Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknology Şikayet
Teknology Hiç Sözlü Uyarı Demeden Direk Kalıcı Uyarı Puanı Verdi

Teknologyden Şikayetciyim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten Fazla Vermiş

Bkz => http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64102

İşlem İptal Edilmeli.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 14:55)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten Fazla Vermiş

Bkz => http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=64102

İşlem İptal Edilmeli.

O Konudada Var 10TR.NET Dışı Ozaman Onada Verin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle Teknology haklı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sana ayrıcalık mı yapayım? Dolayı yollardan 10tr.net dışı reklam yaptın ve uyarı puanını aldın, kaosxp'yede verdim sabah kimseye ayrıcalık tanımıyorum. Dolaylı yollardan reklam yaptın ve uyarını aldın, aslında banlamam gerekliydi ama uyarı veriyorum sadece.

b6vb9rd.png

Bu arada sitenden yasaklamışsın, hiçte umrumda olmayacak ben sana emek verdim yardım ettim şuandada o yaptığım emekleri helal etmiyorum.

@Edward - Dikkat edersen %30 verdim, eskiden bulunan normal bir uyarısı bulunmakta. (Eski uyarı sebebi; Spam/Post)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tek Nokta kalıcı verilmesi. Uyarı sahibi sensin keyfin bilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 14:57)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sana ayrıcalık mı yapayım? Dolayı yollardan 10tr.net dışı reklam yaptın ve uyarı puanını aldın, kaosxp'yede verdim sabah kimseye ayrıcalık tanımıyorum. Dolaylı yollardan reklam yaptın ve uyarını aldın, aslında banlamam gerekliydi ama uyarı veriyorum sadece.

b6vb9rd.png

Bu arada sitenden yasaklamışsın, hiçte umrumda olmayacak ben sana emek verdim yardım ettim şuandada o yaptığım emekleri helal etmiyorum.

@Edward - Dikkat edersen %30 verdim, eskiden bulunan normal bir uyarısı bulunmakta. (Eski uyarı sebebi; Spam/Post)

Ya Tamam Seni Bölüm Şefi Yapmakla Hata Yapmıslar Önüne Gelene Uyarmadan Uyarı Puanı Veriyon + Bide Kalıcı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben 2'sinede kalıcı verdim, %100 verip %100 kalıcı olsa daha iyimi olacaktı? hee eğerki öyle istiyorsa bu silinsin 1 hafta banlı kalmaya ve %100 uyarı puanına razıyım diyor ise uyarıyı kaldırıp kalıcı %100 verip banlayalım? Onun keyfi bilir.

@tugrul - Suç işleyip üste çıkmaya çalışıyorsun, suçu işledi isen cezasını çekeceksin. Ve bu uyarı yumuşasam bile iptal edilmeyecek eski uyarın'ı kaldırdım ancak bu kalacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 14:59)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben 2'sinede kalıcı verdim, %100 verip %100 kalıcı olsa daha iyimi olacaktı? hee eğerki öyle istiyorsa bu silinsin 1 hafta banlı kalmaya ve %100 uyarı puanına razıyım diyor ise uyarıyı kaldırıp kalıcı %100 verip banlayalım? Onun keyfi bilir.

@tugrul - Suç işleyip üste çıkmaya çalışıyorsun, suçu işledi isen cezasını çekeceksin. Ve bu uyarı yumuşasam bile iptal edilmeyecek eski uyarın'ı kaldırdım ancak bu kalacak.

La Ben Nerde Suç İşledim Ben 10TR.NET Dışı Siteyi Burdamı Paylaştım Kendi Sitemde Paylaştım

Yorum Atmayalım Artık Adminler Konuyu Görürse Girsinler Onlar Kim Haklı Derse O Haklıdır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 15:02)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: La Ben Nerde Suç İşledim Ben 10TR.NET Dışı Siteyi Burdamı Paylaştım Kendi Sitemde Paylaştım

Yorum Atmayalım Artık Adminler Konuyu Görürse Girsinler Onlar Kim Haklı Derse O Haklıdır

Savunmamı yapıyorum sadece, sen üzerine ekleme yapıyorsun bu arada argo kelimelerinide kendine sakla sözlü uyarıdır. Ayrıca uyarıyı verirkende yazdığım gibi dolaylı yollardan reklam yapıyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 15:04)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-08-2014 Saat: 15:02)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: La Ben Nerde Suç İşledim Ben 10TR.NET Dışı Siteyi Burdamı Paylaştım Kendi Sitemde Paylaştım

Savunmamı yapıyorum sadece, sen üzerine ekleme yapıyorsun bu arada argo kelimelerinide kendine sakla sözlü uyarıdır. Ayrıca uyarıyı verirkende yazdığım gibi dolaylı yollardan reklam yapıyorsun.

Sen Zaten Anca Boyle Savunmanı Yaparsın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 15:06)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Zaten Anca Boyle Savunmanı Yaparsın

1. Laflarına dikkat et, karşında bir yetkili var.
  2. Türkçeni düzgün kullan.
  3. Savunmamı yapmaz isem kimin haklı olduğu nasıl ortaya çıkacak?
  4. Böyle mesajlar atarak kendini daha çok düşürme.
  5. Yukarda da dediğin gibi adminler kimin haklı olduğunu söyleyecek, sabırlı ol.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen kaosxp'nin konusunu görmedin mi ? illa o konuyu görmüşsündür.

Bu forumda yeniymişsin gibi davranma. 10tr.net dışı reklam yapanın 1 hafta banlı kaldığını biliyorsun. Ceza az bile verilmiş, en az %80 olmalıydı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya Ben Destek Sitesinde Yapmadım Kendi Sitemde Konum Açtım O Konuyada O Konu Linki Ve Siteyi Oraya Yazdım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 15:12)tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Ben Destek Sitesinde Yapmadım Kendi Sitemde Konum Açtım O Konuyada O Konu Linki Ve Siteyi Oraya Yazdım

Ne farkeder. Sonuçta 10tr.net dışı linke gidiyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bizde bundan dolaylı yollardan reklam diyoruz değilmi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yorum Yazmıcam Artık,
Adminleri Beklicem
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Post kasmayın/Spam yapmayın, yorum yazmayacağım diyorsun yorum atıyorsun. (Bugünlük uyarı hakkım dolduğundan uyarı vermiyorum.)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-08-2014 Saat: 15:18)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Post kasmayın/Spam yapmayın, yorum yazmayacağım diyorsun yorum atıyorsun. (Bugünlük uyarı hakkım dolduğundan uyarı vermiyorum.)

Yani Olsa Da Vercen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@tugrul

Yaptığınız dolaylı olarak reklama giriyor. Konuyu açmasaydınız sorun olmazdı. Ancak konudan direkt baska siteye yönlendiriyorsunuz. Bir baskasi da gelip kendi 10tr.net dışı sitesini bu sekilde tanitsa reklam olmaz miydi ?

@Teknology

Artık aday değil yöneticisiniz. Dolayisiyla artik yonetici gibi davranmaya baslamalisiniz. Özellikle kalıcı uyarı maddesi olmak üzere yonetici kurallarini okumanizi tavsiye ederim.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform