Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sorun Nasıl Çözülür Gir
Arkadaşlar Forumda Biyere Tıklayınca Mesela Wolfteam Hilelere Tıklayınca Bu Hatayı Veriyor

Fotoğraf:

Ld02lz.png

Yardım Ederseniz İyi Olur Lütfen

Site URL http://thefrmorg.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP ► Yapılandırma ► Genel Konfigurasyon bölümünün ekran görüntüsünü yollayabilir misiniz ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam

1 ci foto 1j0YPb.png

2.ci foto Ld0pPz.png

3.cü foto rYvgLz.png

Sabah kardeşim kocalıyodu siteyi bişeymi yaptı yoksa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum url ve anasayfa url bölümü thefrmorg.10tr.net olcak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim yapmıştır ya
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin'in imzasındaki konuları okuyun. Genel konfigürasyonu - özellikle baştaki url bölümlerini - fazla oynamayın.

Forum url'si, ana sayfa ve çerez domaini bölümlerinin sonuna 10tl.net ekleyin. Düzelmezse bu konuya mesaj atın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmuyor düzelimiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP ► Yapılandırma ► Pluginler bölümünde açık olan pluginleri yazar mısınız ?

Veya Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Admin Kayıtları bölümünden kardeşinizin admin panelinde ne yaptığını yazabilir misiniz ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nedir bu thefrm sevdasi?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-08-2014 Saat: 23:04)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nedir bu thefrm sevdasi?

Afedersin de konuyu çözmeye çalışıyorlar sen burdan itici laf atıyorsun ne oluyor ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben arkadasa sordum sen gelip konuyu dagitiyorsun itici laf vs. yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben zaten bana söyledin demedim . Adam seviyordur karışamazsın konuyu da dağıtamazsın .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ee konuyu dgittigim yok sen dagitiyorsun . Benona sruyorum sen neden yanit veriyorsun .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Tartışmayı Bırakırmısız Hatam Cözüldü Teşekkürler TheFrm Koymamım Sebebi Seviyorum Sadece Bu Kadar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar, sorununuz temanızdan kaynaklı. Temanız eklentilere göre ayarlanmış temanızı değiştirim yapabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhaba,
Siteniz Mybb SEO Ayarlarına Geçmiş Sanırım. Genel Konfigürasyon'a Gir.

Oradan Çerez(cookie) domaini Yazan Yere .thefrmorg.10tl.net yada .thefrmorg.10tr.net olarak değiştirin.
Tüm Pluginleri Devre Dışı Bırakma => Hayır

Sonra Oradan Çık ve Admin Paneli ► Yapılandırma ► Sunucu ve Optimizasyon Seçenekleri bölümüne girin.

Arama Motoru Dostu URL etkinleştirilsin mi? => Otomatik Bul
Arşivde Arama Motoru Dostu URL etkinleştirilsin mi? => Hayır

Şeklinde değiştirip dener misin + Sunucu ve Optimizasyon Seçenekleri bölümünün resimleri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping