Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hiçbir Grafiker Bakmıyor
İstek Bölümüne Konu Açtım 1 Saat Geçti @Albırt Enişten i Etiketledim @Corleone yi Etiketledim Albırt hocam galiba yapıyoda Corleone Hocam Bakmadı Bile Ö.M de Attım Sizden Birşey İstesem Editlermisiniz falan diye Kimse Bakmadı.

Görüntü;
Dl23Ay.png

Albırt Hocam Yapıyo Galiba Ama Diğerleri Nerde?
İlk Başlarda Çok Güzel Destek Vardı Corleone nin Aday Oldugunda Çabalarını Hatırlıyorum Şimdi Çabası Falan Yok.

En İyi @#Captain Hocam T.S.A oldu Fakat Haylane Yardım Ediyo.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Anlamıyorumki Ben Robotmuyum İşlerim Yokmu Benim?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Büyük ihtimalle işleri vardır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Okullar yüzünden destek veremeyebilirler, bana baksana ben bile aktifliğimi düşürdüm forumda lise ikideyim derslerime düşmem lazım. Onlarda haftasonu bakarlar merak etmeyin bende sadece cumartesi günleri isteklere bakacağım.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
3 tane grafiker var. hepsininde bir hayatı var. hayat daha ön planda tutulmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Tartışma Yaratmak İstemiyorum.
Fakat Sizin Aday Oldugunuz Zaman Süper Şeyler Yapıyodunuz Hızlı Cevap Veriyodunuz.
İşleriniz Varsa Tamam Hocam Kusura Bakmayın Diğerleri Yok ama İlgilenirmisiniz.

@Corleone
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 21:53)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 3 tane grafiker var. hepsininde bir hayatı var. hayat daha ön planda tutulmalı.

Tek kelime ile açıklayabilirim.  'hayat daha ön planda tutulmalı'
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 21:54)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Tartışma Yaratmak İstemiyorum.
Fakat Sizin Aday Oldugunuz Zaman Süper Şeyler Yapıyodunuz Hızlı Cevap Veriyodunuz.

@Corleone

Bu Sitede Birtek Ben Değilimki Grafiker? Neden Sadece Beni Etiketliyorsun Onuda Anlamıyorum Bende Lise 2yim 1.Dönem Sitede Daha İyiydim Yardım Olarak Dersler Kötü Geldi Şimdide Çalışıyorum Zamanım Oldukça Yardım Ediyorum..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 21:53)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 3 tane grafiker var. hepsininde bir hayatı var. hayat daha ön planda tutulmalı.

aynen hocam benim çalışmalarım kötü Ben bile ilgileniyorum.

@Corleone @Albırt Enişten Lafım size değil siz en iyilerisiniz.
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 21:55)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-02-2015 Saat: 21:54)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Tartışma Yaratmak İstemiyorum.

@Corleone

Bu Sitede Birtek Ben Değilimki Grafiker? Neden Sadece Beni Etiketliyorsun Onuda Anlamıyorum Bende Lise 2yim 1.Dönem Sitede Daha İyiydim Yardım Olarak Dersler Kötü Geldi Şimdide Çalışıyorum Zamanım Oldukça Yardım Ediyorum..

@QuitterTR
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 21:54)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Tek kelime ile açıklayabilirim.  'hayat daha ön planda tutulmalı'

zaten aynısını yazdım :D :D

-Bütün Adaylar Öyle :D Aday oldukları zaman işleri güçleri bırakıp girebildiği kadar girip yardım ederler.(sakın yanlış anlamayın)
PGM
Teşekkür verenler:
Aynı şey defalarca tartışıldı. Çoğu kişi mobil, Çoğu kişi grafik yapamayacak kadar musait. Forumda olmaları sürekli grafik yapacakları anlamına gelmez.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

@Corleone
Kesinlikle katılıyorum. Mağdur tek sen değilsin. Az önce adam Avatar istek konusu açmıştı bakan yok. 

- İşlerimiz var diyorsunuz. Forumda aktifsiniz. Her konuda yorumunu var. İşlerimiz var diyorsunuz. Bu rütbe boşuna verilmedi sizlere. 
Konu ciddiye alınmalı. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone Hocam Siz Süper Tasarımlar Yapıyosunuz ve Tamam Hocam Dersler Kötüyse Özür Dilerim Benim Abiminde Kötü Benimde Diğerleri Hiç Bakmıyor.
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:
@KnownBoss Kardeşim Okul Var Olmasa Çok İlgileniyor 2 Tane İsteğim vardı 1 Banner 1 Rank Edit Banner 3-4 Saat Olmustur Rank 1 Saat Oldu Ben Daha Yeni Açıyorum :)
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:
Birşey dicem demeden duramıyorum corleone sakın yanlış anlama; derslerim var diyorsun fakat o biçim tasarımlar yapıyorsun ve bu tür tasarımlar için zaman gerekir. fakat şurda bi avatar yapmak 5dk en fazla.
PGM
Teşekkür verenler:
Herkesin hayatı var, hayatını ön planda tutabilirler. Fakat buradada bir görevleri var, görevlerini yapmayacak olanlar başvuru vs. de yapmayacaktı. Adminler güvenmiş yetkisini vermiş kimsenin güvenini sarsmayacaklar.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
@Einstein™ Aynen Bende Bunu Anlatmaya Çalışıyorum hep
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 22:00)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey dicem demeden duramıyorum corleone sakın yanlış anlama; derslerim var diyorsun fakat o biçim tasarımlar yapıyorsun ve bu tür tasarımlar için zaman gerekir. fakat şurda bi avatar yapmak 5dk en fazla.

Doğru Diyorsun Diyebilirsinde Kendimi Geliştirmek Adına Zaman Buldukça Yapıyorum Akşam Saatleride Yardım Etmeye Çalışıyorum Heryerde Neredeyse Beni Etiketliyorlar. Birtek Ben Değilimki Burada Grafiker 3-4 Tane Grafiker 3-4 Tane Aday Var?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone Hocam Sizin Tasarımlarınız @#Captain in Tasarımları Süper O Yüzden Hep :)
Olduğum Yetkiler :

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping