https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nick değiştirmem hkk, herkes okursa memnun olurum..
(14-08-2014 Saat: 14:03)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak Kaily .

Ben seninle tartışmaya girmek istemiyorum ama her defasında şu şikayet konuların yok emsalsiz şöylede,böyle beni her konuya katmanı istemiyorum beni yok say bu forumda. Senin suçun olmadıgı sürece seni banlattırmak neden istiyeyim. Senden ricam beni konulara alakadar etme. Beni bu göreve laik görmese adminler bu yetkiyi bana vermezler. Benim yetkimi eleştirmek adminler dışında hiç kimseye kalmadı.

Şimdi cem kardeşim bak aklıma gelmedi diyelim. Konu açarken bir yandan TaaRRuZ admine sordum. Konu seni rahatsız ettiyse affet özür dilerim. Ben TaaRRuZ admine sordum cevabımıda aldım fakat konuda tartışma bitermi? bitmez çünkü Kaily var. Her neyse dark1dark ile tartıştılar konu büyüdü bende uyarımı yaptım konumu kilitledim bu kadar.

Yani benim seninle alıp veremediğim hiç birşey yok ama Asipatron'u bilemem onun yerine konuşmak bana düşmez,yakışmaz.
Kardeşim benimle tartışmaya girmek istemiyorsan,nickimi yazmayı bırak,tartışma bitmezmiş miş çünkü kaily varmış,düne gelene kadar nerdeydin şimdi boş muhabbet yapıyosun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:59)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen, tartışmaya girecek mesajlar yazmayın, konumun temiz kalmasını istiyorum - anlayışınız için teşekkürler..

Kerem - dark1dark - Emsalsiz rica ediyorum tartışmaya girmeyin, konum kirlenmesin..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 14:06)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben seninle tartışmaya girmek istemiyorum ama her defasında şu şikayet konuların yok emsalsiz şöylede,böyle beni her konuya katmanı istemiyorum beni yok say bu forumda. Senin suçun olmadıgı sürece seni banlattırmak neden istiyeyim. Senden ricam beni konulara alakadar etme. Beni bu göreve laik görmese adminler bu yetkiyi bana vermezler. Benim yetkimi eleştirmek adminler dışında hiç kimseye kalmadı.

Şimdi cem kardeşim bak aklıma gelmedi diyelim. Konu açarken bir yandan TaaRRuZ admine sordum. Konu seni rahatsız ettiyse affet özür dilerim. Ben TaaRRuZ admine sordum cevabımıda aldım fakat konuda tartışma bitermi? bitmez çünkü Kaily var. Her neyse dark1dark ile tartıştılar konu büyüdü bende uyarımı yaptım konumu kilitledim bu kadar.

Yani benim seninle alıp veremediğim hiç birşey yok ama Asipatron'u bilemem onun yerine konuşmak bana düşmez,yakışmaz.
Kardeşim benimle tartışmaya girmek istemiyorsan,nickimi yazmayı bırak,tartışma bitmezmiş miş çünkü kaily varmış,düne gelene kadar nerdeydin şimdi boş muhabbet yapıyosun

Nickini yazmam seni rahatsız ediyorsa bir daha yazmam. Ama sende beni bir daha konularına katmayacaksın. Varsa suçum yanlış davranışım adminlere şikayet et beni.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 14:08)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 14:06)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Nickini yazmam seni rahatsız ediyorsa bir daha yazmam. Ama sende beni bir daha konularına katmayacaksın. Varsa suçum yanlış davranışım adminlere şikayet et beni.
Ben seni katmıyorum zaten merak etme.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cem ,

Konunu kirlettirme kavga olacak bir durumda konuyu kitlemek zorunda kalıcam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
her mesajınızda böyle tartışacak mısınız? o değil millet 1 haftadır oturdu sizi izliyor. Yanlarında çiğdem, çerez vs. sinema gibi destekte ne zaman olay olacak diye bekliyorlar??

Sizin Derdiniz Özel mesak ile çözülemiyorsa ikinizde farklı ortamlarda takılın. Birinizin konusuna diğer mesaj atmasın. Sonuçta tek mesajınız bile tartışma sebebi?

ve emin olun ki siz tartışmasanız Cem gayet normal bir şekilde konusunu açacak, olumlu olumsuz görüşler gelecek ve kalacaktı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Abdullah abinin sözlü uyarısı sonucu mesajımın bir kısmını editledim..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bak canım abicim.Yaşça benden çok küçüksün. Ben 19 yaşındayım ve burada görevimi ADAM Gibi yaptım anlatabiliyor muyum sana? Oturup uzun uzun sana mesaj yazıp burnunun kalkmasına izin vermeyeceğim ama bil ki Burada DOSTLUK diye bir kavram yok. Hadi diyelim ki dostum var burada geldi forumu karıştırdı arkamdan adi yüzsüz vs .dedi ... Ben napacağım? O Benim dostumdur der mi diyeceğim? Bırakın bu işleri artık çocuk gibi konular açıyorsunuz sıktınız.
Çok sıkıcısınız vallahi .. Gidin ailenizle bir televizyon izleyin bir şey yapın da buradaki insanları rahatsız etmeyin be. Herkese açık alanda atıp tutuyorsun 15 yaşında çocuksun.. Yaşından büyük işler yapabileceğini mi sanıyorsun?
Nickimi değiştirmek istesem bu sitede milyon kere değiştirirdim ama Benim kişiliğim bu üzgünüm. Ben ASiPaTRoN'um... Sen ise Cem GÖKÇE , SoullessBoss , #Captain ve daha nicesi.
Saçma sapan bir şekilde admin'e ağlanıp konularını sildirmeni de anlamamıştım ama şimdi gayet iyi anlıyorum. Kendini değiştirmek istiyorsun ama burası doğru bir yer değil...
Ağzının payını almış olduğun düşüncesiyle bu konuda sana bir daha cevap vermemeye karar veriyorum. Lakin tartışılacak bir mesele varsa o da bu forumun neden çocuk dolduğu.. Bu da ayrı bir mesele.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya değiştirmiş değiştirmemiş kimseyi ilgilendirmez . özel bir şey olabilir birisinin nicki olduğu için ondan değiştirmiş olabilir kimseyi ilgilendirmez admine söylemiş heralde değiştirmiş büyütmeye gerek yok.

Asipatron bu arada bir lafım varr

"akıl yaşta değil baştadır" yaşınız büyük diye siz daha iyisiniz bilgilisiniz ankamına gelmez . yaşınız buysa küçüklerine de saygı gsevgi göstereceksin
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 15:27)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak canım abicim.Yaşça benden çok küçüksün. Ben 19 yaşındayım ve burada görevimi ADAM Gibi yaptım anlatabiliyor muyum sana? Oturup uzun uzun sana mesaj yazıp burnunun kalkmasına izin vermeyeceğim ama bil ki Burada DOSTLUK diye bir kavram yok. Hadi diyelim ki dostum var burada geldi forumu karıştırdı arkamdan adi yüzsüz vs .dedi ... Ben napacağım? O Benim dostumdur der mi diyeceğim? Bırakın bu işleri artık çocuk gibi konular açıyorsunuz sıktınız.
Çok sıkıcısınız vallahi .. Gidin ailenizle bir televizyon izleyin bir şey yapın da buradaki insanları rahatsız etmeyin be. Herkese açık alanda atıp tutuyorsun 15 yaşında çocuksun.. Yaşından büyük işler yapabileceğini mi sanıyorsun?
Nickimi değiştirmek istesem bu sitede milyon kere değiştirirdim ama Benim kişiliğim bu üzgünüm. Ben ASiPaTRoN'um... Sen ise Cem GÖKÇE , SoullessBoss , #Captain ve daha nicesi.
Saçma sapan bir şekilde admin'e ağlanıp konularını sildirmeni de anlamamıştım ama şimdi gayet iyi anlıyorum. Kendini değiştirmek istiyorsun ama burası doğru bir yer değil...
Ağzının payını almış olduğun düşüncesiyle bu konuda sana bir daha cevap vermemeye karar veriyorum. Lakin tartışılacak bir mesele varsa o da bu forumun neden çocuk dolduğu.. Bu da ayrı bir mesele.

Akıl yaşta değil baştadır, sen olgun biri değilsin çocuğun tekisin, ama emin ol ben senden daha olgun birisiyim..
Ailemi pis laflarının içine karıştırma ilk önce aile terbiyeni al ve adam olup gel bana bunları söyle şimdi dön ve git!

LastWorld -> Beni desteklediğin için teşekkür ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
desteklemiyrum haksız olan bir şekilde yargılanmayı sevmem . heleki büyük küçük laflarını .
PGM
Teşekkür verenler:
Ben yinede teşekkür ederim, ama böyle kendini büyük gösteripte burada liseli kızlar gibi atarlanan asipatronlar olmasa ne güzel olurdu..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 13:43)dark1dark Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .

Admin arkadaşlar gerçekten çok yardımsever , insan gibi insan ...

Fakat gel gelelim yetkili tayfasına . Bi kaç kişi hariç diğerleri ergen ergen tavırlar , üslupsuz konuşmalar vs ...

Yetkili kadrosu baştan yapılandırılmalı diye düşünüyorum , +20 olursa daha güzel olur . Çoluk çocuktan atar yemeyiz ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Fazla büyütmeye gerek yok kapatalım konuyu burada.
PGM
Teşekkür verenler:
Yorum Atmadığınız Sürece Konu büyümeyecektir. Ben konuyu kilitlemeyeceğim ancak büyütürseniz cezai işleme kadar sürebilir..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 16:08)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben yinede teşekkür ederim, ama böyle kendini büyük gösteripte burada liseli kızlar gibi atarlanan asipatronlar olmasa ne güzel olurdu..
Bak işte. Sonra neden ASiPaTRoN yaştan bahsediyor. 15 Yaşında olduğuna inanmadığım bir çocuk ve onu destekleyen bir çocuk arkadaşı.
Daha vücudunda tüy çıkmamış insan gelip burada "liseli kızlar"'dan bahsedebiliyor.Seninle her türlü yüz yüze görüşmeye hazırım.. Haddini aşmaya başladın. Bunu yaparak forumu da kirletiyorsun. Ama sana yemin olsun ki bir gün karşımda seni görürsem bu siteye bir daha giremezsin , girecek yüzün kalmaz. Haddini aşma efendi ol. Lunapark'a çevirdiniz iyice siteyi..
Noldu Genel Şef'ken yetkine güveniyorsun diyordun. Şuanda eşitiz değil mi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kim nederse desin. Asipatron isterse 10 13 yaşında olsun kafa yaşı olarak hepinizden büyük.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 17:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 16:08)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben yinede teşekkür ederim, ama böyle kendini büyük gösteripte burada liseli kızlar gibi atarlanan asipatronlar olmasa ne güzel olurdu..
Bak işte. Sonra neden ASiPaTRoN yaştan bahsediyor. 15 Yaşında olduğuna inanmadığım bir çocuk ve onu destekleyen bir çocuk arkadaşı.
Daha vücudunda tüy çıkmamış insan gelip burada "liseli kızlar"'dan bahsedebiliyor.Seninle her türlü yüz yüze görüşmeye hazırım.. Haddini aşmaya başladın. Bunu yaparak forumu da kirletiyorsun. Ama sana yemin olsun ki bir gün karşımda seni görürsem bu siteye bir daha giremezsin , girecek yüzün kalmaz. Haddini aşma efendi ol. Lunapark'a çevirdiniz iyice siteyi..

Ben, Allah'tan başka kimseden korkmam adresimide özelden verdim istemişsin verdim, herzaman bekliyorum, sen yaşına çok güveniyorsun buyur gel bende adamlığıma güveniyorum gerçi sen adamlık nedir bilmessin, dediğim gibi adresimi istedin verdim fotoğrafınıda çektim, gelmessen kim kimi rezil ediyor kim desteğe giremiyor vs. şeyleri göreceğim, yetkin alındı diye milleti benim üstüme kışkırtmana gerek yok mahalle karısı gibi burada konuşacağına yüzyüze konuşmak için buyur gel gelmek istemiyorsan skypede görüşürüz sorun yok, ben saygımdan sustum büyüksün dedim ama adam değilsin işte adam olmayana neden düzgün davranımki sen yamuksun ve adam değilsin, yaşından başından utan..

Emsalsiz -> Sen her tartışmaya neden giriyorsun, sana kemik atanmı oldu, daha olayı bilmeden yok asipatron haklıdır yok söyledir yok böyledir, anlamıyorum bide yetkili olacaksın, aday'a düşürüldüğünde bende burada kahkahalara gömüleceğim, sana sözüm bilip bilmeden kimin haklı kimin haksız olduğuna karar veremessin, ben zaten sizler için burda değilim, destek vermek için ve mybb'de gelişmek kodlamada gelişmek için burdayım sizin gibi çocuklara vakitimi ayıramam kusura bakmayın, eğer benden memnun değilseniz muhattap olmayacaksınız, yanlış bir şey yaptıysam, adminlere özel mesaj ile şikayetinizi atarsınız cezamı alırım değilmi?

Hala burada boş boş konuşmaya devam edeceğinize birazcık desteği düzeltmeye çalışın yetkilisin uslübüne dikkat et ve forum kurallarını tekrar oku, okuda adam ol..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2014 Saat: 18:14)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-08-2014 Saat: 17:17)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben, Allah'tan başka kimseden korkmam adresimide özelden verdim istemişsin verdim, herzaman bekliyorum, sen yaşına çok güveniyorsun buyur gel bende adamlığıma güveniyorum gerçi sen adamlık nedir bilmessin, dediğim gibi adresimi istedin verdim fotoğrafınıda çektim, gelmessen kim kimi rezil ediyor kim desteğe giremiyor vs. şeyleri göreceğim, yetkin alındı diye milleti benim üstüme kışkırtmana gerek yok mahalle karısı gibi burada konuşacağına yüzyüze konuşmak için buyur gel gelmek istemiyorsan skypede görüşürüz sorun yok, ben saygımdan sustum büyüksün dedim ama adam değilsin işte adam olmayana neden düzgün davranımki sen yamuksun ve adam değilsin, yaşından başından utan..

Emsalsiz -> Sen her tartışmaya neden giriyorsun, sana kemik atanmı oldu, daha olayı bilmeden yok asipatron haklıdır yok söyledir yok böyledir, anlamıyorum bide yetkili olacaksın, aday'a düşürüldüğünde bende burada kahkahalara gömüleceğim, sana sözüm bilip bilmeden kimin haklı kimin haksız olduğuna karar veremessin, ben zaten sizler için burda değilim, destek vermek için ve mybb'de gelişmek kodlamada gelişmek için burdayım sizin gibi çocuklara vakitimi ayıramam kusura bakmayın, eğer benden memnun değilseniz muhattap olmayacaksınız, yanlış bir şey yaptıysam, adminlere özel mesaj ile şikayetinizi atarsınız cezamı alırım değilmi?

Hala burada boş boş konuşmaya devam edeceğinize birazcık desteği düzeltmeye çalışın yetkilisin uslübüne dikkat et ve forum kurallarını tekrar oku, okuda adam ol..
Adamlığı senden öğrenecek değilim. Her tartışmaya girdiğim yok ben o cevabımı LastWorld arkadaşımıza verdim. Ama sen tabiiki her şeyi üstüne aldığın için problem yok.
Ben aday'a düşerim ama öyle bir çıkış yaparımki seni toza dumana katarım bunu unutma. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ahahaha. Bak bak nasıl da küfür ediyor kemik atan mı oldu diyor :) Bu forumda hiçbir şey elde edemediğin için burada milletin yetkisine laf atmaya çalışma. Burada senin yüzünden bir kişinin daha yetkisi alınırsa seni buraya sokmam bunu kafana koy. Adam ol Akıllı ol Sen kimsin ki milletin aylarca verdiği emekle oynuyorsun? Bu ne yüzsüzlük Yeter be.
Seni kim bu kadar şımarttı ? Senin güvendiğin kişi kim canım benim sen KİMSİN ? Seni buradan Kalıcı banladım . Ne yazık ki bir kaç kişi gidip verdiğim banı bile kaldırdı. Neden ? Onlara Abicim , Admincim diyen kişi kalmamıştı. Bırak bu işleri artık milletin yalakası olma. Sen burada yokken Ben vardım arkadaşım.. Bana Adamlık yapma.
İyice Şımarttılar seni İyice. Embesil çocuk.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping