Arkadaşlar, son kez diyorum ikon vermesseniz ben yapar geçerim istediğiniz ikonu verin ona göre süper logo yapıvereyim, Edward'ınki gibi demeyeceksin özelliklerini belirteceksin Edward nasıl arkaplanı verdiyse sende öyle arkaplan vereceksin bu kadar basit..
Bu şeylere uymadığınız sürece ben bir şey yapmam arkadaş kusura bakmayın..
Yazılacak Yazı: Ymaster Yazılacak Slogan: The source of game. Ek Olarak: www.ymaster.10tr.net sitesine uygun olsun, icon senin zevkine kalmış kardeşim, kendi bilgisayarımda değilim bu sebeple istekte bulunuyorum.
Boyut: 450x250 ebatlarında ve 280x130 ebatlarında olacak. Yani 2 farklı şekilde olacak.
Nerede Kullanılacak: Siteye Eklenen APK Konularında, Torrentlerde, Full oyunlarda, Hilelerde.. Kısaca resimlerin üzerinde olacak..
Not: İkonlardan birinde MUTLAKA Dış Işık olacak. Birde; Genel olarak siyahımsız yada beyaz-gri renkleri tercih edin.. Yinede size kalmış. Not2: Mutlaka İkon resmi yada Sitenin Baş harfleri (WTS) olacak. Altında WTSupport yada Torrent - APK - Oyun yazacak
Resim yani ikon veremiyorum çünkü ikon istiyorum..
Kralalemdar, farkındaysan bende insanım benimde işlerim var okulum var vs. bu tasarımları normalde ücretli yapanlar bile var, ben size ücretsiz sunarken siz sabırsız olursanız benim yapmaya gönlüm gelirmi?
- Zaten tasarımlar hazır diğer istekleride tamamlayıp hepsini paylaşacağım.
Edward: Senin o iş çok uzun birleştirilecek ikonlar bulmam lazım ama bulamadım, o yüzden aşağıda tasarımı yaptım 280x130..
Yaptım da denilemez, ikonu buldum yazıyı yazdım.
Oyun Torrent: Sade ve güzel bir logo, ikona da uyumlu..
Türk Perest: Avatarını yaptım, mavi olmadı turkuaz renginde yaptım daha hoş gözüküyor..
Teknology: İkonsuz daha hoş olacağını düşünerek bir logo hazırladım..
Kralalemdar: Üç isteğinde tamam rank'ı bir tane örnek olarak verdim psd'sini indirip kendin çoğaltabilirsin, benden çoğaltmamı isteme..
(24-10-2014 Saat: 08:03)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward: Senin o iş çok uzun birleştirilecek ikonlar bulmam lazım ama bulamadım, o yüzden aşağıda tasarımı yaptım 280x130..
Yaptım da denilemez, ikonu buldum yazıyı yazdım.
Teşekkürler ancak daha değişik yada istediğim türde arıyorum.
Özenti vs. diyebilirsiniz ancak özentilikle alakası yok Örnek;
Anlıyorum, sen yine logo istiyorsun ama mini logo ikon üstte olacak forum ismi altta olacak, tamam ben yapmayı deniyeceğim onu, özenti vs. demem merak etme..