Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzman Üye , Emektar Üye
Arkadaşlar bu iki rankı almak için ne yapmamız gerekli ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzman Üye İçin;Forumda Aktifliğin Üst Düzey Mesajların 1000i Aşkın Ve Çok Yardımcı Olman Gerekli.
Emektar İse Yetiki Olup Forumu Bırakanlara Verilen Yetkidir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Son günlerde bu konu çok arttı, 

Eskiden 400 mesaj üstü olunca uzman üye olunabiliyordu, şimdi o kalktı sanırım adminler güven sağlayan ve forumda uzun zamandır aktif olan kişilere veriyor.

Emektar Üye ise sanırım uzun yıllar foruma hizmet ettikten sonra görevi bırakıp forumu sık sık olmasa da ziyaret eden değerli kişilere veriliyor..

Tam emin değilim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2015 Saat: 00:52)Badboi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu iki rankı almak için ne yapmamız gerekli ?

o rank uygunsan olrsun. uygun olmak için destek.10tl.net için büyük veya şaşırtıcı şeyler, uygulamalar yap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2015 Saat: 00:53)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uzman Üye İçin;Forumda Aktifliğin Üst Düzey Mesajların 1000i Aşkın Ve Çok Yardımcı Olman Gerekli.

Her bırakana emektar rankını vermiyorlar.

Emektar; Foruma çok katkı yapmış ve bir yılı aşkın boyunca yardımları & davranışları & yöneticiliğini gayet mükemmel yapmış ve bu forumada emeği geçmiş kişilere veriliyor.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-01-2015 Saat: 01:11)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-01-2015 Saat: 00:53)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uzman Üye İçin;Forumda Aktifliğin Üst Düzey Mesajların 1000i Aşkın Ve Çok Yardımcı Olman Gerekli.

Her bırakana emektar rankını vermiyorlar.

Emektar; Foruma çok katkı yapmış ve bir yılı aşkın boyunca yardımları & davranışları & yöneticiliğini gayet mükemmel yapmış ve bu forumada emeği geçmiş kişilere veriliyor.

Emektar , forumda ceza almayıp yetkisini bırakana veriliyor diye biliyorum.
Benim bölüm şefliğimi aldıklarında uzman üye vermişlerdi ben de kırılmıştım buna :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping