Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] İstatik Değiştirme
Merhaba Arkadaşlar

GvmA6Z.png

15 dakika yazan yeri nasıl değiştiricez ??

Sitem ; ForumPay.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp > ayarlar > kimler çevrimiçi ayarları orada 15 yazanı kaç dakika olarak yapacaksan değiş.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diğer bir yolla ise;

Admin-Kp-Temalar-Şablonlar-Şablonlar-Temanızın templetesi-İndex Şablonlar-İndex_whoso_online

bu kodu bul;
Kod:
<td class="trow1"><span class="smalltext">{$lang->online_note}<br />{$onlinemembers}</span></td>
Bununla Değiştir

Kod:
<td class="trow1"><span class="smalltext">99999(VEYA BAŞKA SAYI)<br />{$onlinemembers}</span></td>
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Online teşkkürler bende arıyordum ama konu açmaya üşeniyordum rep vericektim ama 1 rep veriliyor günde :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-03-2015 Saat: 17:49)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp > ayarlar > kimler çevrimiçi ayarları orada 15 yazanı kaç dakika olarak yapacaksan değiş.

Tesekkurler.

(01-03-2015 Saat: 17:51)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diğer bir yolla ise;

Admin-Kp-Temalar-Şablonlar-Şablonlar-Temanızın templetesi-İndex Şablonlar-İndex_whoso_online

bu kodu bul;
Kod:
<td class="trow1"><span class="smalltext">{$lang->online_note}<br />{$onlinemembers}</span></td>
Bununla Değiştir

Kod:
<td class="trow1"><span class="smalltext">99999(VEYA BAŞKA SAYI)<br />{$onlinemembers}</span></td>

Sağolun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-03-2015 Saat: 17:54)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Online teşkkürler bende arıyordum ama konu açmaya üşeniyordum  rep vericektim ama 1 rep veriliyor  günde :(

Rica ederim,sorun değil.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping