Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.8 olunca
1.8 olunca tema bozuldu. Ee yani tema çöp ? :s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maalesef ki öyle oluyor. Ya değişen şablonları 1.6'ya göre uyarlayacaksınız yani şablonları düzenleyeceksiniz yada temayı mybb 1.8 default tema üzerinden tekrar yapacaksınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2014 Saat: 22:27)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Maalesef ki öyle oluyor. Ya değişen şablonları 1.6'ya göre uyarlayacaksınız yani şablonları düzenleyeceksiniz yada temayı mybb 1.8 default tema üzerinden tekrar yapacaksınız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam teşekkürler :D Bilgisayara geçebilirsem uyarlarım. XML'ler çalışıyor mu artık ? Dosyadan mı yükliycez gene.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sanırım. Aslında denemedim tam bilgi vermeyeyim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2014 Saat: 22:29)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam teşekkürler :D Bilgisayara geçebilirsem uyarlarım. XML'ler çalışıyor mu artık ? Dosyadan mı yükliycez gene.

Bilgisayarına Ne Oldu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Okul falan vermiyolar. O yüzden sadece tatilleri destek veriyorum oda mobilden.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence bir süreliğine Default temayı kullanalım sonra temayı 1.8 yapmayı deniyelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2014 Saat: 22:40)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Okul falan vermiyolar. O yüzden sadece tatilleri destek veriyorum oda mobilden.

Doğru.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
XML ile tema yüklenebiliyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence sağdan soldan araştırım 1.8 default temayı kendimiz uyarlamaya çalışsak daha mantıklı olur hem bilgi ediniriz hemde bi fark yaratmış oluruz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping