10-04-2012 Saat: 13:26
Arkadaşlar ben yeni açmış olduğum siteme eski sitemin veri tabanını yüklemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü bir yardımcı olursanız sevinirim.
Veritabanı yedeği yükleme
|
10-04-2012 Saat: 13:26
Arkadaşlar ben yeni açmış olduğum siteme eski sitemin veri tabanını yüklemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü bir yardımcı olursanız sevinirim.
10-04-2012 Saat: 13:45
FTP bilgileri lazım galiba.
10-04-2012 Saat: 18:22
(10-04-2012 Saat: 13:26)yesilkoyforum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben yeni açmış olduğum siteme eski sitemin veri tabanını yüklemek istiyorum fakat nasıl yapıldığını bulamadım bir türlü bir yardımcı olursanız sevinirim. Bulamazsın zatende yok.Onun İçin Phpmyadmin Girebilmeniz Gerekir Bunu Yapamayacağınızdan admine bildirin o size yardımcı olacaktır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|