Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Çok rahatsız ettim
Admini epostalarımla çok rahatsız ettim iki forumu sildirmek istiyorum. Fakat ne zaman bakar onuda bilmiyorum.
Bir sıkıntı çıkar mı beyler rahatsız ettim de. Forumları zaten kapalı hale getirdim , görüşlerinizi yazarmısınız?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminler cok yoğun oldugu icn meaajlarina bakamamis olabilir ama bi sorun cikmaz ama bir dahakine dikkat et
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:38)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminler cok yoğun oldugu icn meaajlarina bakamamis olabilir ama bi sorun cikmaz ama bir dahakine dikkat et

2-3 kere eposta attım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
E postamoli ozel mesaj mi ?
Ozelmesaj atmani tavsiye ederim adminler forima girince direk gorebilir birde admin ninkli afmine at meaajlari digerleri silemiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:42)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: E postamoli ozel mesaj mi ?
Ozelmesaj atmani tavsiye ederim adminler forima girince direk gorebilir birde admin ninkli afmine at meaajlari digerleri silemiyor

Bir ÖM attım 2-3 tanede eposta attım. Bir sıkıntı çıkmaz değil mi forumlarıda kapattım zaten. Sadece silinmesi için 2-3 eposta attım -_-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumlari ziyarete mi kapatti ama olmaz cunku hatani anlamissin zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:44)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumlari ziyarete mi kapatti  ama olmaz cunku hatani anlamissin zaten

Yani ben forumları şu ilk seçenek varya ayarlarda kullanıma kapattım mesajada Kapatıldı dedim forumlar ;
forumbir.10tr.net
quartermybb.10tr.net

İlk epostamda sadece forumbiri belirtmiştim. Quarteri de anlatmak için 2.epostamı attım. İkisinide yazdım birde ÖM attım. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin gordugu zaman ilgilenecektir
kolay gelsim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:47)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin gordugu zaman ilgilenecektir
kolay gelsim

Teşekkürler yani bir sorun çıkmaz değil mi bu forum yada epostalardan ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayir hatani anlamista konu acmissin adminlerimiz hatalarini anlayan kisilere bir seu demez bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2015 Saat: 17:50)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayir hatani anlamista konu acmissin adminlerimiz hatalarini anlayan kisilere bir seu demez bence

Yani olsa olsa ne sorunu olabilir ki :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

En Güncel Paylaşım Platformu ! -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping