama.

burda sen suçlusun.

Yapmak zorunda değilsin.

Adamda PSD yoktur nerden bilebilirsinki.
Tartışmayı devam ettirmeyin derim,

Tek GA'lar değil herkes yapmakla yükümlüdür.

Benim pek vaktim yok anlaşılan senin var QuitterTR sende yapabilirsin.

GA'lardan veya Grafikerlerden birkaçını etiketliyin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım eden varmı

ufufuk ben pek fazla birini tanımam yetkisi olan etiketlermi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Testere diger konundada yazdim yarin yaparim ancak yapicam yarin en kisa zamanda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
acelem yok beklerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zamanım olursa yapmayı denerim (belki)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım etmekten çok grafiker adaylarına yüklenmenizi ve konuyu batırmanızı gördüm. Bu tasarım-kod yardımlarına herkez bakabilir ben grafikerken kod yardımlarıylada ilgileniyordum. Sonuçta burası bir destek sitesi grafiker sadece tasarımlara bölüm şefleri sadece kod sorunlarına yardım edecek diye bir şey yok, isteyen kişi istediği yere destek verebilir.
Burada yetkilisin diye her kuralı bilemezsin, ben birçok üyeden bu rütbemdeyken bile kural öğrendim. Yani bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

Ertan belki konu sahibi olan arkadaş bunun psd'sini bulamamış ümidiyle psd konusu atmıştır. Yani birçok şey düşünerekte atmış olabilir. Bu küçük olayları büyütüp bir istek konusu batırmak hem üyeye hemde yetkiliye yakışmaz.
Yetkili üyelere örnek olmalıdır, birçok yorumda ise aklını kullanıp düşünmelidir.
Bu size uyarım olsun bir üyenin yorumunu ilk önce düşünün ve gerekirse özel mesaj ile bu düşüncelerinizi belirtin, ama konularını kirletmeyin.

| @QuitterTR; Şimdi bu konuya yorum atma herhangi birşey söyleyeceksen bana özel mesaj ile iletebilirsin. |
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 23:34)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte arkadaşımız anlamıyor.
kalkmış bu sene geliyor Bölüm şefi adayına kural öğretiyor.
Sen adminmisin ? sen genel şef misin ? coder misin nesin ? sen sadece bolum sefi adayısı ve seni bu egondan şuan düşürebilirim sana yalandan ban yedirtebilirim ve bu konuda haklıyım burda olay çıkaran ben değil sensin ben buraya psdni al kendin yap dedim avatarını gordum ıyı photoshopcu sandım aramay usendı sandım konunun linkini verdim kavga edeceksen benı buldun bellı heryerde benle kavga etmek ıstıyorsun başardın şimdi ne mutlu sana be! zaten eski hesabımada böyle oldu aynı şeyi yaşamak istemiyorum

anlamıyo dediğin arkadaş ve bu sene geldi dediğin arkadaş 2 yıldır senden önce bu forumu takip eden bi arkadaşdı ama internet cafede gordum kendıme bılgısayar aldım sırf buraya gırmek ıcın sonra kayıt oluyum dedım aralık 2014 yaz kayıt ol bitti kayıt oldum benı bu sene dedınya bence dıkkat etmelısın gülüm. konu kilit çöp pls @QuitterTR @#Captain
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyu batırdınız ya
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2015 Saat: 00:00)Testere Nickli Kullanıcıdan Alıntı: konuyu batırdınız ya

batsın boşver zaten bu hesapda gitcek uyarı puanını bile quitter yuzunden yedim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yapan varmı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uyarı lık bir şey yok ki.

Ilk yorumda bak indir diyosun anvak istek bu.

Bwnde ise suc Özür dilerim.
Olduğum Yetkiler :

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu yapmaya bile gerek yok insan bi yardım eder vbullettinli frmexede var zaten bunlar diye hatırlıyorum biraz yardım edin bölüm şefi a. Birde kavga etmemen lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping