Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kod Bilgisi Olan , Seodan Anlıyan ve Tasarım Üstadıyım Diyenler Bakabilirmi
Merhaba Arkadaşlar ; 
Destek Bünseyinde Kuracagım Bir Projem Var Fakat Her Zamanki Srandanlıgı Bozup Sırf MyBB Hizmeti Yapmıyacaz Wordpress , Blogger, Wmhcs , Script , Html Kodlama Tarzlı Tasarımlar Yapıp Ekibe Kodlama Bilgisi Olan Arkadaşlar Gelirse Kodluyup Destek Bünyesinde Yarışmalarda veyahut Koşulsuz Paylaşılacakdır İleride Ücretli İşlere Girip Hem Kendimize Hem Desteğe Bir Katkıda Buluna Biliriz . 

Aradığım Kodcu Özellikleri : 
• MyBB Tema Kodluyabilen 
• Html Kodlama Yapabilen 
• Whmcs , Wordpress , Blogger Gibi Diğer Script Türlerinde Tema Kodluyabilen  Çeşitli Kişiler Arıyorum.
Kodcu Olmak İstiyen Arkadaşlar Bu Maddelerden En Az 1'inde Kendini Kanıtlamış veyahut Yaza Kadar Gelişirim Diyenler Katılsın .

Aradığım Seo'cu Özellikleri : 
• Seo Konusunda Kendini Kanıtlamış Kişiler Arıyorum Belki İlerde Kitap Projemizde Olabilir.

Aradığım Tasarımcı Özellikleri : 
• Yaz Tatilinde Benimle Birlikte Canlı Yayında Grafik Dersleri Yapabilecek
• Tema Çiziminde Gelişmekde veyahut Kendini Kanıtlamış Birileri 
• Rank , Wallpaper, Banner , Signutare Gibi Çeşitli Dallarda Tasarım Yapan Birileri'ni Projemde Görmek İstiyorum 

Not : Projemiz Yaz Tatilinde Hizmete Girecekdir . 
Not 2 : Projemiz İçin İsim Önerilerinde Bulunabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben gelirim'de böyle bir sitemiz vardı battı hocam ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica etsem başlığı kısaltırmısın ?

-Başarılar Dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 20:47)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben gelirim'de böyle bir sitemiz vardı battı hocam ?

Hocam Okul Yüzünden Hep Kahrolsun Okul ;) Okullar Kapanınca Acacam Bunu Akıllandım Artık .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımcı olarak katılmak istiyorum.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Domincı Olarak Belki Katırlırım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 20:52)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Domincı Olarak Belki Katırlırım :)

Anlamadım ? Dominci Derken . 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.com Olarak dedim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Html kodlayıcı olurum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam canli yayinda vb.de grafik dersi vermede kendme guveniyorum , katilmak istiyorum.

Onerilen isimler ,
Destekhtml
Destekcoder
SupportWM
GrafikPS
HtmlCoderim
Htmluzmanim
Grafikustam
Coderehberi
Kodrehberi vb.
Aklima gelenler bunlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 20:57)Fector Nickli Kullanıcıdan Alıntı: .com Olarak dedim :)

adam 10tr.net içi diyor sen konuyu okudunmu ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Proje tam olarak ne zaman gerçekleşecek, ve 10tr.net forumumu olacak?
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 21:14)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Proje tam olarak ne zaman gerçekleşecek, ve 10tr.net forumumu olacak?

Proje Haziran Ayında Hayata Geçecekdir , Hem Okulda Bitiyor Rahatlarım . Forum 10Tl.net Üzerinden Açılacak ve İleride Ücretli Domainleri Reglenip Yönlendirme Yapılabilir veyahut Adminden Yedeği Alırsak Reklam Koyma Karsılıgı Tasıyabiliriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 21:17)eleqantss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-02-2015 Saat: 21:14)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Proje tam olarak ne zaman gerçekleşecek, ve 10tr.net forumumu olacak?

Proje Haziran Ayında Hayata Geçecekdir , Hem Okulda Bitiyor Rahatlarım . Forum 10Tl.net Üzerinden Açılacak ve İleride Ücretli Domainleri Reglenip Yönlendirme Yapılabilir veyahut Adminden Yedeği Alırsak Reklam Koyma Karsılıgı Tasıyabiliriz.
[quote pid='451431' dateline='1424020628']
Ben alindimmi
[/quote]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
okul bitince olursa olabilirim..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@!!Yeah!! 
Yaza Kadar Gözetliyecem Katılan Arkadaşları Yazın Özel Mesaj Yoluyla Davet Edileceksiniz veyahut Tanıtım Konusuna Etiketlenerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Katılırım.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alımlar hayladevam ediyor 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haziran 20'den sonra ben de katılabilirim. Tabii eğer kabul ederseniz :) Görev olarak da kodlama, mybb tema yapabilirim.

Bir de canlı yayının nasıl yapacaksınız ? Google hangout ile mi ? :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 22:56)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haziran 20'den sonra ben de katılabilirim. Tabii eğer kabul ederseniz :) Görev olarak da kodlama, mybb tema yapabilirim.

Bir de canlı yayının nasıl yapacaksınız ? Google hangout ile mi ? :)

Aynen abi yada Twitch ile bunarada bunu sormamış ol abi senin gibi bir kişiliği her zaman aramızda görmek isteriz 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping