Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Php Yardım
Php İle Birşey Yapıyorum Ve Bu Hatayı Aldım
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/customers/webs/ni358547_1/inc/functions.php on line 16

gösterdigi konuma giriyom Ve "$" Bu İşarareti Siliyom Yada Başka Yere Ekliyom Ama Düzemedi Sizelere Soruyım Dedim Kafayı Yedirtcek Bu Bana :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
functions.php nin 16. satırında bir hata var belliki. functions.php yi düzenledinizmi hiç?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:07)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: functions.php nin 16. satırında bir hata var belliki. functions.php yi düzenledinizmi hiç?

Hayır 16. Satır Bu 
Kod:
$conn = mysql_connect("ni358547_1.vweb15.*******.net", $ni358547_1sql15, $******) or die ('Error connecting to MySQL');
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
" silmişsin. 

Kod:
$conn = mysql_connect("ni358547_1.vweb15.*******.net", $ni358547_1sql15, $******") or die ('Error connecting to MySQL');

böyle dene
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Functions.php 16 satırda hata var, verdiğin kodda Mysql bilgilerini yanlış girdiğinin göstergesi.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:15)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Functions.php 16 satırda hata var, verdiğin kodda Mysql bilgilerini yanlış girdiğinin göstergesi.

Hocam sanırım " eksik yazmış bilgileri girdikten sonra kapatmayı unutmuş kodu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:12)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: " silmişsin. 

Kod:
$conn = mysql_connect("ni358547_1.vweb15.*******.net", $ni358547_1sql15, $******") or die ('Error connecting to MySQL');

böyle dene

Olmadı Yine Bu Hata Var 
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/customers/webs/ni358547_1/inc/functions.php on line 16
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kodlamada bir sorun göremedim,sorun sorgudan kaynaklanıyor. Bilgilerde yanlış girilmiş sanırım, doğru girdiysen bile girdikten sonra tiki kapamazsan devam ediyor sanar php.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
T_VARIABLE veya ' $ ' bekliyor , sözdizimi hatası , beklenmedik T_LNUMBER : ayrıştırma hatası türkçesi bu functions.php dosyasında bir hata yapmışsın tekrar kodlara bak.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Localhost damı deniyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:19)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-02-2015 Saat: 22:12)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: " silmişsin. 

Kod:

böyle dene

Olmadı Yine Bu Hata Var 

Kod:

Hangi scriptse döküntü bir script bunu çözüncede application modelde çıkacak sorun
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herhangi bir bilgisi olmayanlar yorum atmasın lütfen, bırakın hatakeyle işimizi yapalım.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tugrul siteyi localemi kurdun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:30)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tugrul siteyi localemi kurdun?

Hayır .Com Lu Site(benim)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Tuğrula Katılıyorum. Sadece Türkiyenin Yapabileceği Bir İş Değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Safe Mode off mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:33)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Safe Mode off mu?

Bilmiyorum Bakıyım

(06-02-2015 Saat: 22:32)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende Tuğrula Katılıyorum. Sadece Türkiyenin Yapabileceği Bir İş Değil.
Yanlış Konuya Yazdın Galiba :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu Çözdüm Gibi Şimdi Bu Çıktı :D 
Kod:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'ni358547_1'@'vweb15.*******.net' (using password: YES) in /var/customers/webs/ni358547_1/inc/functions.php on line 16 Error connecting to MySQL
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun veritabanı bağlantısı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-02-2015 Saat: 22:43)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun veritabanı bağlantısı.

Ama Dogru Yazdım
Sql İsmi 
Kod:
ni358547_1sql15
Buda Hostu
Kod:
ni358547_1.vweb15.******.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 21 Ziyaretçi