Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Şunları Nasıl Değiştiririm
LÜTFEN YARDIM GÜZEL ANLATIN ..
z2rang.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım Eden YOKMU
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Anca Onu Henry Yapar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır henry değil kendinizde yaparsınız kısaca anlatıyım google-photobucket yaz kayıt ol giriş yap upload'a tıkla şimdi iconlara gelelim

1-kategori fid numarasını öğren-
örnek :
duyurular forumunun fidi 3 diyelim,öğrenmek için o kısmın üzerine gel sol alta yazar,
2-duyurular kısmına gelmesini istediğin iconu seç ve masaüstüne at adını 3 olarak değiştir böyle böyle tüm kategorilerin fid numarasını yaz,
3-upload'a gel ve tüm resimleri at sonra albüm linkini al forumbit_dept2_Foruma a gel imgsrc:hizliresim.....olan yeri albüm linkini koy not: /bu işaretten sonra birşey varsa silme hizliresim/(theme)vs yazıyorsa sadece hizliresim olan yerdeki yere albüm linkini koy.sona png ise .png-gif ise .gif vs. yaz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-12-2014 Saat: 22:02)Copsilo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Anca Onu Henry Yapar

Aklında benim adım bulunmamn şaşırttı doğrusu =)

(26-12-2014 Saat: 22:13)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hayır henry değil kendinizde yaparsınız kısaca anlatıyım google-photobucket yaz kayıt ol giriş yap upload'a tıkla şimdi iconlara gelelim

1-kategori fid numarasını öğren-
örnek :
duyurular forumunun fidi 3 diyelim,öğrenmek için o kısmın üzerine gel sol alta yazar,
2-duyurular kısmına gelmesini istediğin iconu seç ve masaüstüne at adını 3 olarak değiştir böyle böyle tüm kategorilerin fid numarasını yaz,
3-upload'a gel ve tüm resimleri at sonra albüm linkini al forumbit_dept2_Foruma a gel imgsrc:hizliresim.....olan yeri albüm linkini koy not: /bu işaretten sonra birşey varsa silme hizliresim/(theme)vs yazıyorsa sadece hizliresim olan yerdeki yere albüm linkini koy.sona png ise .png-gif ise .gif vs. yaz.

Çok sağol repini veriyorum öğrettin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping