Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alıntı Yaparken Veya Hızlı Cevapda Kayma
Kardeşler benım hızlı cevap yanı yorum yazma yerımde sorunlar var bı ara tema degıstırdım ondan sonra oldu yardım edin ya 20 kez tıklayınca ole yazma yetkım gelıyor 20 kez tıklamazsam yazamıyorum yardım ya 20-30 kez tıklamak ıskence :/
http://i.hizliresim.com/WVRN5m.jpg
@Batuhann @#Power @#Captain @ufufuk @SunXDizayn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumu paylaştığınızda düzgün biçimde çıkıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temadan kaynaklıdır o zamana başka tema ile dene.
+ yardım gelimesini kaldırmalısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Wadé o zaman düzgün çıkıyoda 20-30 kez tıklamazsam yorum yazma yerıne hanı gelmıyor tema degıstırdıgım ıcınmı oldu bu bılmıyorum 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Banada böyle oldu şuanda bende öyle alıntı yaparken tagı falan gözükmüyor, yapacak bir şey yok bende çözümünü bulamadım tema değiştirincede olmuyor.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sendemi 20-30 kez tıklamak zorundasın ben gibi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok ben artık bir kere tıklıyorum aşağılara doğru tıklarsan oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Captain aşşagı dedıgın ne taraf cevabı gonderin ustune tıklıyorum aynı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman sendeki sorun başka, adminlere ilet bu sorunu çözebilirler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunun bir sürü sebebi olabilir.en son yaptığın değişiklikler oynadığın şablonlar vs. bildirmen gerekir.gif yani hareketli resim koyarsan sorun ilgili daha iyi anlaşır şuan net anlaşılmıyor.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-03-2015 Saat: 01:53)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunun bir sürü sebebi olabilir.en son yaptığın değişiklikler oynadığın şablonlar vs. bildirmen gerekir.gif yani hareketli resim koyarsan sorun ilgili daha iyi anlaşır şuan net anlaşılmıyor.

@kaRanLık-61 hocam D10'da oluyor bu sorun :) ama alıştım artık zateb nası olduysa düzelmiş teşekkürler yinede tema değiştirince Hızlı cevap yazma yerinde hata oluyor Alıntı yaptıgımızda felan kaymalar oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-03-2015 Saat: 20:07)ErtanKahya Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2015 Saat: 01:53)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bunun bir sürü sebebi olabilir.en son yaptığın değişiklikler oynadığın şablonlar vs. bildirmen gerekir.gif yani hareketli resim koyarsan sorun ilgili daha iyi anlaşır şuan net anlaşılmıyor.

@kaRanLık-61 hocam D10'da oluyor bu sorun :) ama alıştım artık zateb nası olduysa düzelmiş teşekkürler yinede tema değiştirince Hızlı cevap yazma yerinde hata oluyor Alıntı yaptıgımızda felan kaymalar oluyor.

bu bir tek sizde oluyor nedense başkalarında da aynı sorun olan var  mı burada?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı KP ► Seçenekleri Düzenle ► Diğer Ayarlar ► Mesaj editörünü varsayılan kaynak modunda kullan? ► İşaretleyin, böyle kullanmanızı tavsiye ederim. Ben böyle kullanıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping