Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski D10 :(
Sad 
Arkadaşlar eskiden 1-2 yıl önce D10 ailesi daha bir samimiydi. Şimdi konu paylaşımı azaldı , konu açınca kimse cevap vermiyor. Eskisi gibi olmayı deneyelim beyler o zaman gerçekten D10 sitesi en gözde siteydi..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
artık yeni d10 var eski d10 üyeleri yok. malesef :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 01:16)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: artık yeni d10 var eski d10 üyeleri yok. malesef :)
Sizde bilirsiniz 2012 kayıtlısınız. Eskilerde yani köy gibiydi D10 ailesi. Herkes herkesi tanır. Normal sakin her konuya birsürü cevap , yardım çok eğlenceli günlerdi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
öyleydi tabiki de ama artık değişti cok zor eski nickim destek10tlsiziseviyorum du kyoya yaptım sonra eskiler gitmeye falan başladı sonra bende bırakmıştım bıraktığım için yetkim alındı geri döndüm emektar olmuştum yeniden başvuru yaptım bölüm şefi oldum ama eski rütbemi almadım rütbe benim için önemli değil zaten önemli olan dostluk ortam :)
destek vermek icin burdayız
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok eski olmasamda bende hatırlıyorum. ben geldiğimde Time Traveler - AloneBoss - TaaRRuz - jungi admin adayı idi. (AdigeEmpiror da var idi) şimdi admin adayı yok.. 
Aktiflik biraz olsa da var ancak eski ortam oluşur mu tekrar bilinmez..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 01:19)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: öyleydi tabiki de ama artık değişti cok zor eski nickim destek10tlsiziseviyorum du kyoya yaptım sonra eskiler gitmeye falan başladı sonra bende bırakmıştım bıraktığım için yetkim alındı geri döndüm emektar olmuştum yeniden başvuru yaptım bölüm şefi oldum ama eski rütbemi almadım rütbe benim için önemli değil zaten önemli olan dostluk ortam :)
destek vermek icin burdayız
Ben zaten 6 ay felan foruma girmedim. Yoksa şuanki kayıt tarihime bakınız. Birde mesaj sayımla karşılaştırın. Ara vermesem şuan bende yetkiliydim. Mesaj sayısından kaybediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teog var herkezin bitsin şu kader günü gelsin sonra baya dolcak taşçak
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 01:29)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: teog var herkezin bitsin şu kader günü gelsin sonra baya dolcak taşçak

Forumdakiler 8.sınıf değil ki? Genelde çoğu lise son.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
8 olanda var ben misal :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 01:35)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 8 olanda var ben misal :D
İlk teog kaç yanlışınız var :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 01:34)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-03-2015 Saat: 01:29)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: teog var herkezin bitsin şu kader günü gelsin sonra baya dolcak taşçak

Lise son'uz ama bizimde derslerimiz var dimi :D ünv. sınavlarıda var unutma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 01:41)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-03-2015 Saat: 01:34)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Lise son'uz ama bizimde derslerimiz var dimi :D ünv. sınavlarıda var unutma.

Kesinlikle katılıyorum size. Fakat mesela bende 1 yıl geç yazıldığım için 8.sınıfım. 4 Gün Dershaneye gidiyorum. Cuma - Cumartesi - Pazar günleri ise forumda aktif bir şekilde paylaşımda bulunuyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bugun okula gitmeyip bir çok konu açtım mesela eski d10 gelecek
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski d10 çok zor gelir artık. (Benim görüşüm.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnsanlar büyüyor,bazıları sanalı bırakıyor,eski ortamın veya ortamların yerini hiç bir şey tutmaz arkadaş.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 02:14)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnsanlar büyüyor,bazıları sanalı bırakıyor,eski ortamın veya ortamların yerini hiç bir şey tutmaz arkadaş.

Valla Hocam hiç öyle değil. Eğer biraz daha gayret edersek eski halimize dönebiliriz. Yani sadece forumdaki aktiflik önemli , samimilik , kavgasız , temiz bir ortam istiyoruz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni insanlar geldikçe destek o yönde değişiyor. Ben ilk üye oldugum zamanlarda çok yetkili vardı admin adayı falan :) O zaman biraz daha aktifti. 10tr.net alan adına geçmemiz aktifliğimizi azalttı - alexa sıralamamızı düşürdü.

(07-03-2015 Saat: 01:35)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-03-2015 Saat: 01:35)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 8 olanda var ben misal :D
İlk teog kaç yanlışınız var :D

Ben de 8 'im :) İlk TEOG 8 yanlış okul birinciliği :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Power -_- Maşallah 8 yanlışmı ? helal sana :)) bende doğru heralde 50-60-70 :))
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 10:55)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Power -_- Maşallah 8 yanlışmı ? helal sana :)) bende doğru heralde 50-60-70 :))

Buraya girdiğim kadar derslerimle de ilgileniyorum :) İlerideki mesleğim web tasarımcı olacak. Bilişim üniversitesi okuyacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski destek zor gelir hatta imkansız gibi birsey eskiden burda bir samimiyet vardı , bir aile ortamı gibi ama şimdi ölemi değil yani herkes duzenbaz olmuş , isini halleddirtene kadar cok iyi ondan sonrasi yok , rutbe alamayinca forumu birakma yeter artik deme ha sunuda diyim destekde artik rutbe sistemi öldü gibi birsey yani hakedenler hakkettigi rutbede degil yada o rutbenin cok cok ustundeler .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping