Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobil Tema
Arkadaşlar forumum içim mobil tema nasıl yapılır. Nasıl yönlendirilir.
@XR's
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.6 için GoMobile diye bir tema vardı. Şimdi var mı bilmiyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-02-2015 Saat: 22:16)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1.6 için GoMobile diye bir tema vardı. Şimdi var mı bilmiyorum.

GoMobile değil aslında. @Neon Blazer payyor için yapmıştı. 
Mobil temayı yapmak kolay da nasıl yönlendireceğim. İnternetten baktım yaptım fakat olmuyor ...
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-02-2015 Saat: 22:20)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-02-2015 Saat: 22:16)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1.6 için GoMobile diye bir tema vardı. Şimdi var mı bilmiyorum.

Mobil temayı yapmak kolay da nasıl yönlendireceğim. İnternetten baktım yaptım fakat olmuyor ...

10tr.net sisteminde eklenti olmadan tema işe yaramaz diye biliyorum.Aynı konuyu bende açmıştım,adminimiz konuya mesaj atıp güncel ve çalışan birşey olmadığı sürece yükleyemeyiz demişti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-02-2015 Saat: 22:22)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

10tr.net sisteminde eklenti olmadan tema işe yaramaz diye biliyorum.Aynı konuyu bende açmıştım,adminimiz konuya mesaj atıp güncel ve çalışan birşey olmadığı sürece yükleyemeyiz demişti.
Arkadaşım oluyor biliyorum. Mobil için responsive temalar var fakat nasıl yönlendireceğim.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-02-2015 Saat: 22:23)ⓖⓞⓚⓒⓔⓛⓛ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-02-2015 Saat: 22:22)TheFocused Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Arkadaşım oluyor biliyorum. Mobil için responsive temalar var fakat nasıl yönlendireceğim.

Bende onu diyorum işte.10tr.net sisteminde eklenti olmadan yönlendiremessin.Eklentisiz diğer yollar işe yaramaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping