Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook Kapak Tasarımım [Sade]
Facebook hesabım için bi kapak tasarımı yapmak istedim. Sadelikten hoşlandığım için gri tonlarda yaptım.

Resim :

7oWPmP.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fotoğraftaki siz misiniz hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş, yazıyı da beğendim eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 22:51)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş, yazıyı da beğendim eline sağlık.
Teşekkür ederim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline saglik guzel olmuş beğendim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 22:54)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline saglik guzel olmuş beğendim
beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yazıyı beğenmedim ama güzel olmuş efekt falan
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sade Olması İyi Olmuş Eline Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili olaraktan bunu bilmen gerekirdi:
Fotoğraflarda da olsa 10tr.net dışı link yasak + facebook vb. sitelerin linkleri de yasak (blurlayın lütfen) :)
tasarım çok güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 23:47)Real. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili olaraktan bunu bilmen gerekirdi:
Fotoğraflarda da olsa 10tr.net dışı link yasak +  facebook vb. sitelerin  linkleri de yasak (blurlayın lütfen) :)
O kadar yetkili mesaj attı buna karışan sensin. :) Üst bi yetkilim uyarırsa blurlayabilirim. Ayrıca reklam falan yok. :) Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 23:48)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2015 Saat: 23:47)Real. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili olaraktan bunu bilmen gerekirdi:
Fotoğraflarda da olsa 10tr.net dışı link yasak +  facebook vb. sitelerin  linkleri de yasak (blurlayın lütfen) :)
O kadar yetkili mesaj attı buna karışan sensin. :) Üst bi yetkilim uyarırsa blurlayabilirim. Ayrıca reklam falan yok. :) Teşekkür ederim.

@#Power :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 23:49)Real. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkür ederim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Ben bunda bir sakınca görmüyorum, sayfa linki değil çünkü ve yetkili başvurularına da linkleri yazıyoruz. Sadece profil linki, bir iletişim adresi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2015 Saat: 00:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben bunda bir sakınca görmüyorum, sayfa linki değil çünkü ve yetkili başvurularına da linkleri yazıyoruz. Sadece profil linki, bir iletişim adresi.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum. Yasak olsa başvuru kısmına facebook linki eklenmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Captain
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2015 Saat: 00:03)Real. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Captain
Anlaşılan bu konuda baya ısrarcısınız. Neyse başarılar diliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2015 Saat: 00:05)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2015 Saat: 00:03)Real. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Captain
Anlaşılan bu konuda baya ısrarcısınız. Neyse başarılar diliyorum.

Captain biliyor yasak olduğunu ;) kurallardada varmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam son cevabıda ondan alalım ozaman. Ona göre hareket ederiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 27 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping