İlk Öncelikle Logo Nedir?
Bir kurum veya kuruluşun kendine seçtiği, bazı ticaret eşyası üzerine konulan, o eşyayı üreten veya satanı tanıtan resim, harf vb. özel işaret, logo.
Logoların Şık Olması İçin Bana Göre İcon İle Uyumlu Olmasıdır.
Mesela Örnek Vericek Olursak Aşağıdaki İcon Gri Ve Siyahın Tonları İle Oluşmuş
Şimdi Bu İcon İle Güzel Bir Logo Yapalım Beraber İlk Öncelikle Logonun Boyutlarını 550X120 Yapalım
Arka Kısmını Kesinlikle Transparan Olmalıdır
Şimdi İconumuzu Güzelce Yerleştirelim
Şimdi İse Damla Aracını Alalım Ve İconun Gri Renginin Üstüne Basalım Bize İcondaki Rengi Bulsun.
Gördüğünüz Gibi Renk Kodunu Bulduk O Renk Kodu İle Yazımızı Yazalım.
Damla Aracı İle Bu Sefer Diğer Renk Kodunu Alıyoruz Ve Destek'te Ki Tek Yazını O Renk İle Yazıyoruz.
Evet Şimdi İse Bir Kopyasını Oluşturup Kopyayı Biraz Aşağıya Doğru Çekiyoruz.
Evet Alta Doğruda Çektik Şimdi İse Destek Yazısındaki Renklerin Biraz Daha Koyu Hali İle Destek Kopyaya Yazıyoruz
Şimdi İse Karıştırma Seçeneklerinden Gölgelendirmelerini Ayarlıyoruz Ve Tabiki Alt Kısmına 10TR.NET Yazmayı Unutmuyoruz.
Ve Logomuz Hazır
Font:Coolvetica
Anlatım , Resimler Bana Aittir.
Bir kurum veya kuruluşun kendine seçtiği, bazı ticaret eşyası üzerine konulan, o eşyayı üreten veya satanı tanıtan resim, harf vb. özel işaret, logo.
Logoların Şık Olması İçin Bana Göre İcon İle Uyumlu Olmasıdır.
Mesela Örnek Vericek Olursak Aşağıdaki İcon Gri Ve Siyahın Tonları İle Oluşmuş
Şimdi Bu İcon İle Güzel Bir Logo Yapalım Beraber İlk Öncelikle Logonun Boyutlarını 550X120 Yapalım
Arka Kısmını Kesinlikle Transparan Olmalıdır
Şimdi İconumuzu Güzelce Yerleştirelim
Şimdi İse Damla Aracını Alalım Ve İconun Gri Renginin Üstüne Basalım Bize İcondaki Rengi Bulsun.
Gördüğünüz Gibi Renk Kodunu Bulduk O Renk Kodu İle Yazımızı Yazalım.
Damla Aracı İle Bu Sefer Diğer Renk Kodunu Alıyoruz Ve Destek'te Ki Tek Yazını O Renk İle Yazıyoruz.
Evet Şimdi İse Bir Kopyasını Oluşturup Kopyayı Biraz Aşağıya Doğru Çekiyoruz.
Evet Alta Doğruda Çektik Şimdi İse Destek Yazısındaki Renklerin Biraz Daha Koyu Hali İle Destek Kopyaya Yazıyoruz
Şimdi İse Karıştırma Seçeneklerinden Gölgelendirmelerini Ayarlıyoruz Ve Tabiki Alt Kısmına 10TR.NET Yazmayı Unutmuyoruz.
Ve Logomuz Hazır
Font:Coolvetica
Anlatım , Resimler Bana Aittir.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /