Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Domainli Site Hakkında
Arkadaşlar Eğer Birisinin Domainli Sitesi Olupta 10tr.net Sitesi Acıp Destek Alıyorsa Cözüm Buldum Logonun Yanına Filan 10tr.net Yazın Farketmez Nereye Yazarsanız Daha Mantıklı Olur Demi Arkadaşalar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
dediğinden hiçbirşey anlamadım.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2015 Saat: 21:08)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dediğinden hiçbirşey anlamadım.

Grafik desteği alırsa eğer yaptığınız tasarımlara 10tr.net yazın demeye çalışmış heralde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2015 Saat: 21:08)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dediğinden hiçbirşey anlamadım.

Birisi başka bir domaine sahip site açıyor .com .net falan filan,sonra aynı kişi logo isteği yapmak için 10tr.net'e kayıtlı bir site açıyor.Logo istiyor.Logolar başka bir siteye gitmesin diye biryerine 10tr.net yazalım. demek istemiş arkadaş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya adam diyelim Forumunuz.domain forum açtı . Adam buradan Yazılıcak Yazıya : Forumunuz yazıyor adam domainli sitesi için yararlanıyor . Arkadaş her logoya 10tr.net yazalım diyor kullanamaz diyor :3
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birisi başka bir domaine sahip site açıyor .com .net falan filan,sonra aynı kişi logo isteği yapmak için 10tr.net'e kayıtlı bir site açıyor.Logo istiyor.Logolar başka bir siteye gitmesin diye biryerine 10tr.net yazalım. demek istemiş arkadaş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mantıklı. (y) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten destek verenler bunu yapıyor, ama şimdi ben bir logo istesem 10tr.net ekleseler bile ben o 10tr.net yazısını kolayca silebilirim :D
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2015 Saat: 21:15)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten destek verenler bunu yapıyor, ama şimdi ben bir logo istesem 10tr.net ekleseler bile ben o 10tr.net yazısını kolayca silebilirim :D

Aynen :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Silebilyom Saçe söyledim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Silemeyen varsa YUH :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet onlar için açtım D:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-02-2015 Saat: 21:15)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten destek verenler bunu yapıyor, ama şimdi ben bir logo istesem 10tr.net ekleseler bile ben o 10tr.net yazısını kolayca silebilirim :D
Aynen :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bizde Silebilyoz ama silemeyenler için açtık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer arka plan tek bir renk değilse silmek uğraştırıyordu. Ama yeni gelen güncellemede Photoshop Cs6 da Özel kesme aracıyla kolaylıkla sile biliyorsunuz. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok rahat silinir yalniz o Yazı isteyen yine kullanır yani
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
açıkçası ben silemiyorum..