https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Point1234 ?
Ne ara uzman üye oldu ?

Biz burda BŞ Olmak için ter dökelim adam ''Uzman Üye'' olmuş bile.

Gerçekten Konu ve mesaj sayısı Uzmanlık için yetmiyor ve önemli konuları 10 15 tane .

Lütfen Düşünelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birşey sorucam bu ne seni ne'de beni ilgilendirir. Admin uygun görmüş Uzman Üye tagını ona laik görmüş ve vermiş seni ne ilgilendirirki sorguluyosun ? 
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-10-2014 Saat: 22:28)Saint Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey sorucam bu ne seni ne'de beni ilgilendirir. Admin uygun görmüş Uzman Üye tagını ona laik görmüş ve vermiş seni ne ilgilendirirki sorguluyosun ? 

Peki tamam.

Belki diğer kişiler (Novruz vb. Bu yüzden desteği bıraktılar ya da Asipatron ? Genel Şeflikten Onursal Üye.

Normal Üye 

Genel Şef likten diyorum Genel Şef'likten.

Bu İşte adilsizlik var. 1 Rank üstün ler Üyelere Kafa Tutuyor .

Çok garip bir siteyiz Eskiden ne kadar güzeldik oysaki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İçime doğmuş adımın geçtiği ki giriş yaptım bugün siteye. Benim rütbemi bırakmamdaki sebep adaletsizlik olsa da uzman üyelik çok kafaya takılacak bir şey değil arkadaşlar. Buradaki rütbe işleyişini ben Genel Şef olduğumda dahi çözemiyordum. En üstteki bir kişinin her şeye lafı geçiyor o kadar. Neyse Üyelerden hiçbir üstünlüğü yok uzman üyelerin.

Seni başarılı buluyorum bende senin gibi biraz isyan ederdim başlarda. Boşver sen çalış gayretini göster hakettiğini ya burada alırsın ya başka bir sitede, ama çalışmaya ara verme :)

Sevgilerimle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 15:30)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İçime doğmuş adımın geçtiği ki giriş yaptım bugün siteye. Benim rütbemi bırakmamdaki sebep adaletsizlik olsa da uzman üyelik çok kafaya takılacak bir şey değil arkadaşlar. Buradaki rütbe işleyişini ben Genel Şef olduğumda dahi çözemiyordum. En üstteki bir kişinin her şeye lafı geçiyor o kadar. Neyse Üyelerden hiçbir üstünlüğü yok uzman üyelerin.

Seni başarılı buluyorum bende senin gibi biraz isyan ederdim başlarda. Boşver sen çalış gayretini göster hakettiğini ya burada alırsın ya başka bir sitede, ama çalışmaya ara verme :)

Sevgilerimle.

Dersler 0 gelince Banane destekten .

Herşeyden önce Ders lazım Okumak,Öğrenmek topluma yararlı olmak için Okumak lazım.

Sağol hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzman üyelik önemli bir şey değil, sen bunu gördün mesela şimdi haksız yere aldığını gördüysen sen gayret edip hakkınla alacaksın, emin ol bazı haksız rütbe alanlar kötü davranışlar sergiliyor, senin yapacağın ise düzgün davranmak ve gayret etmek, ama sana tavsiyem kaçıncı sınıfsın bilmiyorum sen destek de istediğin zaman yetkili olabilirsin ama geleceğinde istediğin şeyi hemen olamazsın, ilk önce geleceğin için çalış iyi bir iş sahibi ol, sonra istediğin bir forumda düzgün & olgun davranışlar sergilersen seni uzman üye yapmayı istemezler 'bir üst' rütbesini yapmak isterler, yani kısacası ilk önce geleceğini düşün sanal ortamı bırak..
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 21:31)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uzman üyelik önemli bir şey değil, sen bunu gördün mesela şimdi haksız yere aldığını gördüysen sen gayret edip hakkınla alacaksın, emin ol bazı haksız rütbe alanlar kötü davranışlar sergiliyor, senin yapacağın ise düzgün davranmak ve gayret etmek, ama sana tavsiyem kaçıncı sınıfsın bilmiyorum sen destek de istediğin zaman yetkili olabilirsin ama geleceğinde istediğin şeyi hemen olamazsın, ilk önce geleceğin için çalış iyi bir iş sahibi ol, sonra istediğin bir forumda düzgün & olgun davranışlar sergilersen seni uzman üye yapmayı istemezler 'bir üst' rütbesini yapmak isterler, yani kısacası ilk önce geleceğini düşün sanal ortamı bırak..

E yani cem abi. 6.Sınıf .

Doğru önce okul 

''Oku, Yaradan Rabbinin Adıyla Oku '' 

Allaha şükr olsun sağlığım sıhatim yerinde .

Zamanı gelince oluruz inşallah. 

Sağol yorum için Cem abi.

İsim : Doğan

Sınıf : 6
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hani 400 mesajla uzman üye oluyorduk?
-Hepsi yalan.

Bak benim 6.000'den fazla mesajım var ama beni bile çaylak olarak görüyorlar, eski bş.(4 kere olduk ama :D)

Herneyse yönetimden birşey olacağı yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 23:31)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hani 400 mesajla uzman üye oluyorduk?
-Hepsi yalan.

Bak benim 6.000'den fazla mesajım var ama beni bile çaylak olarak görüyorlar, eski bş.(4 kere olduk ama :D)

Foruma döndüğünden beri üyelere düzgün destek verdiğinden emin misin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben rütbemi bilmiyorum 4 yıldız sallanıyor :D Rütbe önemli değil. Forumda yeterince saygın biri olunca herkes sana sıcak bakar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 23:37)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2014 Saat: 23:31)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hani 400 mesajla uzman üye oluyorduk?
-Hepsi yalan.

Foruma döndüğünden beri üyelere düzgün destek verdiğinden emin misin ?

Foruma döndüğümü kim söyledi sana? ben sadece birkaç saatliğine girdim zaman geçsin diye herhangi bir üyeyede manevi vb. küfür etmedim kötü davrandığımıda düşünmüyorum. Destekte vermedim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Foruma döndüğünü ben dedim ne var ?

neyse konu aksadı konu yeterince kirlettik sen bu mesajımdan sonra ne desende ben cevap vermiyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 23:41)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma döndüğünü ben dedim ne var ?

neyse konu aksadı konu yeterince kirlettik sen bu mesajımdan sonra ne desende ben cevap vermiyeceğim.

Dediysen al o lafı ... neyse ben foruma felan dönmedim, kafandan uydurma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 23:39)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herhangi bir üyeyede manevi vb. küfür etmedim kötü davrandığımıda düşünmüyorum. Destekte vermedim...
Alıntı:Dediysen al o lafı ... neyse ben foruma felan dönmedim, kafandan uydurma.

Biraz ilginç oldu sanki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-11-2014 Saat: 23:47)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-11-2014 Saat: 23:39)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herhangi bir üyeyede manevi vb. küfür etmedim kötü davrandığımıda düşünmüyorum. Destekte vermedim...
Alıntı:Dediysen al o lafı ... neyse ben foruma felan dönmedim, kafandan uydurma.

Biraz ilginç oldu sanki ?

O lafımdan sonra söyledim farkettiysen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping