https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Dedigim gibi cerceve yine olmadı :(
Thumbs Up 
ÇErceve yine olmadı arkadaşlar tema deiştirdim olmadı ve resmi atıyorum. Dedigim gibi 2 tane useravatar yok 1 tane var.

di-FMUY.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2012 Saat: 22:43)kontcanavar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ÇErceve yine olmadı arkadaşlar tema deiştirdim olmadı ve resmi atıyorum. Dedigim gibi 2 tane useravatar yok 1 tane var.

di-FMUY.jpg

Post Bit Şablonlar >Postbit 'te {$useravatar} 2 tane vardır. Birini silin. demişti "Alonsohoffman" genel şefimiz ben sildim oldu silersen olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2012 Saat: 22:47)Barbaros Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2012 Saat: 22:43)kontcanavar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ÇErceve yine olmadı arkadaşlar tema deiştirdim olmadı ve resmi atıyorum. Dedigim gibi 2 tane useravatar yok 1 tane var.

di-FMUY.jpg

Post Bit Şablonlar >Postbit 'te {$useravatar} 2 tane vardır. Birini silin. demişti "Alonsohoffman" genel şefimiz ben sildim oldu silersen olur.

kardeş ben de diyom ki 2 tane yok :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
postbit_author_user'de Durum yazan alanı sil düzelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kodunu versene postbitin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2012 Saat: 22:48)kontcanavar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-04-2012 Saat: 22:47)Barbaros Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

di-FMUY.jpg

kardeş ben de diyom ki 2 tane yok :D

tam okumadım pardon :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-04-2012 Saat: 22:54)porof34 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kodunu versene postbitin

{$ignore_bit}
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder" style="{$post_extra_style} {$post_visibility}" id="post_{$post['pid']}">
<tr>
<td class="{$altbg}" width="15%" valign="top" style="white-space: nowrap; text-align: center;"><a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
<strong><span class="largetext"><fieldset>{$post['profilelink']}</span></strong><br />
<span class="smalltext">
{$post['groupimage']}
{$post['usertitle']}<br />
{$post['userstars']}
{$post['useravatar']}<br /></fieldset>
<fieldset><legend><b>Üye Bilgileri</b></legend>{$lang->postbit_posts} {$post['postnum']} <br>{$lang->postbit_joined}{$post['userregdate']}<br>
Durum: {$post['onlinestatus']}</fieldset>
<fieldset><legend><b>Rep Bilgileri</b></legend>{$post['replink']}{$post['warninglevel']}</fieldset>
</span>
</td>
<td class="{$altbg}" valign="top">
<table width="100%">
<tr><td>{$post['posturl']}<span class="smalltext"><strong>{$post['icon']}{$post['subject']} {$post['subject_extra']}</strong></span>
<br />
<div id="pid_{$post['pid']}" style="padding: 5px 0 5px 0;">
{$post['message']}
</div>
{$post['attachments']}
{$post['signature']}
<div style="text-align: right; vertical-align: bottom;" id="post_meta_{$post['pid']}">
<div id="edited_by_{$post['pid']}">{$post['editedmsg']}</div>
{$post['iplogged']}
</div>
</td></tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="{$altbg}" style="white-space: nowrap; text-align: center; vertical-align: middle;"><span class="smalltext"><b>{$post['postdate']} {$post['posttime']}</b></span></td>
<td class="{$altbg}" style="vertical-align: middle;">
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr valign="bottom">
<td align="left" ><span class="smalltext">{$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}{$post['button_rep']}</span></td>
<td align="right">{$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}{$post['button_warn']}{$post['button_reply_pm']}{$post['button_replyall_pm']}{$post['button_forward_pm']}{$post['button_delete_pm']}</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
(19-04-2012 Saat: 22:51)SmeaqoL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: postbit_author_user'de Durum yazan alanı sil düzelir.

durum die birşey yazmıo bak.

{$lang->postbit_posts} {$post['postnum']}<br />
{$lang->postbit_joined} {$post['userregdate']}
{$post['replink']}{$post['warninglevel']}
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu konuya bakınız. Karanlık-61 Adminimiz konuyu cevaplamış...
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8943&pid=45803#pid45803
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Forum Grand » Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping