https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harika Menü Kodu
Headere veya indexe ekleyeceğimiz html kodu;
Kod:
<div align="right" style="float:right;margin-right:25px;">
</div><div id="menuu"><div class="gfmenu"><ul><li><a href="/" rel="home" title="Anasayfa">Ana Sayfa</a></li><li><a href="/search.php" title="Arama">Arama</a></li><li><a href="/showteam.php" title="Forum Takımı">Forum Takımı</a></li><li><a href="/forum-webmaster" title="Webmaster">Webmaster</a></li><li><a href="/forum-programlar" title="Programlar">Programlar</a></li><li></ul></li></ul></div></div><div id="panel"><br />
Global.css 'ye ekleyeceğimiz css kodu;

Kod:
#menuu{
margin:0 auto;width:1000px
}

.gfmenu{
background:#ffffff;background:-moz-linear-gradient(top,#ffffff 1%,#eaeaea 100%);background:-webkit-gradient(linear,left top,left bottom,color-stop(1%,#ffffff),color-stop(100%,#eaeaea));background:-webkit-linear-gradient(top,#ffffff 1%,#eaeaea 100%);background:-o-linear-gradient(top,#ffffff 1%,#eaeaea 100%);background:-ms-linear-gradient(top,#ffffff 1%,#eaeaea 100%);background:linear-gradient(top,#ffffff 1%,#eaeaea 100%);color:#333;font:bold 12px Arial;text-shadow:1px 1px 1px rgba(255,255,255,0.8);display:inline-block;width:100%;border:1px solid #ccc;box-shadow:0 2px 5px rgba(0,0,0,.1)
}

.gfmenu ul{
width:1000px;padding:0;margin:0 auto
}

.gfmenu li{
list-style-type:none;display:inline-block;float:left
}

.gfmenu li a{
border-right:1px solid #ccc;color:rgb(43,69,115);display:block;font-size:13px;position:relative;text-decoration:none;padding:11px 13px
}

.gfmenu li a:hover{
background:none repeat scroll 0% 0% rgb(43,69,125);color:#fff;text-shadow:1px 1px 1px #111
}

.gfmenu li a .sf-sub-indicator{
overflow:hidden;position:absolute;text-indent:-9999px
}

.gfmenu li li a,.gfmenu li li a:link,.gfmenu li li a:visited{
border-right:1px solid #ccc;border-bottom:1px solid #ccc;border-left:1px solid #ccc;background:#ffffff;color:rgb(43,69,115);font-size:11px;position:relative;text-transform:none;width:138px;padding:10px 10px
}

Önizleme;
oAdEZ9.jpg
Canlı önizlemek için; 
Kod:
http://onizle.koddostu.com/
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten sade ve güzel bir menü kodu, yeni temalarda kullanılabilir. Teşekkürler.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onemli degil :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
WM aracı yada r10'da da benzeri bir menü vardı.. Elnie sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık yararlı ve kullanıcam ilerde.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2015 Saat: 00:05)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: WM aracı yada r10'da da benzeri bir menü vardı.. Elnie sağlık

Mobilim suan, aynen oyle yanlis yazabilirim buyuk veya affedin.. wmaracinda benzer menu guzel o yuzden..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward -

mGXkZ4.png
Bu mu? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oAdEZ9.jpg

mGXkZ4.png

benzeriymiş @#Dizz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çizgisi azaltılmış, birde yazıların yanına ikon eklenmiş fazla bir fark yok. @Edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sonucta farkli, kodlar vs ayni degil. Emin ol wmaracindakinin aynisi olsaydi paylasacak kadar karaktersiz degilim.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-03-2015 Saat: 00:06)HileHocam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık yararlı ve kullanıcam ilerde.

Onemli degil
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping