Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden Böyle..
(23-02-2015 Saat: 22:09)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Yurisa; O psikolojik bir sorun yani tartışman ve sevilmemeyi hissetmen. Sen benle takıl hayatı yaşatayım sana :D

Sen Hep tasarım tasarım :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hastayım bu aralar tasarım yapmıyorum, ama gerçekten psikolojik sorun bir ara okulunu kır psikoloğa git harbi bak ben bir ara cinnet geçirecek gibi olmuştumda zor sakinleşmiştim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-02-2015 Saat: 22:12)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hastayım bu aralar tasarım yapmıyorum, ama gerçekten psikolojik sorun bir ara okulunu kır psikoloğa git harbi bak ben bir ara cinnet geçirecek gibi olmuştumda zor sakinleşmiştim.

Skype bi gelsen -_-
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aşık olduğun kişiyi düşün. Her zaman kalbe güzel bir his gönderir. Ve o kişiyle de güzel şeyler yaşadığını düşün.
Sağ eliyle insan hiç küs olur mu :D :D Ben bilirim seni :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-02-2015 Saat: 22:19)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aşık olduğun kişiyi düşün. Her zaman kalbe güzel bir his gönderir. Ve o kişiyle de güzel şeyler yaşadığını düşün.
Sağ eliyle insan hiç küs olur mu :D :D Ben bilirim seni :D

hahaha :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kafa dağıt, müzik tarzını değiştir. Farklı şeyler yap yeni hobiler edin..
Hayatında değişiklikler yap biraz :) Kendine sürprizler yap. Ödüller koy. Hedefler belirle ,yeni şeyler öğren.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-02-2015 Saat: 22:58)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kafa dağıt, müzik tarzını değiştir. Farklı şeyler yap yeni hobiler edin..
Hayatında değişiklikler yap biraz :) Kendine sürprizler yap. Ödüller koy. Hedefler belirle ,yeni şeyler öğren.

Keske denildi gibi kolay olsa
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dostum sen beni dusmanım olarak görüyorsun ama ben seni kardesim gibi goruyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-02-2015 Saat: 03:00)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum sen beni dusmanım olarak görüyorsun ama ben seni kardesim gibi goruyorum :)

Allah Allah Ne Ara :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping