https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menü Kodu Lazım..
Arkadaşlar Tema Yapıyorum.
Tema İle Uyumlu Giriş Yap-Çıkış Yap-Kayıt Ol-Kullanıcı KP..... Menüsü Lazım.

Venzio.10TR.Net

İyi Bir Menü Kodu Verenin İsmini Footer'de Yayınlayacağım..
Şimdiden Teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site adresinizi bc/asdasda'sız verirmisiniz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenizi normal olarak yaızın.10tr.net şeklinde.Burada bende yapsam isyan çıkar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 18:13)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: site adresinizi bc/asdasda verirmisiniz ?

bc vermek zorundayım.arkadaşla anlaşma yaptık.rep yerine bc :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bisürü var başka temalardan al internetten araştır tema yapıyorsan bence sana ait olması lazım kendin yap ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 18:16)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sitenizi normal olarak yaızın.10tr.net şeklinde.Burada bende yapsam isyan çıkar :)

asagıda kamil55'ede söyledim.
yaparsan yap bi isyan görelim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 18:17)AmeBack Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2014 Saat: 18:13)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: site adresinizi bc/asdasda verirmisiniz ?

bc vermek zorundayım.arkadaşla anlaşma yaptık.rep yerine bc :)

Destek.10tr.net harici anlaşmalar bizi ilgilendirmez.

(22-12-2014 Saat: 18:19)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bisürü var başka temalardan al internetten araştır tema yapıyorsan bence sana ait olması lazım kendin yap ?

Doğru söylüyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 18:19)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bisürü var başka temalardan al internetten araştır tema yapıyorsan bence sana ait olması lazım kendin yap ?

sitenin %80'i alıntı.hiç menü yapmadım bu benim ilk temam ayrıca :D büyük başarı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyiki Bi Menü İstedik :D 
İsyan Çıktı..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi arama yapmaya üşendiniz.

Ayrıca Site.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresi vermelisiniz. Bizi BC linkleri alakadar etmez. Buraya 10TR.NET uzantılı sitenizi ekleyin, destek alın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 18:21)AmeBack Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

sitenin %80'i alıntı.hiç menü yapmadım bu benim ilk temam ayrıca :D büyük başarı :)

alıntı yapmanın nesi başarı bana bir söylermisin ?  bv.vc vs bağlantılar umrumuzda değil ilk önce site adresini koy 10tr.net 

arama yapmaya üşeniyorsunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2014 Saat: 18:22)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bi arama yapmaya üşendiniz.

Ayrıca Site.

Kardesim Bak Yemin Ederim Arama Yaptım.Ama Kullanıcı-KP-AdminKP-Giriş Çıkış Yap..Menüsünü Bulamadım 5-6 Sayfa Gezdim Aramada...
Sadece Sitedeki Siyah Menüyü Bulabildim Anasayfa-Yardım Şu..Bu..

Ben Admin Olsam Bu Konuyu Okusam Bütün Konuya Yorumda Mesajda Kendim Dahil Olmak Üzere Banlardım :D İyice Cıvıdı.

(22-12-2014 Saat: 18:49)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2014 Saat: 18:21)AmeBack Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

alıntı yapmanın nesi başarı bana bir söylermisin ?  bv.vc vs bağlantılar umrumuzda değil ilk önce site adresini koy 10tr.net 

arama yapmaya üşeniyorsunuz.

Nerden Biliyon Arama Yaptığımı Evliyamısın ? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping