Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projem İçin Yaptığım Rank
"La"'nın argo olduğunu yeni duydum ?
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk başta la yazdım soru işareti koydum anlamını sordum sonrasında dik bi şekilde he la dedi. Sonrasında sözlü uyarı verdim sonrasında ise "Ne oldu yetkili olunca bi taraflarınız mı kalktı ? La.." dedi bende +5 uyarı puanı verdim öncedende hakaretten bulunan uyarı puanıyla beraber 1 hafta ban aldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:27)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk başta la yazdım soru işareti koydum anlamını sordum sonrasında dik bi şekilde he la dedi. Sonrasında sözlü uyarı verdim sonrasında ise "Ne oldu yetkili olunca bi taraflarınız mı kalktı ? La.." dedi bende +5 uyarı puanı verdim öncedende hakaretten bulunan uyarı puanıyla beraber 1 hafta ban aldı.

Sana kim uyarı versin?  Sen orda tartışmayı başlatmasan öyle demezdiki sen orda anlamını sormadın Argo Kelime Dedin Sinirlendirdin Adamı Üstünede Uyarı verdin burda uyarı verilmesi gereken biri varsa oda sensin emin ol 
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O zaman tekrar tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese dik dik konuşup olayı büyüten o. Uyarı puanlarına baktığımda hakaretten vs. çok uyarı almış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:30)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-02-2015 Saat: 19:27)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk başta la yazdım soru işareti koydum anlamını sordum sonrasında dik bi şekilde he la dedi. Sonrasında sözlü uyarı verdim sonrasında ise "Ne oldu yetkili olunca bi taraflarınız mı kalktı ? La.." dedi bende +5 uyarı puanı verdim öncedende hakaretten bulunan uyarı puanıyla beraber 1 hafta ban aldı.

Sana kim uyarı versin?  Sen orda tartışmayı başlatmasan öyle demezdiki sen orda anlamını sormadın Argo Kelime Dedin Sinirlendirdin Adamı Üstünede Uyarı verdin burda uyarı verilmesi gereken biri varsa oda sensin emin ol 

O sinirli hali değil hep böyle furkan4554. :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:32)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

[quote pid='453595' dateline='1424359937']
Ne o eskilermi aklına geldi sinirlendiğimde hep ban yiyen ikimiz oluyoduk :( sen uzun ban ben 1-2 günlük ban 
[/quote]

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:35)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-02-2015 Saat: 19:32)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

[quote pid='453595' dateline='1424359937']
Ne o eskilermi aklına geldi sinirlendiğimde hep ban yiyen ikimiz oluyoduk :( sen uzun ban ben 1-2 günlük ban 

[/quote]

yaw hehe :D
-furikan4554
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kirletmeyin. Uyarı vermeden önce iyi bir düşünün bunun sonucunda sizde ceza alabilirsiniz ben meseleyi yönetime bıraktım artık..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:37)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu kirletmeyin. Uyarı vermeden önce iyi bir düşünün bunun sonucunda sizde ceza alabilirsiniz ben meseleyi yönetime bıraktım artık..
Pardon metehan senin konununda içine ettik

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:41)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-02-2015 Saat: 19:37)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu kirletmeyin. Uyarı vermeden önce iyi bir düşünün bunun sonucunda sizde ceza alabilirsiniz ben meseleyi yönetime bıraktım artık..
Pardon metehan senin konununda içine ettik

Avatarın Gibi :D :D baktıkça gülüyorum hayla
-furikan4554
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı sınırsız uzaklaştırılmış, 'la' argo kelime değildir sadece bir sesli çağrışımdır.
Kullanıcının banı kalktı, birdahakinde uyarı verirken biraz düşününüz.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 19:50)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanıcı sınırsız uzaklaştırılmış, 'la' argo kelime değildir sadece bir sesli çağrışımdır.
Kullanıcının banı kalktı, birdahakinde uyarı verirken biraz düşününüz.

bence argo değildir. samimiliktir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
la samimilik diyorsunda yurisa her kafası esen öyle konuşamaz burası bir destek forumu la kelimesi argo değildir tamamda  istediği gibide kullanamazlar o kelimeyi başka yerde kullanırsa o farklı facebookta falan burası destek forumu saygılı bir bicimde konuşmamız gerekir.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 20:23)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: la samimilik diyorsunda yurisa her kafası esen öyle konuşamaz burası bir destek forumu la kelimesi argo değildir tamamda  istediği gibide kullanamazlar o kelimeyi başka yerde kullanırsa o farklı facebookta falan burası destek forumu saygılı bir bicimde konuşmamız gerekir.
Hak veren birisi çıktı şükür. Aynı fikirdeyiz kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 20:24)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-02-2015 Saat: 20:23)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: la samimilik diyorsunda yurisa her kafası esen öyle konuşamaz burası bir destek forumu la kelimesi argo değildir tamamda  istediği gibide kullanamazlar o kelimeyi başka yerde kullanırsa o farklı facebookta falan burası destek forumu saygılı bir bicimde konuşmamız gerekir.

Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor(temsili)

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 20:26)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-02-2015 Saat: 20:24)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor(temsili)
Ne alaka ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkes işini yapsa ? bakıyorumda kendine düşmeyen uyarı veriyor. GRAFİK isteklerinden çok üyeleri uyarıyorsunuz senin işin GRAFİK yapmak

-Neyse @#Captain arkadaşımız gerekeni söylemiş

-Tekrar eline sağlık çok güzel PSD paylaşacakmısın ? :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-02-2015 Saat: 20:28)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herkes işini yapsa ? bakıyorumda kendine düşmeyen uyarı veriyor. GRAFİK isteklerinden çok üyeleri uyarıyorsunuz senin işin GRAFİK yapmak

-Neyse @#Captain arkadaşımız gerekeni söylemiş

-Tekrar eline sağlık çok güzel PSD paylaşacakmısın ? :D
Yetki boşuna verilmemiş grafikerlere. Yeri gelince grafikte yapacak. Yeri gelince forumlada ilgilenecek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu hakkında devam ederseniz, yönetici olduğunuda dinlemem uyarı puanı veririm. Konu sahibinin konusunu kirlettiniz.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping