https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkezden Özür Dilerim.
Merhaba kardeşlerim,

biliyorsunuz ki ben sadece 1 hafta banlandım ve "pazar" günü banım açıldı. Bu konuyu banım açılır açılmaz yollamak isterdim fakat yorum yazma/konu açma askısındaydım bu yüzden açamadım, neyse...

Nerdeyse hepiniz biliyor ki banlanma sebebim küfürdü. Bana 1 hafta dinlenmemi istediler bende dinlendim. Şimdi aklım başıma geldi, birdaha forumu rahatsız etmiyeceğime söz veriyorum. Küfür ettiğim(saygısızlık ettiğim) kişilerden çok özür dilerim ve artık forumda yeni bir sayfa açmak istiyorum; arkadaşlık, dostluk, sohbet vs. vs.
Bu kişilerden binlerce kez özür diliyor ve beni affetmelerini istiyorum: tugrul, Corleone, #Captain, Saint, Novruz, Falcon, Kaily, Henry(kardeşim affetmiş bile:)), SunXDizayn, Vector, kamil55, Albırt Enişten, ve tüm forum.

Saygılarımla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun Deil Kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 23:28)DarkTM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun Deil Kardeşim :)

Anlayışın için teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil :) Ağlamışsın forum için sen onu dediğinde benim de aklıma gelmişti ağlamalarım.Bende ağlamıştım neden olduğunu bilmiyorum ama :) H.G
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 23:30)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önemli değil :) Ağlamışsın forum için sen onu dediğinde benim de aklıma gelmişti ağlamalarım.Bende ağlamıştım neden olduğunu bilmiyorum ama :) H.G

Gerçekten öylemi demişim :D hoşbulduk kardeşim :)
beni engellediğin için ömne cevap veremedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 23:32)Point1234 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2014 Saat: 23:30)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önemli değil :) Ağlamışsın forum için sen onu dediğinde benim de aklıma gelmişti ağlamalarım.Bende ağlamıştım neden olduğunu bilmiyorum ama :) H.G

Gerçekten öylemi demişim :D hoşbulduk kardeşim :)
beni engellediğin için ömne cevap veremedim.

Evet engellemiştim :D Açmıştm ama bi bak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin biraz dinlendin sanırım.Umarım birdaha tartışma olmaz .:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaptığın yanlışı anlaman güzel bir hareket fakat af dilemene gerek yok affetmek Allah'a mahsustur biz sadece senin yaptığın hatayı şu anki hareketinden dolayı göz ardı edebiliriz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Batuhann\
Teşekkür ederim anlayışın için :)

@Kaily\

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah bir daha olmaz hoşgeldin
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 23:48)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah bir daha olmaz hoşgeldin

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biz Konuştuk Zaten. Yeniden Hoşgeldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 23:58)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biz Konuştuk Zaten. Yeniden Hoşgeldin.
Hoşbulduk kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar Hoşgeldin Daha yapmassın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaptığın Saygısızlıklar,Küfürler Bağışlanası Şeyler Değildi.Umarım Bir Daha Tekrarlanmaz.Tekrardan Hoşgeldin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-12-2014 Saat: 10:27)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığın Saygısızlıklar,Küfürler Bağışlanası Şeyler Değildi.Umarım Bir Daha Tekrarlanmaz.Tekrardan Hoşgeldin..

özür dilerim, hoşbuldum :.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping