Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/D10 İle İlgili/
Arkadaşlar artık D10'dan destek alamıyorum. Bıktım dünden beri bir konuma düzgün cevap verilmedi. Verilen cevaplar ise yanlış. Yani böyle giderse D10 bırakacağım. İnsanlar sadece çalışmaları takip ediyor. Yetkili arkadaşlara sesleniyorum biraz daha ilgi ve destek istiyorum. Zaten Quarter'i sırf bu yüzden açtım. Burda destek alamayan , yetki alamayan insanlar için. Neyse arkadaşlar biraz daha ilgi bekliyoruz iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:12)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Arkadaşlar artık D10'dan destek alamıyorum. Bıktım dünden beri bir konuma düzgün cevap verilmedi. Verilen cevaplar ise yanlış. Yani böyle giderse D10 bırakacağım. İnsanlar sadece çalışmaları takip ediyor. Yetkili arkadaşlara sesleniyorum biraz daha ilgi ve destek istiyorum. Zaten Quarter'i sırf bu yüzden açtım. Burda destek alamayan , yetki alamayan insanlar için. Neyse arkadaşlar biraz daha ilgi bekliyoruz iyi forumlar.

Benim gözümden kaçan konuların olabilir sıkıntılarını bana özel mesaj gönder hallederiz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bune saçma bir konu? anlayamadım. Herkesin destek verdiği göz önünde, destek alamadığın konuları atarsan sevinirim. Bir inceleyeceğim.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam yani asıl yetkililerin ilgilenmesi gerekir. Kesinlikle genel şef yada bölüm şefi olmalısınız. Tabi adminlere karışamam ama hakediyorsun yani. @ufuk
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana diyorsan eğer benim genel şef veya bölüm şefi olmam yetkimi düşürür, zaten şuan ki yetkilerim. Genel şefle eşit. Coderde olan tüm yetkiler bendede mevcut.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi konulardan destek alamıyorsun ?
Ben sana elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:16)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana diyorsan eğer benim genel şef veya bölüm şefi olmam yetkimi düşürür, zaten şuan ki yetkilerim. Genel şefle eşit. Coderde olan tüm yetkiler bendede mevcut.

Size demedim hocam ufuğa dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+ Konu başlığı düzenlendi.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:16)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana diyorsan eğer benim genel şef veya bölüm şefi olmam yetkimi düşürür, zaten şuan ki yetkilerim. Genel şefle eşit. Coderde olan tüm yetkiler bendede mevcut.
Bölüm Şefi düşürür ama Genel Şef düşürmez genel Şef Rütbesi KY veya Coder ile aynı değil Genel Şef daha yüksek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:18)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Bölüm Şefi düşürür ama Genel Şef düşürmez genel Şef Rütbesi KY veya Coder ile aynı değil Genel Şef daha yüksek.

Teknik olarak Tema Sorumlusu Adayı ile Genel Şef'in yetkileri eşit ama teknik olarak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her ne olursa olsun, benim yetkimi ölçmek ona kalmadı, ayrıca destekten kendi quarter mi herneyse forumuna hit çekmeye çalışıyor çok acık.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:21)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her ne olursa olsun, benim yetkimi ölçmek ona kalmadı, ayrıca destekten kendi quarter mi herneyse forumuna hit çekmeye çalışıyor çok acık.

Foruma hit çekmek mi? hocam kaldırın isterseniz sadece belirttim. Hit çekme gibi bir amacım yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:22)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2015 Saat: 17:21)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her ne olursa olsun, benim yetkimi ölçmek ona kalmadı, ayrıca destekten kendi quarter mi herneyse forumuna hit çekmeye çalışıyor çok acık.

Foruma hit çekmek mi? hocam kaldırın isterseniz sadece belirttim. Hit çekme gibi bir amacım yok.

Neden destek verilmeyen konularınızın linkini vermiyorsunuz peki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam konuyu paylaştığım an konularıma destek geldi -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorununuz çözüldüyse, daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Konu kilit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu açıldı, çözülen sorunlar artık kitlenmiyor. 
Bknz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=74794
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
her yetkilinin,üyenin bir özel hayatı olduğunu unutmayın.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 18:36)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu açıldı, çözülen sorunlar artık kitlenmiyor. 
Bknz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=74794

Bu bir şikayet konusu. Herhangi bir tartışma vs. çıkabilir her an.
Ondan dolayı kilitledim.
Ve tekrar kilitliyorum, o dediği kural soru cevap vs.'de geçerli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O kural her bölümde geçerli, daha tartışma yoluna gidilmemiş gidilirse kitleyebilirsiniz, @#Power.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 19:21)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O kural her bölümde geçerli, daha tartışma yoluna gidilmemiş gidilirse kitleyebilirsiniz, @#Power.

Peki bu konuyu neden kapattın @#Captain :)
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=73353
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping