Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Plus'a Öneriler
- http://frmplus.10tr.net

Forumum ile ilgili önerilerinizi, forumumdaki eksikleri ve diğer herşeyi paylaşın.

(Her yoruma +Rep vereceğim.)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-09-2014 Saat: 16:52)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: - http://frmplus.10tr.net

Forumum ile ilgili önerilerinizi, forumumdaki eksikleri ve diğer herşeyi paylaşın.

(Her yoruma +Rep vereceğim.)

Header arkaplanı pek güzel değil.Değiştirseniz daha şık olabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum şahane, tema yerlerde :) temanın gerçekten değişmesi lazım :=)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu tema klassik bu temayı kullanmayan kalmadı Bence Temayı değiştirebilirsin Apart çok klasik oldu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-09-2014 Saat: 17:14)#Pøωzee™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu tema klassik bu temayı kullanmayan kalmadı Bence Temayı değiştirebilirsin Apart çok klasik oldu :)

Katılıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema aslında gayet güzel. tek sorun her yerde cufon olması. Gereksiz cufonları kaldırın (mesela forumbitlerdeki)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılı bir tema, gayet hoş fakat çok fazla cufon kullanılmış .Bu arada başka bir temaya geçin bence :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Abi, kendi forumuna özel bir tema yapmalısın o tema yavaş ve herkes kullanıyor sizin forumunuz farklı olmalı sade bir tema yapmalısın ama o kadar sadede olmasın..

Postbiti, butonları kendin yapmalısın abi bu sayede seo biraz artar sanırım.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-09-2014 Saat: 17:14)#Pøωzee™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu tema klassik bu temayı kullanmayan kalmadı Bence Temayı değiştirebilirsin Apart çok klasik oldu :)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yeni temaya geçme vakti geldi bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önerilerim şunlardır.

+ Tema Gayet Güzel Fakat Aşırı Klasik Oldu.
+ Cufon Baya Fazla.
+ Aktif Üye Arayın.
+ Daha fazla kategori ve forum ekleyin. Bu SEO konusunda yarar sağlayacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı olmayan mesajların sahiplerine +repleri verilecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Foruma Özgü Şeyler Olmalı Mesela QR Kod Gibi..
Yapıla Bilirse Sık Sık Oyun Hile Etkinlikleri Olmalı..
Sade Ve Hızlı Bir Tema Olmalı..
Son Mesajda Avatar Ve Konu Sayısı Sistemini 10TL.NeT`e Uyarlaya Bilirsen Sitenin Hiti Tavan Yapar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2014 Saat: 10:50)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma Özgü Şeyler Olmalı Mesela QR Kod Gibi..
Son Mesajda Avatar Ve Konu Sayısı Sistemini 10TL.NeT`e Uyarlaya Bilirsen Sitenin Hiti Tavan Yapar :)

QR kodu var zaten. Konunun en altında :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Mesela bazı kişiler plugindeki kodları mybb koduna döküyor sende son avatar konu sayısı vs. şeyini koda dökersen güzel olur Yıldıray abi, sitene yaparsın dağıtmassın nasıl yapıldığını siten hit yapar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2014 Saat: 01:12)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-09-2014 Saat: 10:50)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Foruma Özgü Şeyler Olmalı Mesela QR Kod Gibi..

Yani Onun Gibi Foruma Özgü Şeyler Ekle :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-09-2014 Saat: 15:17)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-09-2014 Saat: 01:12)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yani Onun Gibi Foruma Özgü Şeyler Ekle :)

En kısa zamanda eklerim :) Ayrıca yorum yaptığın iyi olmuş rep vermeyi unutmuştum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi abi temayı sevdim ama button.css'lerde uyumsuzluk var mesela ben şuanda forumexenin o avatar yerini yaptım ama sadece bir avatar ekliyebiliyorsun yani fplus'a özel bir ikon yapar eklersin işte abi ben temayı bitirince sana o kodları veririm yaparsın..

Button.css yap abi tema kapalı mavi ile açık mavi aralarında olsun bu renkler insanların %80'i tarafından çok seviliyor, postbit eskidi abi ya yeni bir postbit yap veya ben sana şuanki yaptığım postbiti vereyim paylaşmıştım ama + ek birşeyler yaptım aynı forumexe postbiti gibi oldu, mesela şimdi kapalı mavi ile açık mavi arası bir şey olsun dedik konu butonlarıda öyle olmalı abi, FP ikonu yapılıp her ikonun başına ekleyebilirsin abi, mesela FP ikon kutucuğun az üzerinde yuvarlak olarak kutucuğun ortasınada Yeni Konu Aç vs. gibi şeyler yap aklıma geldikçe daha öneririm..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping