Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Çözüldü]Postbitdeki Konular Kısmına açtığım Konu sayısı işlemiyor?
VyjOAr.png

Herkese merhaba, forumumda şöyle bir sorun var forumda açtığım konular postbit'Deki ''Konular'' kısmına işlemiyor hiç bir rakam yok ''Mesaj'' kısmı düzgün çalışıyor fakat ''Konular'' kısmı güncellenmiyor rakamda çıkmıyor öyle boş gözüküyor. Bu postbit'Deki ''Konular'' kısmını nasıl düzeltebilirim açtığım konular postbite işlemiyor. Yukarıda sorunla ilgili caps vardır.

Sorunun Çözümü:

Postbit_author_user şablonunu açın ve konular kısmındaki theadnum kısmını aşağıdaki kod ile değiştirin.

Kod:
<{$post['threadnum']}

Yardımı için ##Captain-BŞA sonsuz teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Posbit kodunu verirmisiniz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne için?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kodlarda Hata Olabilir Onun için :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tam olarak hangi kısım? onuda yazarsanız ilgili capsı atabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pardon yanlışlık oldu üye profili şablonları eyer siz eklediyseniz şablonlara bir daha bakın,eğer olmazsa tekrar söyleyiniz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Postbit bana ait değil sadece online ve offline kısmını editledim hocam. Postbit Linki(Tıkla) Postbit soldaki linktedir. Kodları ben yazmadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bizim forumla ilgili olabilir konu eklentisi filan ama birde ben deniyim size tekrar dönicem :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki hocam geri dönmenizi dört gözle bekliyorum sağolun ilginiz için. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
geri döndüm sorun ftp olmasından kaynaklanıyor olabilir çünkü birşeyler daha kullanmış ftp almak için yönetimde olmanız gerekiyor :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yok hocam ftp bazı görseller için gerekliydi görsel işini halletim. FTP ile alakası yok konu sayısının FTP ile alakası olsaydı mesaj kısmıda çalışmazdı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hmmm o zaman dediğim gibi eklenti şu anda destekde bile yeni var bu konu sayısı işi :) nasıl halletin resim işini ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
halletim bir şekilde. :) Özel teknikler diyelim. Postbiti 10tr uyarladım, berki ilerde paylaşabilirim şuan düşünmüyorum paylaşmayı hele şu sorun varken ama sorunu çözmeye çalışıcam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Css De sorun olabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenin linkini ver, css'de sorun olamaz şablonda sorun vardır..

-Postbit_author_user kodlarınıda ativer..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende CSS'dedir diye düşündüm hocam fakat daha sonra Şablondadır diye fikrimi değiştirdim. CSS kontrol ettim hiç bir sorun yok. Sitenin linki midlesfrm.10tr.net fakat şuan kapatım forumu düzenleme yapıyorum diye. Sadece yöneticiler görebiliyor forumu.

postbit_author_user Kodları:

Kod:
<center><div class="postbit_author_user"><i class="fa fa-calendar-o"></i> <strong>Ü.Tarihi {$post['userregdate']}</strong></div><br/>
<br/><div class="postbit_author_user"><i class="fa fa-folder"></i> <strong>Konular: $threadscount</strong></div><br/>
<br/><div class="postbit_author_user"><i class="fa fa-comments"></i> <strong>Mesajlar : {$post['postnum']}</strong></div>
<br/><div class="postbit_author_user">{$post['replink']}</div><br/>
</center>
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
<center><div class="postbit_author_user"><i class="fa fa-calendar-o"></i> <strong>Ü.Tarihi {$post['userregdate']}</strong></div><br/>
< br/><div class="postbit_author_user"><i class="fa fa-folder"></i> <strong>Konular: {$post['threadnum']}</strong></div><br/>
< br/><div class="postbit_author_user"><i class="fa fa-comments"></i> <strong>Mesajlar : {$post['postnum']}</strong></div>
< br/><div class="postbit_author_user">{$post['replink']}</div><br/>
< /center>
Yukarıdaki kod ile değiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
PEjWL9.png

Çok ama çok teşekkür ediyorum hocam. Ellerinize sağlık, ilginiz için teşekkür ederim sorunum çözüldü.
Repinizi verdim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil, bilgim ne kadarsa o kadar yardım ederim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping