Arkadaşlar artık D10'dan destek alamıyorum. Bıktım dünden beri bir konuma düzgün cevap verilmedi. Verilen cevaplar ise yanlış. Yani böyle giderse D10 bırakacağım. İnsanlar sadece çalışmaları takip ediyor. Yetkili arkadaşlara sesleniyorum biraz daha ilgi ve destek istiyorum. Zaten Quarter'i sırf bu yüzden açtım. Burda destek alamayan , yetki alamayan insanlar için. Neyse arkadaşlar biraz daha ilgi bekliyoruz iyi forumlar.
/D10 İle İlgili/
|
08-03-2015 Saat: 17:13
(08-03-2015 Saat: 17:12)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim gözümden kaçan konuların olabilir sıkıntılarını bana özel mesaj gönder hallederiz :)
08-03-2015 Saat: 17:14
Bune saçma bir konu? anlayamadım. Herkesin destek verdiği göz önünde, destek alamadığın konuları atarsan sevinirim. Bir inceleyeceğim.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı. Hocam yani asıl yetkililerin ilgilenmesi gerekir. Kesinlikle genel şef yada bölüm şefi olmalısınız. Tabi adminlere karışamam ama hakediyorsun yani. @ufuk
Bana diyorsan eğer benim genel şef veya bölüm şefi olmam yetkimi düşürür, zaten şuan ki yetkilerim. Genel şefle eşit. Coderde olan tüm yetkiler bendede mevcut.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
08-03-2015 Saat: 17:17
Hangi konulardan destek alamıyorsun ?
Ben sana elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
08-03-2015 Saat: 17:18
+ Konu başlığı düzenlendi.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
(08-03-2015 Saat: 17:16)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana diyorsan eğer benim genel şef veya bölüm şefi olmam yetkimi düşürür, zaten şuan ki yetkilerim. Genel şefle eşit. Coderde olan tüm yetkiler bendede mevcut.Bölüm Şefi düşürür ama Genel Şef düşürmez genel Şef Rütbesi KY veya Coder ile aynı değil Genel Şef daha yüksek.
08-03-2015 Saat: 17:20
(08-03-2015 Saat: 17:18)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(08-03-2015 Saat: 17:16)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana diyorsan eğer benim genel şef veya bölüm şefi olmam yetkimi düşürür, zaten şuan ki yetkilerim. Genel şefle eşit. Coderde olan tüm yetkiler bendede mevcut.Bölüm Şefi düşürür ama Genel Şef düşürmez genel Şef Rütbesi KY veya Coder ile aynı değil Genel Şef daha yüksek. Teknik olarak Tema Sorumlusu Adayı ile Genel Şef'in yetkileri eşit ama teknik olarak.
08-03-2015 Saat: 17:21
Her ne olursa olsun, benim yetkimi ölçmek ona kalmadı, ayrıca destekten kendi quarter mi herneyse forumuna hit çekmeye çalışıyor çok acık.
08-03-2015 Saat: 17:22
08-03-2015 Saat: 17:23
(08-03-2015 Saat: 17:22)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(08-03-2015 Saat: 17:21)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Her ne olursa olsun, benim yetkimi ölçmek ona kalmadı, ayrıca destekten kendi quarter mi herneyse forumuna hit çekmeye çalışıyor çok acık. Neden destek verilmeyen konularınızın linkini vermiyorsunuz peki ?
08-03-2015 Saat: 17:24
Hocam konuyu paylaştığım an konularıma destek geldi -_-
08-03-2015 Saat: 17:28
Sorununuz çözüldüyse, daha fazla uzatmanın anlamı yok.
Konu kilit.
08-03-2015 Saat: 18:36
Konu açıldı, çözülen sorunlar artık kitlenmiyor.
Bknz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=74794
08-03-2015 Saat: 18:40
her yetkilinin,üyenin bir özel hayatı olduğunu unutmayın.
08-03-2015 Saat: 19:20
(08-03-2015 Saat: 18:36)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu açıldı, çözülen sorunlar artık kitlenmiyor. Bu bir şikayet konusu. Herhangi bir tartışma vs. çıkabilir her an. Ondan dolayı kilitledim. Ve tekrar kilitliyorum, o dediği kural soru cevap vs.'de geçerli.
08-03-2015 Saat: 19:21
O kural her bölümde geçerli, daha tartışma yoluna gidilmemiş gidilirse kitleyebilirsiniz, @#Power.
https://instagram.com/alphazzers
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi