Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Go Mobile Sorunu [Yöneticiler Bakabilirmi]
Öncelikleherkese selamun aleykum...  Eskiden forumda go mobil çalışıyordu .. Yeni sürüme geçince bozuldu
. artik çalışmıyor artik bunu duzelturmisiniz güncelleme işiniz ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz avatarımı neden izin almadan üstüne yazı yzıp kullanıyorsun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hahahahahahah  yav hic gylecem yoktu... Ne izinsizi alması la ?? Ben bunu kendim yaptım avattari ... Kaç yıl önce bu forumda takılırken  kendim yapmisdim avatari...  O zaman eklemisidim.. Ne yani sendenmi aldığını zannediyosun.. Sen kullandığın avayari benden calmissin yazıyı silip kullanmisin iste .. Bi bnm üyelik tarihine baksana bi sen yokken biz vardık
..d
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ByTugrul Avatar sanada bymfkyede ait değil. MyBB'ye ait.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sen öyle san ben bu avatari kaç yıl önce yapmıştım.. yeni değil yani ... sen bilmez sin belki ben senden önce üye oldum bu foruma 2011 su galiba belki daha önce .... neyse belki şuan bu avatardan mybb yapanlar varmıştır ama ben bu avatari kendim yaptım yemin edebilirim yani.. kimseden almadim.. belki şuan bunun gibi aynisi olabilir her her de ama ben bunu kaç yil önce yaptım... zaten buna benzer avatar vBulletun forumlarda var yani bilip bilmeden konusmayin ben bu avatari mybb logosynuda kendim koydum isminde kendim yazdım yani sıfırdan yapmisdim bu avatari siz nerden bileceksinizki ? iftira atı yosunuz.. ???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping