Yorum Sayısı: 4,949
Konu Sayısı: 569
Rep Puanı:
147
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 181 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Kamil55
SanalPara (SP): 174 SP
21-02-2015 Saat: 21:05
(Son Düzenleme: 21-02-2015 Saat: 21:09, Düzenleyen: Kamil55.)
Foruma Geleli 2-3 Yıl Oldu Ancak Forumu kaç yıldır biliyorum neyse bu foruma ilk geldiğimde bana yardım eden hocalarım vardı ve kimse tartışma çıkartmak için birisinin kötü tarafını,yanlış yapmasını beklemezdi ancak şuanda graphic arkadaşımız iftira atıldı diye bana afedersiniz ancak ***** ***** şeyler söylüyor adminimizin yönetimde paylaştığı bi kural var fazla laf kavgasına girmeyin çok klavye eskitirsiniz diye bende uzatmadım.Ama istersem uzatarım ancak adminleri dinliyorum malesef onlar gibi kavga çıkartmaya yer aramıyorum,neyse konumuza dönelim sonuçta tek graphic değil ben bu forumda olalı kaç yıl oldu ve forumda kimseyle tartışma çıkartmadım,tartışmadım ama herkez sessizliğimi bilip bana böyle graphic gibi sözler söyledi ben yine aldırış etmedim ama konuşma sırası bizde değilmi...madde madde yazıcağım.
1-+Kaily hocamın dediği gibi 1.5 aylık üye grafiker oluyor
2-+Biz bölüm şefi adayı 1-2 ay kalırken bazı arkadaşlarımız hemen atlıyor ve bizim üstümüze çıkıyorlar yetki atlamada değil bu lafla çıkıyorlar.kendini birşey sananlar bunlar.
3-+Forumda adeletsizlik var diyorlar çözüm yolu aramak yerine tartışma çıkartıyorlar.
4-+Şimdi diyeceksinizki niye captain hocamıza laf söylemiyorsun emin olunki forumda en çok yetkiyi hakeden biri ilk gördüğümde sinirlendim sebebi ise 1 hafta içinde yetki atlaması oldu ama sonradan sinir yatıştı ve anladım en çok yetkiyi hakeden biri.
5-+beni geçiyorum power mert kardeşim bir türlü tema sorumlusu olamadı ama yetkiyi hakediyor.
6-+Bu forumda adminlerin sözü dinlenmiyor admin olması gereken biri varsa asipatron hocamızdır hem adeleti hem güzel sözleriyle insanları güzelçe sakinleştiriyor.
7-+Yetkililer artık birbirinin kötü tarafını kolluyor özellikle yeni gelenler.
8-+bu konun altında fikrinizi yazın ama bundan sonra susman sert çıkarım.
9-+beni tanıyan bu forumda çoktur ve şuana kadar hiç sert konuşmadım ve bir genel şefimden bunun için ödül almıştım.
10-+bundan sonra forumda tartışma olmasın diyorsanız çözüm üretin,tartışma değil !.
Yorum Sayısı: 5,172
Konu Sayısı: 333
Rep Puanı:
435
0 mesaj içinde 9 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Kaily
SanalPara (SP): 2 SP
Yorum Sayısı: 2,520
Konu Sayısı: 163
Rep Puanı:
103
22 mesaj içinde 49 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: TheBoss
SanalPara (SP): 26 SP
Yorum Sayısı: 351
Konu Sayısı: 51
Rep Puanı:
5
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Süper_Cocuk
SanalPara (SP): 0 SP
Hocam Haklı Konusmussunuz Ama Bana Laf Düşmez Bir İki Şey Soylesem Hemen Yenisin Sus Gibi Laflar Alıcam :)
Yorum Sayısı: 4,494
Konu Sayısı: 472
Teşekkürler: 30
53 mesaj içinde 489 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Hatake
SanalPara (SP): 6,089 SP
Bu konulari adminle konussaniz dogru olmazmi veya yonetim bolumune acsaniz? Hocam uyelere kotu ornek olur.
Yorum Sayısı: 1,939
Konu Sayısı: 163
Teşekkürler: 2
6 mesaj içinde 9 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Graphic™
SanalPara (SP): 42 SP
Yorum Sayısı: 1,802
Konu Sayısı: 308
0 mesaj içinde 7 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: eleqantss
Hocam Bu Rütbe Konusundaki Tartısmalarınıza Yabancıyım Bu Sıkıntılı Oldugunuz Kişi Bensem Sölüyebilirseniz Sevinirim Seve Seve Görevden Ayrılırım Maksat Destegin Devamlılıgı .
Rep Puanı:
147
21-02-2015 Saat: 21:12
(Son Düzenleme: 21-02-2015 Saat: 21:13, Düzenleyen: Kamil55.)
hocam farkettiyseniz artık tüm destek gördü ve bu konun içinde üyelerde var ama siz gerek görürseniz tabiki maksatım herkezin çözüm üretmesi.
eleqantss hocam size asla lafım yok yetkiyi hakeden on numara birisiniz :)
Yorum Sayısı: 11,555
Konu Sayısı: 2,154
Rep Puanı:
1,131
155 mesaj içinde 693 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: #Captain
SanalPara (SP): 2,987 SP
Üçüncü, yedinci, onuncu maddene katılıyorum. Diğerlerini bilemem.
- Adminlerimiz öyle kontrol edemiyor, girdiklerinde yetkililerin mesajlarını kontrol ediyorlar ve hakkediyorsa başvuruşuz yükseltiyorlar. Mesela ben bölüm şefiyim, mesajlarımda tartışma çıkarıcı üç-beş mesaj görse beni atamaz. Demek istediğim adminler bizler gibi kontrol edemiyor mesela ben her mesajınızı görüyorum okuyorum. Ama onlar sizi terfi etmek için hergün yada haftada bir mesajlarınıza bakıyor sadece beş-on sayfa mesajınıza bakıyor. Bizlerede diyorlarki siz önerin, bizde elimizden geldiğince hakkedenleri öneriyoruz.
https://instagram.com/alphazzers
Rep Puanı:
435
(21-02-2015 Saat: 21:13)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üçüncü, yedinci, onuncu maddene katılıyorum. Diğerlerini bilemem.
- Adminlerimiz öyle kontrol edemiyor, girdiklerinde yetkililerin mesajlarını kontrol ediyorlar ve hakkediyorsa başvuruşuz yükseltiyorlar. Mesela ben bölüm şefiyim, mesajlarımda tartışma çıkarıcı üç-beş mesaj görse beni atamaz. Demek istediğim adminler bizler gibi kontrol edemiyor mesela ben her mesajınızı görüyorum okuyorum. Ama onlar sizi terfi etmek için hergün yada haftada bir mesajlarınıza bakıyor sadece beş-on sayfa mesajınıza bakıyor. Bizlerede diyorlarki siz önerin, bizde elimizden geldiğince hakkedenleri öneriyoruz.
Adminlerin yerini tutacak kişileri atayabilirler çok zor değil kaç aydır genel şef olanlar var o kişileri admin adayı yapabilirler.Adminlerin çok online olmadığının herkes farkında online olduklarında da afk oluyorlar.Böyle de karışıklık oluyor.Bu karışıklığı önlemek için genel şeflerden admin a. atayabilirler.Ki hakedenler var.
Yorum Sayısı: 1,802
Konu Sayısı: 308
0 mesaj içinde 7 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: eleqantss
(21-02-2015 Saat: 21:15)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (21-02-2015 Saat: 21:13)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üçüncü, yedinci, onuncu maddene katılıyorum. Diğerlerini bilemem.
Adminlerin yerini tutacak kişileri atayabilirler çok zor değil kaç aydır genel şef olanlar var o kişileri admin adayı yapabilirler.Adminlerin çok online olmadığının herkes farkında online olduklarında da afk oluyorlar.Böyle de karışıklık oluyor.Bu karışıklığı önlemek için genel şeflerden admin a. atayabilirler.Ki hakedenler var.
Adminler Gizli Takılıyorlar Genelde Hem Afk Kaldıkları Ne Hacet Sizin Sadece Gördügünüz Bir Dagın Etekleri Bu Sistemi Zirveye Tasımak İçin Emin Olun Gecelerini Gündüzlerine Katıp Çalısıyorlardır.
Rep Puanı:
435
(21-02-2015 Saat: 21:16)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (21-02-2015 Saat: 21:15)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (21-02-2015 Saat: 21:13)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üçüncü, yedinci, onuncu maddene katılıyorum. Diğerlerini bilemem.
Adminler Gizli Takılıyorlar Genelde Hem Afk Kaldıkları Ne Hacet Sizin Sadece Gördügünüz Bir Dagın Etekleri Bu Sistemi Zirveye Tasımak İçin Emin Olun Gecelerini Gündüzlerine Katıp Çalısıyorlardır. Karanlık admin gizli takılıyor sadece.Diğer adminlerin ne zaman online olduğu belli.Afk olduklarınıda profilinden anlıyoruz.
Yorum Sayısı: 63
Konu Sayısı: 9
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: Dreamdestek
Senin Destek.10tr.net Yetkilisi Olarak Böyle İsyan Eder gibi konuşmaman gerekiyor sen bu forumun yetkilisin üye değil.
Rep Puanı:
1,131
Konuyu kilitliyorum, yetkililer mesaj atmasın.
- Gerekirse adminlerimiz cevap verecektir, ben etiketliyorum.
@admin, @TaaRRuz, @KaRaNLık-61
Yorum Sayısı: 4,497
Konu Sayısı: 701
Rep Puanı:
450
Teşekkürler: 256
780 mesaj içinde 942 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri: admin
SanalPara (SP): 2,374 SP
- Uygun bir dil ile hak aramak güzel bir şeydir,
- bu yüzden, hak aramanızı normal karşılıyor ve destekliyorum,
- bazıları iyi çalıştığından (ya da biz öyle gördüğümüzden) onlara hızlı rutbe vermiş olabiliriz, onların çalışmalarında problem varsa onu söyleyin, problem yoksa, ozaman niye böyle demeyin, (aşağıdaki açıklamaların hepsini okuyun).
- Kimileri başvuru bile yapmadan, biz görevli yaparız gerekirse, başarılı çalışmaları ile.
- hata etmiş de olabiliriz, hatasız kul olmaz,
- eğer, çok hakettiğini düşündükleriniz ve rütbe vermediğimiz kimseler varsa, onları "en çok hakedenden" başlayarak konu açarak yazın. Bakmaya çalışırız. yani, bazılarını unutmuş, görememiş olabiliriz, bu forumdaki her mesaja yetişmemiz biraz zor.. o nedenle, emeği geçenlere hakkını verebilmemiz için, en çok çalışanları bize bildirin. konu açın yani, ÖM ile değil. oraya da insanlar görüşlerini yazsın. tabi olayı tartışmaya döndürmeyin.
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı.
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter..
Sonra duymadım, bilmiyordum yok..
Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433
https://twitter.com/10tlnet
https://discord.gg/fUC7A2W
info (at.) 10tl.net
Rep Puanı:
147
Konu kilitli ama adminimiz yetkiyi hak edenleri söyleyin demiş:
1-Power tema sorumlusu olmalı bence.
2-Yurisa Hocamızı Güv-2 Veya başka bir yetkiyi atayabilirsiniz.
3-TheFocused'in bşa olmasını isterim destekleri son zamanlarda çok.
4-Kendimi saymıyorum ancak bakılmasını isterim.
5-Teşekkürler Adminim.
Rep Puanı:
1,131
22-02-2015 Saat: 19:43
(Son Düzenleme: 22-02-2015 Saat: 19:56, Düzenleyen: #Captain.)
- @admin,
Einstein™; Kodlayıcı seviye üçe gelmeli.
Yurisa; Güvenlikçi üçe gelmeli.
Batuhann & Novruz; Genel şef adayı olmalı.
Albırt Enişten; Grafiker olmalı.
TheFocused; Bölüm şefi adayı olmalı.
Bölüm şeflerinden ve grafikerlerden birkaç kişi yani toplam dört kişi tema sorumlusu adaylı olmalı.
Eski yetkililer eğer kendini ispatladıysa bölüm şefi veya grafiker olarak başlamalı, ama bu başlayacak kişiler adminler gözünde iyi bir karektere sahip olmalı.
|